Pascal's Triangle Revisited/Park Safety/Playpen אפריל 2025 – שרשור חודשי 🎀🌈🍞🉑👨‍🦯

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחודש האחרון
נכתבו 648 הודעות
נפתחו 30 שרשורים חדשים
פורסמו כאן 519 שקרים
נורו 12 טילים חותיים

והמן רשע אחד

למה יש לנו לצפות בחודש אפריל:
סדרות חוזרות (Hacks, מראה שחורה, Andor, You, סיפורה של שפחה, The Last of Us, חוק וסדר: פשע מאורגן, Leverage: Redemption)

סדרות חדשות (The Narrow Road to the Deep North, Étoile, The Bondsman, Your Friends & Neighbors, Government Cheese, Ransom Canyon, The Eternaut)
סרטי קולנוע חדשים כמו מיינקראפט, החובבן, חוטאים, עד הזריחה ועוד
מעבר לכך נמשיך להתחמם
נלבש פיג'מות
נשמור על כדור הארץ
נחגוג את פסח עם מצות
ואת המימונה עם מופלטות
נעמוד בצפירות בימי זיכרון
ונברח לממדים בצפירות מסוג אחר

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של לונה, אורן, שרה מישל גלר, ג'ינה טורס, אדם סקוט, ג'רי סיינפלד, פטרישה ארקט, היילי אטוול, קאל פן, אמה קאולפילד, ג'נה קולמן, פיטר קאפלדי, הנרי איאן קיוזיק, פול ראד, אסא באטרפילד, ג'ניפר גארנר, מייקל פאסבנדר, רוברט דאוני ג'וניור ועוד

שאלון יעלה מאוחר יותר (של דילן)

אבל לבנתיים: פנטסטי או מציאותי? (או אולי ניסוח יותר ברור - בדיוני או ריאליסטי?)

דורי 1981

Well-known member

אניווי, הנה השאלון. תהנו|4U|- ארשום בספר האורחים את התרשמותי​

|1תו|שם: דורי​

|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? לפי איזו ספירה בדיוק?​

|1תו|כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר? היה פעם אחד, כיום אין.​

|קסם|סדרות החודש: מגרש הרוסים, נוכלת בשירות החוק, עולה להתקפה, שבאבניקים​

|קסם|סרטי החודש: מזמן לא ראיתי סרט​

|קסם|שירי החודש: Role Model- Sally When The Wine Runs Out​

|קסם|ספרי החודש: סיימתי את "אוטוקורקרט" של אתגר קרת​

|קסם|דמויות (אהובות) החודש:מקס (נוכלת בשירות החוק)​

|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: גדליה משבאבניקים​

|קסם|שחקני החודש: ונסה מורגן,קייט הדסון, צ'ט הנקס, יעקב זאדה דניאל.​

|קסם|קראשי החודש: ונסה מורגן​

|קסם|ציטוט חודשי: אחד?​

"כשבחור ישיבה לא מתלונן סימן שהוא אוהב" (שבאבניקים); "לפעמים בחיים אתה לא יודע למה אבל בא לך להקיא (עולה להתקפה); "גם שוטרים הם בני אדם" (מגרש הרוסים).​

|קסם|סיבה למסיבה:פסח, אביב, שעון קיץ, מכבי תל-אביב בכדורגל בפסגת הטבלה, ריאל מדריד עוד שבוע נגד ארסנל ברבע גמר האלופות.​

|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש: לאדם שסילק מהחדר שלי עובש יש תואר ראשון בביולוגיה. כיום הוא עובד בטמבוריה.​

|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל: ראו סיבה למסיבה​

(ממחזרת שאלות פסח משנה שעברה כי אולי יש לכם תשובות חדשות)​

|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות- שבאבניקים​

|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?​

|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו? מזמן לא אכלתי לפני שאובחנתי כצליאקי. אבל כנראה שפיצה.​

|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? כן,לנקות את החדר.​

|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) - מתפוז בכללו? את המגדפים למיניהם. שולח לחינוך מחדש.​

|בננה|פרי אהוב?​

🧁קאפקייקס או מאפינס? מאפין.​

📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ? קח פרי ותהיה לי בריא.​

👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? סנדי בר ויעל בר זוהר.​

📱באיזו אפליקציה אתם משתמשים הכי הרבה? מוביט, בריכת גורדון (מתאמן שם), סופר פארם, דואר ישראל.​

