Paper Hearts

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
Paper Hearts

שני דברים בפרק שהעליתי בעבר מול עינת... וזה זמן טוב להביא אותם לכאן
: אז למי שזוכר את הפרק - (ומי שלא זוכר שיילך לראות, זה אחלה פרק, אני אראה אותו שוב בקרוב) 1. כשרואץ´ אמר למאלדר על אבא שלו לגבי קניית השואב אבק: he had a really hard time choosing.. רק אני ראיתי את זה כמשמעות כפולה, לא רק לגבי השואב אבק, אלא גם לגבי הבחירה בין מי שייחטף, סמנתה או פוקס? זה היה אמור לרמוז לכך לדעתכם? 2. איך זה הגיוני שמאלדר שלף את תיק החקירה מתיקיית האקס פיילס? זה לא היה אקס פייל. או שהתיקים עוברים לפעמים עם הסוכנים, מה שלא ממש נשמע הגיוני, או שמאלדר גנב באלגנטיות את התיק, מה שיותר הגיוני?... (במיוחד לאור תלישת הדף ב-THE UNNETURAL..)

אוקי...

אז לגבי שאלה 1, כשהוא אמר את זה אז דווקא ישר ראיתי את המשמעות השנייה של זה, והתעלמתי מההקשר לשואב אבק :| לגבי שאלה 2, אני לא ממש זוכר, אבל גם נראה לי שהייתי בוחר באשפות שהוא "השאיל" את התיק. וזה פרק נהדר, בין אילו שהכי אהבתי.

Gilliana

New member
בודאי שהיתה משמעות כפולה

מה שמרמז על כך שרואץ' היה איכשהו מעורב בקונספירציה. לגבי שאלתך השניה - אני חושבת שדי ברור שמאלדר "לקח במשיכה" את התיק.

1Shir

New member
../images/Emo12.gif

קשה לי להאמין שהוא היה מעורב בקונספירציה... נשמע יותר מדי לא קשור... גם אני אוהבת את הפרק הזה מאוד, אולי דווקא בגלל שהוא "ארצי", בלשי רגיל כזה ולא קשור לכל הקונספירציה...

Gilliana

New member
אמרתי שנרמז - לא שהיה קשור

באותה מידה הוא יכול היה "לדלות" את המידע ממוחו של מאלדר (ואם כך, זה אומר שהיו לרואץ' יכולות "על-טבעיות"). הפרק לדעתי בכלל לא בלשי רגיל כזה - להיפך, יש המון נגיעה לעל-טבעי ולבלתי מוסבר. לעומת זאת אני לגמרי מסכימה שזהו פרק מעולה שיש בו הכל, גם אני מאד אוהבת אותו.

eve6

New member
זכור לי גם

שלשחקן האורח יש גם נוכחות קריפית במיוחד...

לגבי שאלה 2

תיקי ה X כביכול הם לא בהכרח על חייזרים וכדומה אלא בעצם תיקים שלא נפתרו, לפי זכרוני החקירה על רואץ' הייתה במבוי סתום המון זמן ולבסוף מאלדר תפס אותו. או יותר נכון גרם לתפיסתו ולכן יכול להיות שבמהלך הזמן התיק הגיע למשרד תיקי ה X או שהוא לקח אותו כאחד מתיקיו שהוא פתר.

למעלה