vegetable man
New member
Palo Alto ../images/Emo168.gif
In a city of the future It is difficult to concentrate Meet the boss, meet the wife Everybody's happy Everyone is made for life In a city of the future It is difficult to find a space I'm too busy to see you You're too busy to wait But I'm okay, how are you? Thanks for asking, thanks for asking But I'm okay, how are you? I hope you're okay too Everyone one of those days When the sky's California blue With a beautiful bombshell I throw myself into my work I'm too lazy, I've been kidding myself for so long I'm okay, how are you? Thanks for asking, thanks for asking But I'm okay, how are you? I hope you're okay too
בעיר העתיד זה קשה להתרכז פגוש את הבוס, פגוש את האשה כולם שמחים כולם עשויים עבור החיים בעיר העתיד זה קשה למצוא מרחב אני עסוק מדי מכדי לראות אותך אתה עסוק מדי מכדי לחכות אבל אני בסדר, מה איתך? תודה ששאלת, תודה ששאלת אני בסדר, מה איתך? אני מקווה שאתה בסדר גם כל אחד ביום מהימים ההם כאשר שמי קליפורניה כחולים עם פצצה יפיפיה אני השלכתי את עצמי לתוך העבודה שלי אני עצלן מדי, אני התלוצצתי עם עצמי יותר מדי זמן אבל אני בסדר, מה איתך? תודה ששאלת, תודה ששאלת אני בסדר, מה איתך? אני מקווה שאתה בסדר גם _________________________________________________________________ פאלו-אלטו היא עיר בקליפורניה, דרומית לסן פרנסיסקו, ב"עמק הסיליקון" - איזור תעשיות ההיי-טק של ארה"ב. בתחילת 96' כשהם ביקרו באיזור, רדיוהד זכו לביקור בכמה מ"מקדשי הטכנולוגיה" האלה. האנשים שהם פגשו בטיולים האלה היו מסבירי פנים ונחמדים - והרושם הטוב הזה של "העיר של העתיד" אפשר למצוא במילים של השיר הזה. אישית אני לא מחבב את השיר הזה (שמסיים את ה-EP הזה) - הוא לא מעניין בעיני, הן מוסיקלית והן במילים, למרות שאני אוהב את השימוש באפקטים בגיטרה.