paper piecing אני ממש אוהבת את השיטה, כיף וקל לביצוע
ע עירית32 New member 20/11/14 #2 ועכשיו עובדת על משהו גדול יותר.. היו תמונות חמודות של הילדים עוזרים לי להעביר ריבועים ולהחליף ביניהם אבל נמחקו לי בטעות, באאסה.
ועכשיו עובדת על משהו גדול יותר.. היו תמונות חמודות של הילדים עוזרים לי להעביר ריבועים ולהחליף ביניהם אבל נמחקו לי בטעות, באאסה.
ת תמר400 New member 20/11/14 #4 באמת חבל על התמונות אני גם אוהבת להעביד את הילדים. מחכה לראות את העבודה גמורה.
ת תמר400 New member 20/11/14 #3 מקסים אני אוהבת את הצבעים והבדים שבחרת ואכן פפיר פיסינג זה כיף תמיד הכל יוצא כלכך מדוייק.
ע עירית32 New member 20/11/14 #5 הבדים אני אוהבת את השימוש בשאריות, לא רק בגלל הניצול הטוב של החומרים ומיטב כספינו... אלא גם בגלל שזו נהיית עבודת i spy - יש שם שאריות משמלות שתפרתי לביתי כשהיתה הרבה יותר קטנה, בובות שהכנתי, שמיכות טלאים גדולות יותר ועוד...
הבדים אני אוהבת את השימוש בשאריות, לא רק בגלל הניצול הטוב של החומרים ומיטב כספינו... אלא גם בגלל שזו נהיית עבודת i spy - יש שם שאריות משמלות שתפרתי לביתי כשהיתה הרבה יותר קטנה, בובות שהכנתי, שמיכות טלאים גדולות יותר ועוד...
נ נ אוה New member 22/11/14 #8 כרית יפה, צבעים נעימים גם אני אוהבת לעבוד בשיטת הפייפר פיסינג יוצא לי יותר מדוייק