|טי-וי|איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה? הרשימה השחורה?​

|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים? אייס קפה. לצערי אני נאלץ להפסיק כי בבדיקה נוירולוגית התגלה שאני רגיש לקפאין בריכוז גבוה.​

|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים? לאכול את הכלב של השכן. הוא נובח בשעות חריגות ובלי תיאום.​

|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר- עד 2021 לא היה לי וואסטאפ.​

|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?​

didalf

Well-known member
וואו ב12 בלילה מרשים:-0

נורו 12 טילים חותיים
איך כיף פה|שפם|

נלבש פיג'מות
הם לא כל כך יפים אני יודע

יאיי!
אוף אבל זה אומר שהיא תעלה אותו באמצע הלילה ומחר אני במשרד ואני כל היום אהיה על קוצים להגיע הביתה לענות:-D
כאילו לסדרה?
פעם הייתי מאד רק ריאליסטי אבל כבר מזמן לא. אני אוהבת גם וגם. תלוי בשאר המרכיבים.
אני אוהבת גם ריאליסטי אך פנטסטי - שבו אף אלמנט פנטסטי חוץ מעולם טוב יותר בצורה שלצערי לא אמינה (ע"ע אדום כחול לבן מלכותי).

Lhuna3

Well-known member
פורסמו כאן 519 שקרים
זה שקר.
נורו 12 טילים חותיים
לפחות לא בלילה.
מראה שחורה
אחרי כמה שהעונה האחרונה היתה נוראית אני ממש מתלבטת אם לנסות אפילו משהו מהפרקים.
|כן|
מעבר לכך נמשיך להתחמם
;-(
נלבש פיג'מות
קצרות.
חשבתי dimensions
יוהו!!
כמה שיותר בדיוני יותר טוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו ב12 בלילה מרשים:-0
כן, אני מאוד מרשים
איך כיף פה|שפם|
הכי
הם לא כל כך יפים אני יודע
למה?

כאילו לסדרה?
פעם הייתי מאד רק ריאליסטי אבל כבר מזמן לא. אני אוהבת גם וגם. תלוי בשאר המרכיבים.
אני אוהבת גם ריאליסטי אך פנטסטי - שבו אף אלמנט פנטסטי חוץ מעולם טוב יותר בצורה שלצערי לא אמינה (ע"ע אדום כחול לבן מלכותי).
אני שמח שהבנת את כוונתי.
אני אשים אותך על תיקו בין השניים.
(אדום לבן וכחול מלכותי זה מאוד ריאליסטי. כלומר החלק שבו נסיך אנגליה יוצא מהארון. החלק של אישה זוכה בנשיאות ארה"ב מרגיש בשלב הזה כמו פנטזיה)

וואו איזה יפה עלי הכתר :D

כשאני אהיה עייף מאוד מחר בעבודה אני אזכור שזה היה שווה את זה.

השקר ה520
לפחות לא בלילה.
אחד מהם לפחות כן היה בלילה
אחרי כמה שהעונה האחרונה היתה נוראית אני ממש מתלבטת אם לנסות אפילו משהו מהפרקים.
אני ממש לא זוכר מה היה בעונה האחרונה, אבל לרוב אני נהנה (הייתה עונה אחת שלדעתי ממש לא אהבתי חצי מהפרקים)
כרגע אני עדיין עם ארוכות
חשבתי dimensions
וואו, הלוואי והיינו יכולים לברוח למימדים אחרים
כמה שיותר בדיוני יותר טוב.
עולם שבו צבעים מציירים דברים עם אנשים שונים

יאיי!
אוף אבל זה אומר שהיא תעלה אותו באמצע הלילה ומחר אני במשרד ואני כל היום אהיה על קוצים להגיע הביתה לענות:-D
פשוט תצטרכי להבריז לעבודה
שיט לא חשבתי על זה! גם אני לא אהיה פנויה עד... לא יודעת מתי בדיוק :-(
כנ"ל.

