PARA, RUSH, X&Y איזה הכי אהוב כרגע?

debase

New member
PARA, RUSH, X&Y איזה הכי אהוב כרגע?

אז נכון לעכשיו, איזה דיסק הכי אהוב כרגע, למה, ואיך אתם מדרגים את שלושתם ? 1. RUSH OF BLOOD TO THE HEAD 2. X&Y 3. PARACHUTES למה RUSH ? הסברתי כבר בפוסט קודם.. :)

דיתוּש

New member
מממ...

1. Perachutes 2. X&Y 3. A Rush of Blood to the Head כי אני אוהבת את הפשטות שיש באלבום הראשון, את השינויים שיש באלבום השלישי, ואת השירים היפים של האלבום השני.

lol lypop

New member
אני

1. parachute 2. a rush of blood to the head 3. x&y למה? כי אני אוהבת כל שיר מהראשון <לא בא לי להחילף לאנגלית שוב
>, הקול של כריס פשוט מפיל אותי בכמה שירים של השני, והשלישי ממש טוב אבל אני צריכה עוד זמן להתרגל לסגנון...
יום נהדר כולם!

למרות...

שעדיין מוקדם להחליט... בגלל שאני רוצה להתרגל לצליל החדש אבל ממש קשה לי חוץ מWHAT IF בינתיים יש לי בעיה איתוג€... זה לא האלבום המתאים להתחיל לשמוע קולדפליי... אז הוא נמצא אצלי בתחתית הרשימהג€. הראשון הוא rush of blood ללא ספק

למרות...

שעדיין מוקדם להחליט... בגלל שאני רוצה להתרגל לצליל החדש אבל ממש קשה לי חוץ מWHAT IF בינתיים יש לי בעיה איתוג€... זה לא האלבום המתאים להתחיל לשמוע קולדפליי... אז הוא נמצא אצלי בתחתית הרשימהג€. הראשון הוא rush of blood ללא ספק

ברררר

New member
לדעתי../images/Emo13.gif

1. Parachutes 2. Rush of blood to the head 3. X&Y לא יודעת למה, לא אהבתי את החדש.... שאלה
מה יצא קודם? PARA או RUSH?

aviGODFATHER

New member
אני דווקא שונה מכולם פה...

אני חייב לומר, שאחרי שמיעות מרובות, אני הכי אוהב את X&Y 2. AROBTTH 3. Parachutes. ומיותר לציין שכל אחד מהאלבומים האלה הוא אלוהי ומדהים והבחירה הייתה די קשה...

מיכיל

New member
...

אין החלטה..חח
אני לא מעדיפה אף אחד על השני , כל האלבומים ממש טובים , ובכל אחד מהאלבומים יש את השירים שאני יותר אוהבת ופחות אוהבת...אני לא יכולה להגיד איזה אלבום הכי אהבתי אלא איזה שיר מתוך איזה אלבום..חח

POISEN G

New member
איקס אנד וואי מדהים לדעתי

אין לי מושג למה הרבה לא התלהבו כאן אבל הוא ממש יפה אחריו הראש אוף.... ואת הפרה עוד לא קניתי

למעלה