Pari eFlow

הדלעת

New member
Pari eFlow

היי, לרגל מותו בטרם עת של הפארי טורבו שלנו, אנחנו שוקלים לרכוש את הפארי eFlow היתרונות הברורים - זמן טיפול קצר וניידות משופרת. החסרונות - מחיר, תחזוקה מסובכת יותר, ומחיר כבר אמרנו? האם למישהו מכם יש נסיון עם המכשיר הנ"ל? האם לדעתכם הוא מצדיק את מחירו? כמה מציק הצורך בחיטוי יומיומי ומה רמת האמינות של המכשיר? תודה רבה, ליאור.

wdwyoch

New member
...

מצדיק בהחלט, שינה לי את החיים זמן קצר משמעותית(!), שקט לגמרי, ניידות מוחלטת, קומפקטי החיטוי היומיומי לא הכי מציק, לאחר כל אינהלציה פשוט לשטוף את המשאף עצמו, זה לא ביג דיל אני אישית משתמש בשני משאפים כיוון שאני עושה 2 אינהלציות בבוקר, כדי שלא אצטרך לחכות עד שהאחד יתיבש ואוכל להשתמש בו. ממליץ בלי סוף.

מכשיר אינהלציה

לולא מכשיר זה, אני בספק אם בתי הייתה מוכנה לעשות אינהלציות. המכשיר הציל אותנו. הוא מקצר את זמן האינהלציות באופן משמעותי, הוא שקט מאוד להבדיל מהפארי .לגבי יעילות העברת החומר, לא אוכל להתייחס. משום שבתי קטנה. מלבד עלות מכשיר יקרה, יש צורך בהחלפת פילטר כל חצי שנה-שנה. סכום של עוד מאות שקלים. טיפול במכשיר וחיטוי דורש מעט יותר השקעה, לא רציני.

אוף, כמה שאני צריכה מכשיר כזה!!!

אבל הוא נורא יקר לא בשום קנה מידה שאני יכולה להרשות לעצמי בעסה!!

chakiv

New member
מספר שאלות לגבי שימוש ראשון במכשיר הזה

אשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם כשרכשתם את המכשיר בפעם הראשונה, מישהו ישב איתכן והסביר לכן במפורש איך לתפעל את המכשיר?האם זה היה נציג החברה? 2. האם בפעמים הראשונות של השימוש במכשיר היו קצת יותר שיעולים או קשיי נשימה לבת ? ואם כן, האם זה קרה יותר בתרופות מסוימות? כמה זמן לקח עד שהתופעות הללו חלפו, אם בכלל? באמת שזה ילמד אותי (ואת המשתתפים בפורום) תודה ורדית

מכשיר אינהלציה

היי ורדית, זה הזמן לציין ולשבח את עבודתך המבורכת. אתייחס למכשיר: נציגת החברה הסבירה לנו מפורשות ואף הדגימה בפנינו את אופן השימוש במכשיר.ואף הבטיחו לסייע בכל בעייה. בזמן האינהלציה,בשניות הראשונות בתנו משתעלת טיפונת משום שהחומר יוצא מהר. אך ממשיכה ללא בעיות.היא מטופלת רק בגנטמיצין כך שאין לי אינדיקציה לגבי חומרים אחרים.

chakiv

New member
תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

זה ממש עוזר לי בעבודה. אז את אומרת שהבת משתעלת בהתחלה של הטיפול. האם מדובר בכל טיפול (סליין/סליין היפרטוני/אנטיביוטיקות שונות) או באינהלציה ספיציפית? בת כמה הילדה? השאלות מגיעות מתוך צורך לדעת מנסיונם של אנשים (כי 'אין חכם כבעל נסיון'
). תודה על המחמאות. אני עושה את מה שצריך לעשות. ורדית

תשובות

היי ורדית, בתי בת כמעט שלוש. המדובר באינהלציה עם גנטמיצין. אם יתעוררו שאלות נוספות בנושא, אשמח לענות.

cafesito

New member
איזה חיוך עלה לי כשראיתי את הניק שלך בפורום.

שמעתי רק טוב על המכשיר.

הדלעת

New member
טוב, למרות הדעות החיוביות נכנענו למחיר

כמעט 5700 ש"ח למכשיר עצמו וכאלף ש"ח עלות חלפים שנתית. ההבדל בביצועים ובנוחות לעומת הפארי טורבו לא מצדיק מבחינתנו את המחיר הזה. לעת עתה נתחדש לנו שוב בפארי טורבו רגיל ומוכר.

chakiv

New member
האם אין אפשרות לסיוע מהקופות?

האם פניתם לאיגוד בעניין?? ייתכן שיש מחקרים המתנהלים במרפאות ומספקים את המכשיר...שווה לברר באיגוד אולי יודעים משהו בעניין ורדית

הדלעת

New member
לא ממש

האיגוד מסייע לרוכשי המכשיר הרגיל. הוא לא תומך במי שקונה את האי-פלואו. והאמת, אני יכול להבין את זה. אנחנו בקופ"ח כללית, הקופה עצמה לא משתתפת, והביטוח ה"מושלם" מחזיר לכל היותר 248 ש"ח, סכום זניח לגמרי מול העלויות של האי-פלואו.

asor24

New member
מעוניין לדעת

מה לא טוב במכשיר שלי שעלה 180 שח. ולא 5000 שח.? צביקה

wdwyoch

New member
...

מבזבז זמן, מרעיש, לא נייד, גדול, מתקלקל והכי חשוב- הרבה פחות יעיל ומשפיע

ממש לא מומלץ לחולי CF (גם מושתלים)

זה לאינהלציונרים מתחילים בלבד... המכשירים שקונים בבתי המרקחת לא מפרקים את התרופה לחלקיקים מספיק קטנים. ככל שהחלקיק קטן יותר, כך הוא עף ונשאף עמוק יותר לריאות. המכשירים הזולים פשוט לא מספיק טובים ויעילים בשאיפת התרופה לא סתם שנים האיגוד משקיע בתמיכה כספית בחולים שרוכשים מכשירי PARI יקרים יותר. אחרת כולנו היינו קונים את הזולים ולא מבזבזים כסף.

chakiv

New member
מכשיר פארי טורבו מסובסד ע"י מכבי

נודע לי היום שהמכשיר של פארי טורבו, שעלותו לצרכן הינה 1200~ שח, מסובסד במכבי ועולה כ- 200~ שח לחברים בקופות בתלות במרשם רופא (אני חושבת שצריך לזה מגן זהב). האם ידעתם את זה? האם אלה חדשות ישנות? ורדית נב: סיאפניקית, לא יצא לנו לדבר במרפאה (תפסתי את אחד החדרים, ומאז נעלמו עקבותי..מה שלומך?)

למעלה