אז נכון לעכשיו, איזה דיסק הכי אהוב כרגע, למה, ואיך אתם מדרגים את שלושתם ? 1. RUSH OF BLOOD TO THE HEAD 2. X&Y 3. PARACHUTES למה RUSH ? הסברתי כבר בפוסט קודם..
1. Perachutes 2. X&Y 3. A Rush of Blood to the Head כי אני אוהבת את הפשטות שיש באלבום הראשון, את השינויים שיש באלבום השלישי, ואת השירים היפים של האלבום השני.
שעדיין מוקדם להחליט... בגלל שאני רוצה להתרגל לצליל החדש אבל ממש קשה לי חוץ מWHAT IF בינתיים יש לי בעיה איתוג€... זה לא האלבום המתאים להתחיל לשמוע קולדפליי... אז הוא נמצא אצלי בתחתית הרשימהג€. הראשון הוא rush of blood ללא ספק
שעדיין מוקדם להחליט... בגלל שאני רוצה להתרגל לצליל החדש אבל ממש קשה לי חוץ מWHAT IF בינתיים יש לי בעיה איתוג€... זה לא האלבום המתאים להתחיל לשמוע קולדפליי... אז הוא נמצא אצלי בתחתית הרשימהג€. הראשון הוא rush of blood ללא ספק
אני חייב לומר, שאחרי שמיעות מרובות, אני הכי אוהב את X&Y 2. AROBTTH 3. Parachutes. ומיותר לציין שכל אחד מהאלבומים האלה הוא אלוהי ומדהים והבחירה הייתה די קשה...
אני לא מעדיפה אף אחד על השני , כל האלבומים ממש טובים , ובכל אחד מהאלבומים יש את השירים שאני יותר אוהבת ופחות אוהבת...אני לא יכולה להגיד איזה אלבום הכי אהבתי אלא איזה שיר מתוך איזה אלבום..חח