אתן יכולות לבקש שלא תעלה אותו הלילה.
רק שתדעו שהצעתי לדילן לעשות שאלון לפני כמה חודשים והיא סירבה כי היא ידעה שהיא תוכל לפרסם אותו רק באיזה יומיים איחור והיא ידעה שזה יטריף אותכן. ועכשיו קשה לכן עם זה שהיא אולי תעלה אותו מוקדם מידי. מסתבר שאי אפשר לרצות אותכן :p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סדרות חוזרות (Hacks, מראה שחורה, Andor, You, סיפורה של שפחה, The Last of Us, חוק וסדר: פשע מאורגן, Leverage: Redemption)
סדרות חדשות (The Narrow Road to the Deep North, Étoile, The Bondsman, Your Friends & Neighbors, Government Cheese, Ransom Canyon, The Eternaut)
המון סדרות חוזרות מעולות שאני מצפה להן
אבל הסדרות החדשות לא נראות משהו
נשמור על כדור הארץ
יאללה החודש הזה אני לא אפלוט גזים (אני מתכוון מהאוטו)
שמתם לב שהחודש החליטו להפריד בין ימי הזיכרון ויום העצמאות. שני ימי הזיכרון הם באפריל ויום העצמאות הוא במאי.
|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של לונה, אורן, שרה מישל גלר, ג'ינה טורס, אדם סקוט, ג'רי סיינפלד, פטרישה ארקט, היילי אטוול, קאל פן, אמה קאולפילד, ג'נה קולמן, פיטר קאפלדי, הנרי איאן קיוזיק, פול ראד, אסא באטרפילד, ג'ניפר גארנר, מייקל פאסבנדר, רוברט דאוני ג'וניור ועוד
ימי הולדת מאוד מרגשים החודש.
אני בעיקרון מעדיף פנטסטי. למרות שכמה מהסדרות הכי אהובות עלי הן מציאותיות.

didalf

Well-known member
ואין שום טעם לרוק כשאף אחד לא שומע

אני שמח שהבנת את כוונתי.
לשם שינוי היית ברור:-D
אני אשים אותך על תיקו בין השניים.
מסכימה
. החלק של אישה זוכה בנשיאות ארה"ב מרגיש בשלב הזה כמו פנטזיה)
בדיוק

עולם שבו צבעים מציירים דברים עם אנשים שונים
נשמע מגניב האמת
פשוט תצטרכי להבריז לעבודה
אין ברירה
כנ"ל.

אתן יכולות לבקש שלא תעלה אותו הלילה.
לאא חס וחלילה בטח להעלות!!
רק שתדעו שהצעתי לדילן לעשות שאלון לפני כמה חודשים והיא סירבה כי היא ידעה שהיא תוכל לפרסם אותו רק באיזה יומיים איחור והיא ידעה שזה יטריף אותכן.
בסתר היא נשמה טובה 😍

מסתבר שאי אפשר לרצות אותכן
אל תסכסך סכסוכים התלונה היחידה שלי היא על הצורך לעבוד|שפם|

LeAnnDylan

Well-known member
וואי ואני חשבתי לעצמי שאגיע היום בערב (31) הביתה ואכין את השאלון כדי שאוכל לפרסם לכם אותו ישר איך שניק יפרסם את השרשור מחר (1) כדי שלא תצטרכו לחכות. מי ידע שניק יהיה כזה חרוץ|חבול|
אני מניחה שיכולתי לפרסם אותו לפני שלוש שעות אבל שותפה שלי הזמינה אותי לפנקייק ומי אני שאסרב לפנקייק?! חוץ מזה שאף אחד חוץ ממיקי לא ער בשעות האלה והיא לא הייתה עונה על השאלון במילא|שפם|

אניווי, הנה השאלון. תהנו|4U|

|1תו|שם:
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה?
|1תו|כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר
?

|קסם|סדרות החודש:
|קסם|סרטי החודש:
|קסם|שירי החודש:
|קסם|ספרי החודש:
|קסם|דמויות (אהובות) החודש:
|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
|קסם|שחקני החודש:
|קסם|קראשי החודש:
|קסם|ציטוט חודשי:
|קסם|סיבה למסיבה:
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש:
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל:

(ממחזרת שאלות פסח משנה שעברה כי אולי יש לכם תשובות חדשות)
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?
|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו?
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו?
|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) -

|בננה|פרי אהוב?
🧁קאפקייקס או מאפינס?
📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ?
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם?
📱באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה?
|טי-וי|איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה?
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים?
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים?
|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר-

|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
|1תו|שם: דילן
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? היפים והאמיצים|גולגולת|
|1תו|כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר? 4 (של הטלוויזיה, של האפל טיוי, של הדיוידי ושל המסאז' רגליים ששכחתי מקיומו עד עכשיו [אני הולכת להמשיך לענות על השאלון הזה בזמן שאני עושה מאסז' רלגיים])

|קסם|סדרות החודש:
Severance - סדרה הזיה. חלק מהפרקים היו סבבה. חלק היו מיותרים. סכ"ה עונה סבבה.
Prime Target - הייתה חביבה. שמחה שהסתיימה. לא נחוצה לי עונה נוספת.
Parks and Recreation - אי אפשר לעבור את ה-31 במרץ בלי לצפות בה.

