Pan-American Highway - קשרים ?

xbuffalomen

New member
Pan-American Highway - קשרים ?

מישהוא / מישהיא עשו את הכביש ? היכרות עם אדם שכזה ?

xbuffalomen

New member
חוכך בדעתי אם להתארגן על טיול

מחפש מידע ממקור ראשון ובהמשך כלי רכב נוסף שיצטרף זה טיול שלוקח (בממוצע ) חצי שנה או טיפה יותר

Boston Guy

New member
שלא לדבר על מסוכן - יען כי עובר במקומות נטולי חוק

החצי העליון של הנתיב הזה הוא אחד מהנתיבי ההגירה המרכזיים של פליטים מארצות המצוקה של דרום אמריקה לכיוון ארה"ב. וכמו תמיד בנתיבי נדידה של עדרים, הנתיבים הללו מושכים אליהם "טורפים" שמחפשים קורבנות.
ומכיוון שבחלק מהמדינות שדרכן עובר הנתיב "שלטון החוק" התמוטט מזמן, וזה מצטרף בחלק מהמדינות הללו למלחמות פנימיות, כוחות גרילה מתפרעים, סנדניסטות ושאר ירקות - יש בחלק מהמקטעים של הכביש עניין של "איש הישר בעיניו יעשה" ו"כל דאלים גבר". וקורה שאתה מוצא את עצמך בצד הלא נכון של כמה קלאשניקובים או M-16 (סוג הנשק תלוי בהשתייכות הקודמת של קבוצת ה"טורפים" שאיתרע מזלך לפגוש).

xbuffalomen

New member
הקשבתי לכמה וכמה אנשים שעשו את

המסלול (you tube) ולא התרשמתי שמדובר בסיכון בלתי סביר ... אבל , כך או כך , אני אבדוק שוב ושוב כי פחדן גדול אנוכי ...

נראה חתיכת הרפתקה

במבט מהיר נראה שיש סיכן בחלק מהאזורים (אם כי לא עשיתי את הדרך)

אני הייתי מתחיל בטיסה לבואונוס ארייס
קונה רכב ונוסע לאושוויה (דרום ארגנטינה) דרך כביש מספר 3
הסיבה שלא הייתי ממשיך ישר בטיסה מבואנוס לאושוויה זה ששם יהיה קשה יותר למצוא רכב לקנייה ובטח יהיה יקר מאוד (עיר יחסית יקרה)
מאושוויה הייתי עולה מהצד המערבי ומזגזם על הגבול של ארגנטינה צילה כביש 7 (הקרטרה אוסטרל אזור מדהים ומאוד בטוח לא לפספס) ומשם להתחבר לפעמים לכביש 40 (ארגנטינה) יהיה מדהים לראות שהמעבר לארגנטינה הכבישים הופכים לכבישי עפר וישר שעוברים את הגבול לצילה מתחיל להיות אספלד (לשים לב ולהזהר כשרכב עובר בכביש לא סולול נטזים אבנים שעלולים לפגוע בשמשת הרכב ויצא לי לנסוע עם רכב כזה שהיה לו 7 שברים במקומות שונים בשמשה הקידמית והוא ממש פחד מכל מעבר רכב שעלול לשבור לו לגמרי את השמשה)
כדי להתחיל את העליה מאושוויה בחודש דצמבר כאשר מסיימים את האזור של פטגוניה עד מקס תחילת מרץ
תתחיל להטפס על הנל עד סנטייגו ומשם אפשר לשבור למנדוסה (המון יקבים וכו' ) זאת חתיכת דרך עם המון המון מה לראות ולעשות
לדעתי חבל רק לנהוג את הדרך מבלי לעצור לנשום ולטייל באזור....
כשתסיים לתכנן אפשר להמשיך לכתוב תכנון להמשך

יהיה לך לדעתי קל יותר להתחיל בארגנטינה למרות שהם לא דוברי אנגלית בכלל כי האזור הדרומי מאוד מסביר פנים בטוח מה שיקל מאוד את ההסתגלות אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן

xbuffalomen

New member

למעלה