palm pilot

topely

New member
palm pilot

האם ניתן לסנכרן את M100 עם תוכנת OUTLOOK לאחר שהסינכרון הראשוני התבצע עם PALM DESKTOP:?

veredtered

New member
סנכרון עם אאוטלוק

כן, אבל צריך לריץ שוב את תוכנת ההתקנה שקיבלת עם הפאלם (או מה שהורדת מהרשת) והפעם לציין שאתה רוצה לסנכרן עם אאוטלוק. ורד

david harris

New member
סינכרון עם אאוטלוק

לורד שלום רב, נסיתי כעצתך אבל המכשיר לא מנכרן עם אאוטלוק אלא עם הדסקטופ וגם שם אי אפשר לקרוא כי זה יוצא בג`בריש.האם יש לך רעיונות נוספים לסינכרון עם אאוטלוק?

veredtered

New member
סנכרון עם אאוטלוק

הממ... האם יש לך את תוכנת pocket mirror של חברת chapura ? התוכנה אמורה לבוא בדיסק של הפאלם, והיא זו שדואגת לסנכרון עם אאוטלוק. אני לא ממש יודעת מה עוד לייעץ לך - אולי תשאל שוב את השאלה (כי כרגע ענית לשאלה ששאלת מזמן ובטח אף אחד לא קורא את השאלה החוזר חוץ ממני שקיבלתי הודעה שענו לי על מה שכתבתי פה). ורד

veredtered

New member
סנכרון עם אאוטלוק / עברית לדסקטופ

אה בעצם אני רואה שזה קפץ לראש עמודי ההודעות. בכל מקרה, יש גם קובץ כלשהו שהופך את העברית בדסקטופ לבסדר ולא ג`יבריש - לא זוכרת בדיוק איפה הקובץ הזה, אולי באתר של כלנית - מישהו אחר יכול לעזור? ורד

palmor

New member
כמה הבהרות לכולם שיידעו...

כדי לסנכרן עם האאוטלוק יש להכניס את הדיסק המקורי ובהטענה יש לבחור custonשזה אומר לבחור בהתקנה את הפריטים שרוצים בדיוק כך מסכרנים עם אאוטלוק למי שאין את דיסק ההתקנה צריך את תוכנת פוקט מירור הקובץ שמתקן את העברית בדסקטופ הוא פטש והוא נמצא בדיסק העברית הן בכלנית והן בהראל

למעלה