parole parole

hillelg

New member
נראה לי דוקא

שזה 'מילים', 'דיבורים'. [פרלור=דיבור; פרלה וו פרנסה = האם אתה מדבר צרפתית?]

watery tart

New member
לדעתי זה בכלל PAROLES

יעני עם S הרבים. וזה אומר מילים, כזכור מהכתוביות של "החיים הם שיר".

שמש27

New member
ואתה יכול לעשות

"חיפוש מתקדם" על פורום זיהוי שירים, עם תוכן "תרגום" "מילים" - מישהי נחמדה תירגמה שם את השיר לעברית פעם (מאד יפה). שבת שלום.

Eldad S

New member
"מילים, מילים" - שמש, נדמה לי

שלא סיפקת את כל האינפו לחיפוש התרגום: אוקיי, פורום זיהוי שירים, חיפוש: תרגום מילים - באיזה טווח זמן? והאם מספיק לרשום בחלון התוכן: תרגום מילים אני מניח שזה יעלה מלאן ת'אלפים היטים, לא? (אצלי המחשב פשוט נתקע, אז יצאתי מהחיפוש וחזרתי לחלון של "שאלה קטנה"...). מעניין אותי לקרוא את תרגום השיר הזה.

Airbag

New member
פורום "תרבות צרפת"

תרגמו שם את השיר לא מזמן, אתה יכול לחפש בחיפוש מתקדם או שזה הוכנס לקישורים. וזה באמת "מילים" וזאת גם המילה למילים של שירים, כלומר lyrics אבל בהקשר של השיר זה "מילים".

Eldad S

New member
../images/Emo51.gif, אבל לא כל כך הצלחתי

למצוא שם בחיפוש המתקדם. נכנסתי לפורום "תרבות צרפת" (265), וניגשתי לחיפוש המתקדם: ראשית, אני לא יודע את טווח הזמנים (אז בחרתי בטווח די רחב), ושנית, ניסיתי לחפש בתוכן: תרגום מילים - וגם זה לא הניב שום היט. בהתחלה ניסיתי להשתמש במרכאות - וגם ללא הצלחה. אפשר לקבל עזרה?

שמש27

New member
לפי פילוסופיית החיים שלי, אלדד,

מי שעושה טוב - מחזירים לו טוב מן השמיים. ואתה עושה כל כך הרבה טוב, אז שאנחנו לא נשתדל ? הנה, שלחו לך קישור מן השמיים...
מילים מילים תהנה !

תודה לכל מי שהגיב../images/Emo70.gif

ויש לי עוד שאלה(באמת קטנה)... אפשר? השאלה היא איך קוראים לאדם ששיחק את החבר של נב קמפבל בסרט "הצעקה" הראשון? השאלה של מישהו אחר שביקש ממני לבדוק. לא שזה אמור לעניין אותכם..

למעלה