Palm Tungsten E2 וכרטיס זיכרון SD 2GB

arik180

New member
Palm Tungsten E2 וכרטיס זיכרון SD 2GB

שלום לאנשי הפורום, קיבלתי מכשיר פאלם מסוג TUNGSTEN E2 מארה"ב (אריזה סגורה ואורגינלית). רכשתי בארץ כרטיס זיכרון SD 2GB אך המכשיר אינו מזהה את הכרטיס (וגם לא ניתן לפרמטו באמצעות המכשיר) יש לציין שהמכשיר מזהה כרטיסי 1GB ומטה בלבד... האם יש בעיה במכשיר ? יש צורך לשדרג (כיצד והיכן) ? לעזרתכם אודה, אריק

maslolim

New member
Palm Tungsten E2 וכרטיס זיכרון 2GB

מכשיר E2 לא תומך בכרטיס הרחבה של מעל 1 ג'יגה, אם תחפש באתר שלהם היטב אפילו תמצא, באחד ממדורי התמיכה הודאה רשמית בעניין. נכון לעכשיו אין עדיין לשדרג תוכנה ולא נראה שבעתיד הקרוב יהיה אפשר. מצטער על הבשורות המרות.

arik180

New member
תודה רבה

חברים, המון תודה על התגובות והתשובות המהירות והמקצועיות. מוזר הדבר, אך הפאלם הזה, Tungsten E2 נחשב כחדש בארה"ב וגם באתר החברה.... אז האם יתכן שמעל 1 גיגה זה פשוט מוגזם ולא בר שימוש ???? האם כרטיס של 1 ג'יגה מספיק לצרכים רגילים ? אריק

AYELET1

New member
מה כוונתך לצרכים רגילים?

לתונות נוספות ומסמכים/ספרים אלקטרוניים, זה הרבה מאד. אם אתה מתכוון להכניס לאליו את כל ספריית המוסיקה שלך, אז זה קצת יותר בעייתי

PbD

New member
מספיק למרבית צרכי MP3

כמי שמחזיק ב-E2 כבר שנתיים, לצד כרטיס SD של 512M, יש לי כחמש שעות מוזיקה המאוחסנות בכרטיס - די והותר לשמיעה במרבית המקרים, כולל טיסות. אם אתה מדבר על וידאו, אולי אז 1G יהיה לך קטן מדי...

מאיות

New member
האם ה-TX תומך בכרטיסי 4G?

מהאתר הרשמי של פאלם (וגם מהתרגום ב-PDACE) נראה שלא, אבל הבנתי שהמידע הזה לא מדויק ולמרות שרשמית הכרטיסים האלו לא נתמכים בפועל הם עובדים בלא שום בעיה. האם מישהו/י יודע/ת? מאיה

AYELET1

New member
תומך. אני משתמשת ב-4G

קורא ללא בעיה נדמה לי שגם כותב אליו. היום אבדוק ואכתוב

למעלה