Palm VX

Palm VX

למישהו יש מושג אם יש בארץ באזור המרכז חנות שמוכרת את המכשיר הזה? תודה מהראש. נ.ב. אני חדש.

yoovee

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ואזהרה לפותח השירשור:

אתה עוד אכן עלול למצוא חנות שמוכרת את זה במחיר מופקע (1000-2000 ויותר) - כבר היו פרסומים ביזאריים כאלה פה. תיזהר - המכשיר אכן ענתיקה שלא שווה יותר מ-200 כמשומשת (וגם זו הפרזה - יש שלל בעיות למשומשים - מסך, סוללה...) החנויות האלה או שמנוהלות בידי ארכיאולוגים שנתקעו עם סחורה ותג מחיר מצהיב שאין להם מושג לגבי שוויו הנוכחי, או שהם פשוט שרלטנים.

באמת חבל שלא

מוכרים כזה חדש בחנויות במחיר זול... הייתי מוכן לשלם 600, אפילו 700 על כזה חדש בקופסה. יש בו בדיוק את מה שאני צריך ויותר. באמת חבל.

כי

אני לא כ"כ צריך צבעוני (אוקיי, בכלל ללא) ואני גם לא כ"כ אוהב את העיצוב שלו...

yoovee

New member
תשמע, כל אחד וצרכיו הוא, אבל סתם

סיפור אישי: גם אני הייתי משוכנע לחלוטין שאני לא צריך צבעוני. פשוט בזתי לקונספט הזה של צבע במחשבי כף-יד: ממש הזדהתי עם הבחורצ'יק המקורי שהקים את פאלם (ואח"כ עבר להנדספרינג, לא זוכר את שמו, צר לי) שנאם על עקרון המינימליזם וההתאמה לצרכים בכל הנוגע לפאלם...הוא אפילו בא בזמנו עם חיפושית לכנס כדי להמחיש את הנקודה שלו
בקיצור, כל כך הייתי בטוח שזה מיותר עד שחיפשתי בנרות ומצאתי שדרוג יאה ל-IIIxe שלי בזמנו בדמותו של Sony SL10 (פאלם) שהיה שחור/לבן, אבל עם רזולוציה פי 4 יותר חדה (קילר לקריאת ספרים), תאורה לבנה בוהקת (עד כדי סינוור - בגלל זה בין השאר נפטרתי ממנו
) וסוללה שהטעינה הראשונה שלה עדיין משרתת את הבעלים החדשים של המכשיר. כאמור הבוהק המטורף של התאורה ותוסיף לזאת גם את האיטיות המטורפת של המעבד הגרפי (שלא היה קיים בעצם - המעבד הראשי היה צריך להתמודד עם כל 320x320 הפיקסלים בעצמו) - בקיצור סיבות לא ממש ענייניות לעבור דווקא לצבעוני, אבל רצה הגורל וה-SJ22 של סוני שזכה לביקורות מעולות כמכשיר לקריאת ספרים (בהירות נשלטת, מסך פיזית גדול יותר מה-SL10 באותה אריזה קופקטית להדהים, מאיץ גרפי...) ירד למחיר שהיווה ממש את ההפרש שהתקמצנתי עליו דאז במעמד הקנייה... כך קרה שבמקרה, "בעל כרחי" (
) נהייתי בעליו של מכשיר צבעוני, ואיך אומרים? עם האוכל בא התאבון ידידי - עזוב אותך מולטימדיה ומשחקים - זה שטויות שמראש ידעתי שאני לא מחפש - אני מדבר על פרודקטיביות נטו: פתאום יכולתי לסנכרן מצגות פאואר-פוינט (כתמונות) והיה ממש אפשר להבין מהן משהו! כנ"ל מפות, תמונות מידע (לו"ז אוטובוסים למשל, פי אלף יותר נוח ממזכרי טקסט) ועוד מליון אפשרויות חדשות שבש"ל אתה פשוט גוזר על עצמך לוותר עליהן. כאמור, זכותך להיות החלטי בקשר לאי-צרכך את יכולת הצבע, אבל הנכונות שלך לשלם על מכשיר מהמאה הקודמת את אותו הסכום בו תוכל לרכוש מכשיר זריז קטן וחדיש מימינו אנו (מישהו הזכיר אחריות?) היא מחשבה שכדאי לשקול טוב טוב.

אפרופו Vx - במשפחתי שלושה פאלמים:

VX, זייר 71, TX. לאחרונה עברתי לגור באיזור אחר. כמובן שהייתי מושבת כשבוע. את ה - VX לא טענתי שבוע וכשפתחתי אותו מד הסוללה הראה כ - 80%! אין מה לומר המכשיר בזמנו ועד היום מעולה! (במיגבלות הגיל שלו).הציעו לי על המכשיר כבר כ - 500 ש"ח אולם אני מעדיף לתת אותו לבתי הקטנה שנהנית ממנו.

מר ON

New member
בזמנו??? עד היום יש לי אותו והוא

עובד נהדר. ואני לא מוצא לו מחליף...

kikoj

New member
יש לי פאלם 505 m שאופסן היכן שהוא

אם אתה מעוניין (כרגע יש לי 2 פוקטים אחד חדש מלפני 3 חודשים) אמצא אותו ונדבר על מחיר. אגב הוא צבעוני. משה

urias78

New member
שני מכשירים ב350-מודעה מלפני 3 חוד'

תבדוק אם זה עדיין אקטואלי מצ"ב קישור http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=52669 למכירה 2 יח פאלם vx ב350 ש"ח מוכר שני יחידות עם העריסה והמטענים .אחד עובד בשפה אנגלית (אפשר להוריד עברית) והשני עם רשיון של כלנית לעברית אבל לא נדלק שניהם במצב חדש והכול ב350 ש"ח אני מת"א להשאיר טל נערך אחרון על ידי niko : 02-05-2006 ב 17:09. niko מנותק הגב עם ציטוט

למעלה