Paradise - סדרה מעולה חבל שהסתיימה. בא לי עוד.
Running Point - סדרה ממש חמודה. נהניתי ממנה מאוד.
Adolescence - היה לזה פרמיס מענין אבל הרגיש לי מרוח מידי. [נגיד שספוילר]משחק טוב אבל לא התלהבתי מהוואן שוט וקצת רציתי שיקפצו מלוקיישן ללוקיישן כדי שנוכל לראות את כל הדמויות הראשיות בכל הפרקים ואולי לוותר על כמה סצינות מיותרות.
Slow Horses - בדיוק אתמול סיימתי לצפות בה, היא ליוותה אותי באימוני בוקר בחדר כושר ועכשיו אני צריכה למצוא משהו שיחליף אותה.
Agatha All Along - בפאנל של אגת'ה, המנחה אמרה "הנה קטע שרצינו להראות לכם לפני שמתחילים" חשבתי שיראו לנו איזו סצנה נבחרת, אבל הראו לנו את כל פרק 3:-D (אז כמובן שהייתי חייבת לחזור הביתה ולראות את פרק 4. וכמובן שאי אפשר לראות את 4 בלי לראות את 5 אז כבר ראיתי הכל:-D)
The Studio - סדרה חדשה באפל שהדבר היחיד שמשך אותי אליה זה שיש בה את קת'רין האן אבל אני שונאת סדרות כאלה קרינג'יות שכל דבר שיכול להשתבש בהן- משתבש. ובינתיים לא היה הרבה קת'רין, אז אם בשתי הפרקים הבאים אין מספיק קת'רין בשביל שאתעלם מהעלילה, כנראה שאפרוש.
Dope Thief - סדרה חדשה באפל. לא הכי הסגנון שלי אבל מספיק מעניינת לי כדי שאמשיך איתה בינתיים.
Mythical Kitchen - Last Meals - ראיתי רק את הפרק של קת'רין האן אבל היה שווה. היא קורעת אותי:-D

|קסם|סרטי החודש:
Damsels in Distress -ראיתי בגלל שיש בזה אוברי אבל התפקיד שלה פה קטן מידי אז זה לא שווה צפיה.
My Old Ass - גם פה התפקיד של אוברי קטן אבל זה לגמרי שווה צפיה. (איזה מישהו בעבודה אמר שהוא לא ראה את הסרט אז כמובן שעשינו ערב צפיה משותפת).
Operation Fortune - טוב פה יש כבר קצת יותר אוברי. אבל בא לי כבר סרטים חדשים עם מלאאאא אוברי בהם.

|קסם|שירי החודש: היו כל מיני אבל זה הכי חשוב|לב|
|קסם|ספרי החודש: הספר (ילדים) החדש של אוברי זמין ל-pre order זה נחשב?
|קסם|דמויות (אהובות) החודש: כל הדמויות של אוברי.

|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: כל הדמויות שהן לא אוברי.
|קסם|שחקני החודש: אוברי.

|קסם|קראשי החודש: אוברי.

|קסם|ציטוט חודשי: I didn't think March 31st existed
|קסם|סיבה למסיבה: האמת שאין משהו קרוב שאני מצפה לו.
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש: אספר בהמשך, אני צריכה ללכת לישון מוקדם היום.
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל: פסח ואיסטר.

|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
פסח בנוסח פארקס-
חכם: הזוג המלכותי:-D

רשע: תמי
תם: בן
שאינו יודע לשאול: ג'רי

|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם? טוב אני צריכה לחזור לשאלה הזאת כי זה מצריך מחשבה. הייתי צריכה להסתכל על השאלות לפני שגנבתי אותן|חבול|
|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו? ביסלי בצל וקליק להיט.
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? יש לנו איזה יומיים חופש שהבוסים החליטו לקחת את כולם לווגאס. אבל כמובן שאני לא הולכת איתם כי איכס ווגאס ואיכס אנשים מהעבודה מחוץ לעבודה. במקום זה אני מתכננת ללכת לאחיינת של השותפה שלי ולכפות עליה להכין לי פבלובה כי זה כשל"פ.

