תודה לשניכם על התגובה
תודה לשניכם על התגובה. כנראה שבאמת לא צימצמתי מספיק את היין. במתכון:שתי כפיות בצלי שאלוט קצוצים,שליש כוס יין לבן.את שניהם יש לצמצם עד שישארו שתי כפות אח"כ יש להוסיף חצי כוס של שמנת "כבדה" ולהביא שוב לרתיחה. *בשלב זה התפרקה השמנת.... במקביל חולטים פטרוזיליה ותרד. טוחנים אותם ביחד עם ציר מרק עוף, מסננים. השלב הסופי- ערבוב של שני הרטבים וחימום עד תחילת רתיחה. בפעם הבאה אנסה לצמצם יותר את היין ואשתמש בשמנת כבדה. ושוב תודה!