Part 1

lefler11

New member
Part 1

לא הצלחתי למצוא קישורית לכתבה הזאת ובכל זאת רציתי לשמוע את דעתכם בעניין.

צילמתי את הכתבה (שתי תמונות) - אני מקווה שיצא קריא.

lefler11

New member
Part 2

מדובר בכתבה של בני ציפר שפורסמה בעמוד האחורי של הארץ ביום שישי האחרון 12-10-2012

seymore butts

New member
התגובה הזו

מוכיחה את צדקת דבריו, לפחות בחלק הלא פוליטי של המאמר.

מה זה החרטא הזה?

obelina

New member
אני אסביר לך מה זה החרררררטא הזה, ואני מצטטת

את הכותרת של העיתונאי המפגר:
"תסתכלו על החוליגנים היוונים ותראו אותנו
בדיוק כמו כאן, גם ביוון כל ויכוח מגיע לנאצים"

הוא קורא ליוונים ולנו "חוליגנים", ועל מה היוונים הפגינו ? על המיתון שגרמניה כפתה עליהם בתמורה לסיוע, שזה אומר שהרבה יוונים איבדו את הפרנסה.
נראה איך בני ציפר היה מגיב אם הוא בעצמו היה מחוסר עבודה.
לפלר ! אל תגיד לי שאתה בני ציפר, בבקשה !

הבנת את זה, מושמוש ?

seymore butts

New member
הוא צודק במאה אחוז בעניין הזה

הוא קורא להם חוליגנים לא בגלל שהם מפגינים, אלא על הקלות הבלתי נסבלת בה הם ממהרים להכניס את הנאצים לויכוח.

חוץ מזה הניתוח שלך לגבי המתרחש שם מעיד על בורות רצינית. היוונים כפויי הטובה לא מפגינים על אובדן משרות אלא על זה ש"מכריחים" אותם לעבוד יותר שעות, לוותר על ה"סייאסטה" ולהתייעל בתמורה לכספים שמשלמי המסים הגרמנים והאחרים מחלקים להם ברוב פראייריותם. המדינה שלהם תקרוס ללא ההצלה ממדינות אירופה החזקות, אבל הם לא מסוגלים להרחיק ראות מעבר לקצה החוטם.

seymore butts

New member
אני לא חי שם, ואת ?

אני כותב את מה שאני כותב על סמך דברי פרשנים כלכליים.

obelina

New member
אה כן ? תביא לי אתה את ההוכחה שלך, ואני אביא

לך את ההוכחה שלי. הנה ההוכחה שלי:

seymore butts

New member
מכירה את שלמה מעוז? הוא מספיק רציני בשבילך?

בבקשה מה שהוא אמר על יוון כבר לפני שנתיים:

"כל נסיונות ההרגעה האלה הם קצת מגוחכים" אמר הכלכלן הראשי. "הם רוצים שיוון תוריד את שיעור הגירעון מהתוצר מרמה של 13.7% ל-3%, זה אומר הורדת רמת החיים בצורה קיצונית. יוון צריכה לצאת מהאיחוד האירופי ומגוש האירו, לגרום לפיחות במטבע החדש ולהתארגן מחדש, לא יהיה מנוס. במצב הנוכחי אני לא רואה תקומה ליוון".

"אסור לעזור ליוון. צריך להבין שזה לא רק לטובת אירופה, זה גם לטובת היוונים. הם יעבדו, יתייעלו ויהפכו ליותר תחרותיים". מעוז מעריך כי לבסוף, יוון אכן תיאלץ להיפרד ממטבע האירו. "זה לא יקרה מחר או מחרתיים, אבל אני לא רואה שום תקווה, זה פשוט לשפוך כסף טוב. איך היא תחזיר את הכסף? איך בדיוק ינתן הסיוע? אף אחד עוד לא יודע. אני בכלל לא אופטימי", ציין.

המקור כאן.

seymore butts

New member
ברור שלרובם יש פרנסה

על פי "כלכליסט" מיוני 2012 שיעור האבטלה ביוון הגיע ל-22%. גבוה וקשה מאוד ללא ספק אבל זה אומר של-78 אחוז שזה רוב מוחץ, יש עבודה.
אין ויכוח על כך שהם במצב קשה, אבל התייעלות וקיצוצים בשכר הם חלק הכרחי בהבראה מהמצב הזה, ולא הפגנות אלימות ונשיכת היד שמנסה להאכיל אותם.

poseidon111

Active member
כמו בכל ראורגניזציה של ארגון כושל, יש להביאו

לידי התייעלות כלכלית. התייעלות זו נשענת על צימצום דרסטי בהוצאות.
היוונים רוצים דמי כיס, שיוציאו אותם מפשיטת הרגל הכל כך קרובה, אך אינם מוכנים לשאת באחריות למצב, קל וחומר בצעדים המתבקשים.

על כן כמו כל פרזיט, שגומרים לו את החגיגה, הם מתקוממים על אלו שדורשים שהמאמץ יהיה משותף.

כמובן שההסבר לא היה מיועד לך סימור. רק לאטומים שבינינו.

תגידי

כל אדם שאת לא מסכימה עם דיעותיו, את מוציאה להורג או קוראת להוציא אותו להורג? על זה אני שאלתי מה זה החרטא הזה!!
אני בכלל לא יודעת מה הן דיעותיו הפוליטיות של בני ציפר וזה גם לא מעניין אותי. בסך הכל אני קוראת מה הבן אדם כותב ואני מסכימה איתו או לא מסכימה איתו. אבל מה שאת עושה בפורום פתוח זאת פשוט הסתה כי את אף פעם לא יודעת מי קורא כאן ואיזה חולה נפש יכול לקרוא את דברייך ברצינות.
אין לי שום רצון להיכנס כאן לויכוח על מה אני חושבת על היוונים ו/או מה אני חושבת על הגרמנים ועל הקנצלרית. אני מתייחסת אך ורק לקריאה שלך שנכתבה בפורום פתוח ולא בקומונה סגורה. ואת ההודעה שלך צריך למחוק. נקודה.

obelina

New member
תראי את התגובה שלי לקייזר סוזי. אין

לי כוח להסביר עוד פעם.

seymore butts

New member
את קצת נסחפת יחפה בפארק

ההודעה שלה באמת לא לעניין אבל את באמת חושבת שמישהו ינסה לרצוח את בני ציפר בגללה ? לפני כמה שבועות אחרי שאולמרט זוכה מרוב האישומים אני זוכר שאמנון דנקנר אמר שפרקליט המדינה צריך להתאבד ולא נקטו נגדו בצעדים.

אני בכוונה נתתי דוגמא קיצונית

למה זה לא בסדר לכתוב דברים כאלה בפורום פתוח. גם לא מקובלת עליי ההערה של אמנון דנקנר על פרקליט המדינה. לא כל מי שנכשל מבחינה מקצועית צריך לשלוח יד בנפשו. אבל אמנון דנקנר בוטה כהרגלו.
בכל אופן, אני לא חושבת שיש מקום בפורום פתוח לכתוב משפטים כאלה כלפי שום אדם, שום עיתונאי, שום זמר ושום פוליטיקאי.

למעלה