|בננה|פרי אהוב? מנגו (אבל שיהיה חתוך), אפרסק, נקטרינה וכל פירות היער|יאמי|
🧁קאפקייקס או מאפינס? מאפינס דההה
📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ? קטשופ עומד לו על הראש, אסם הכי כדאי לדרוש, קטשופ זה הטעם שלי, אסם קטושפ א-מ-י-ת-י🎶 וגם דני על הבוקר הלב שלי תופים, דני במגרש הכדורים שורקים, תעשה לי מערוף, אני כבר בטירוף על דני, דני, הוו איי לאב יו דני!
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? בילדות הממש מוקדמת סתם תליתי פוסטרים שהיו במעריב לנוער או ראש 1 בלי רלוונטיות למי מופיע בהם (ככה למשל היה לי פוסטר של שלמה ארצי:-D) אבל בשלב שהתחלתי לתלות פוסטרים של אנשים שאני באמת אוהבת היה לי קיר אחד שמוקדש לדרו, קיר של ליאן (+דלת) קיר של סטפס וקיר של גארבג' ונו דאוט.
📱באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה? מסתבר שביטלתי את האופציה הזאת שהטלפון אומר לך על מה ביזבזתי את היום שלך אבל אם אני צריכה לנחש בטח הסמסים הרגילים, אינסטוש או איזה אפליקצית משחק כלשהי.
|טי-וי|איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה? האנטומיה אחרי שאדיסון עזבה הייתה שונה לגמרי, אבל אחרי שאריזונה עזבה היא פשוט נהייתה גרועה. גם מחשבות פליליות נהייתה גרועה אחרי שהוצ'נר עזב. בטח יש עוד מלא אבל אלו שתי הראשונות שקפצו לי בלי ספוילרי מוות.
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים? אני ממש אוהבת ריח של ריתוך.
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים? הייתי רוצה את הכוח לפנצ'ר לאנשים שנוסעים כמו תחת (או כאלה שחותכים אותך במהירות מופרזת) את הגלגל תוך כדי נסיעה. אבל כאילו שלא ימותו או יעשו תאונה, סתם שיתקעו בצד הכביש ויחכו שעות לגרר|שפם|
|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר- יואו פעם כשהייתה לי מערכת סטריאו בת דודה שלי הביאה לי איזה דיסק של הסינגל של סוליד הרמוני I'll Be There For You (שהיו בו רק 4 גרסאות של השיר הזה שהייתי שומעת כל הזמן כי לא היו לי עוד דיסקים:-D) ולא ממש הבנתי מה כל הכפתורים של השלט אומרים אז לחצתי על כולם בניסיון להבין מה קורה ואיכשהו קרה שכיוונתי את השעון מעורר במערכת ל-4:00 לפנו"ב. וכל יום ב-4 בבוקר המערכת התחילה לנגן את I'll Be There For You בפול ווליום מהסלון ואבא שלי היה מתעורר בעצבים כדי לכבות את המערכת. אף אחד מהבני הבית לא חשב אפילו לרגע לנתק את המערכת מהחשמל לפני שהולכים לישון או להוציא את הדיסק עצמו מהמערכת או אפילו להנמיך את הווליום לפני שהולכים לישון|חבול| כל פעם שהשיר הזה מגיע היום בשאפל אני נזכרת איך כל בני הבית היו מתעוררים מהשיר הזה כל בוקר במשך שנה (עד שלמדתי איך לשנות את השעון מעורר כי זה לא כאילו שמתישהו השכלנו לעשות משהו מההצעות הנ"ל|חבול|) ואני מובכת מעצמי.

|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?
דברים באינסגרם ששברו אותי מצחוק:-D

1. אני רוצה להיות כמוה כשאגדל:-D

2. ההתחלה קצת מוזרה אבל בהמשך פשוט צחקתי בקול אמאל'ה כמות הפעמים שראיתי את זה:-D:-D הסברובסקי שבר אותי:-D

3. אמאל'ה למה זה אני כל פעם שאני צריכה לאיית משהו בטלפון|בוכה||בוכה||בוכה|

4. הבחור הזה קופץ לי כל כמה זמן באינסטוש. נראה לי שהיו לו כמה יותר מצחיקים אבל גם זה קרע אותי מצחוק:-D

5. טוב זה יותר חמוד ממצחיק אבל זה גם קצת מצחיק "מהר יותר" :-D

טוב יאללה הגיע הזמן לישון|חבול|

Lion_Heart

Well-known member
בחודש האחרון
נכתבו 648 הודעות
נפתחו 30 שרשורים חדשים
פורסמו כאן 519 שקרים
נורו 12 טילים חותיים

והמן רשע אחד

סרטי קולנוע חדשים כמו מיינקראפט, החובבן, חוטאים, עד הזריחה ועוד
מעבר לכך נמשיך להתחמם
נלבש פיג'מות
נשמור על כדור הארץ
נחגוג את פסח עם מצות
ואת המימונה עם מופלטות

תמיד...אבל תמיד פנטסטי\בדיוני!!!!

Lhuna3

Well-known member
|1תו|שם: לונה3
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? היפים והאמיצים |אליהו|
|1תו|כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר? מזגן+טלויזיה+סטינג = 3

|קסם|סדרות החודש:
Severance עונה 2 (רגשות מעורבים),
Adolescence (די טוב),
Mythic Quest עונה 4 (די אכזבה)
Paradise עונה 1 (די אהבתי)
חתונמי עונה משהו (גילטי פלז'ר ועונה טובה)
התחלתי את For All Mankind (עוד אין לי דיעה, רק התחלתי את פרק 3)

|קסם|סרטי החודש: התחלתי את מואנה 2.

|קסם|שירי החודש:

|קסם|ספרי החודש:
A song for a new day / Sarah Pinsker - חביב
ועכשיו אני שוב עם: הארי פוטר ואבן החכמים :love: :love: :love:

|קסם|דמויות (אהובות) החודש: הארי פוטר
|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: איזבל מחתונמי היתה מעיקה (לא שונאת אותה! בכל זאת זה בנאדם אמיתי ואפילו קוראת עברית, ואני יודעת שבריאליטי יש גם מניפולציות של עריכה וכל זה, אבל כדמות היא יצאה מישהי שנהנייתי "לשנוא". סליחה מראש, איזבל, אם בטעות הגעת לקרוא את זה!)
|קסם|שחקני החודש: כל השחקנים ב-Severance היו מדהימים.
וב-Adolescence השחקן ששיחק את הנער והאישה ששיחקה את הפסיכולוגית היו מעולים.
|קסם|קראשי החודש: בפרדייז היו כמה וכמה חתיכים: כמובן ג'יימס מרסדן, אבל גם סטרלינג ק.בראון (שבכלל לא חשבתי שהוא חתיך ב"החיים עצמם") וגם השחקן של הסוכן השני. (אף אחד מהם לא היה ממש "קראש" אבל זה מה יש כרגע).
|קסם|ציטוט חודשי:
I am doing my mediumest
(אלמוני מפייסבוק)

|קסם|סיבה למסיבה: אין :(
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש: אני עובדת כרגע רק במשרה חלקית ויש לי יחסית זמן פנוי, אז מצאתי מקור הכנסה ממש נחמד מהבית. אם מישהו רוצה לדעת מוזמנים לפנות בפרטי. וכן, אני יודעת שאני נשמעת עכשיו כמו תרמית פירמידה :-D
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל: להפוך לעוד יותר |אליהו| רק כי שוב הקפתי את השמש כנגד רצוני.

חכם: הדוקטור
רשע: דוקטור מאואר (Severance)
תם: מארק (Severance)
שאינו יודע לשאול: מארק (Severance)

|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?
1. סדרות שמבוססות על תעלומה
2. סדרות עם תעלומה שנפתרת בצורה שאין בה שום הגיון (אני מסתכלת עלייך, אדם סנדלר)
3. דמויות שמתנהגות בצורה שאני לא מבינה (מסע אגדי)
4. דמויות שהופכות מהזויות ומצחיקות לרגישות ו"טובות" ולא מצחיקות (איין)
5. שאין יותר סדרות טלויזיה ממש מבריקות (או שאני לא יודעת איך למצוא אותן)
6. לבטל ולחדש מינויי סטרימינג כי בכל אחת יש תוכן אחר.
7. סרטונים בלופים בשידורי אקטואליה, הכוונה שהם מדווחים על משהו ויש להם רק סרטון קצר אחד או שניים מהאירוע, אז הם מראים את זה שוב ושוב בלופ כשהם ברקע מדברים על זה (לא שאני צופה בהם מרצוני יותר מדי, אבל כשאני אצל ההורים הרבה פעמים אין לי ברירה).
8. לגלות שסדרות עבר אהובות, בעיקר קומדיות נוסטלגיות, כבר לא מצחיקות היום
9. שיש לי כבר מזמן בעיה כנראה בסטרימר של סטינג או בטלויזיה עצמה, שמדי פעם השידור כאילו עושה אתחול ולא רואים הפסקה בשידור אבל כן הסאונד נאבד לכמה שניות, ואין לי כוח לבדוק או לעשות עם זה משהו.
10. שהממשק של אפל טיוי פלוס בדפדפן מעצבן.

|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו?
לא מכירה כזה.

|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו?
לא.

|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) -
תגובות שאינן בסוף השרשור (גם לי קורה לפעמים בטעות, אבל יש כאלה שתמיד.)

|בננה|פרי אהוב?
אבטיח

🧁קאפקייקס או מאפינס?
איזה שאלה אמריקאית! אני חושבת שנתקלתי בקאפקייקס בארץ אולי פעם אחת באיזה אירוע של עבודה.
בכל מקרה אין לי העדפה ברורה ביניהם, הכל תלוי באיזה טעם הקאפקייק או המאפין.

📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ?
"קנה 2 ברונטוזאור וקבל טירנוזאור מתנה!"

👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם?
לא תליתי פוסטרים על הקירות, אבל היה לי יומן של להקת א-הא!

📱באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה?
זה תלוי לאיזה משחק אני מכורה באותו זמן :-D כרגע זה אחד שנקרא Einstein Island ;-#

|טי-וי|איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה?
נראה לי שהרבה, אבל לא עולה לי עכשיו. אערוך אם אזכר או שיזכירו לי בתגובות.

הריח מהאגזוז של אופנוע אחרי שהוא מתחיל לנסוע (בטח זה רעיל, אבל ריח נעים לי משום מה)
הריח המסריח מהפה של חתולים :-D |מובך|

|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים?
כל כוח שאני מצליחה לחשוב עליו נראה לי שאפשר להשתמש בו גם למטרות טובות. אולי אחרי שאקרא את התשובה שלך תבוא לי השראה.

|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר-
תקופה ארוכה לא שמתי לב לכפתור החיפוש שיש פה בפורום למעלה משמאל, והשתמשתי בקישור מימין שמוביל לעמוד שצריך כל פעם לבחור בו את הפורום שרוצים לחפש בו מתוך הרשימה הארוכה! |פנים|

1743513263693.png

Lhuna3

Well-known member
מעתיקנית :p
|1תו|כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר? 4 (של הטלוויזיה, של האפל טיוי, של הדיוידי ושל המסאז' רגליים ששכחתי מקיומו עד עכשיו [אני הולכת להמשיך לענות על השאלון הזה בזמן שאני עושה מאסז' רלגיים])
DVD זה עוד דבר קיים?
WHAT YEAR IS THIS?
(גם לי יש בעקרון מכשיר כזה אבל אפילו הוא כבר לא זוכר שהוא קיים).
|קסם|סדרות החודש:
Severance - סדרה הזיה. חלק מהפרקים היו סבבה. חלק היו מיותרים. סכ"ה עונה סבבה.
יחסית מסכימה.
Adolescence - היה לזה פרמיס מענין אבל הרגיש לי מרוח מידי. [נגיד שספוילר]משחק טוב אבל לא התלהבתי מהוואן שוט וקצת רציתי שיקפצו מלוקיישן ללוקיישן כדי שנוכל לראות את כל הדמויות הראשיות בכל הפרקים ואולי לוותר על כמה סצינות מיותרות.
מסכימה גם.
Slow Horses - בדיוק אתמול סיימתי לצפות בה, היא ליוותה אותי באימוני בוקר בחדר כושר ועכשיו אני צריכה למצוא משהו שיחליף אותה.
השם של הסדרה הזאת לא נשמע לי מתאים למוטיבציה שנדרשת לאימוני בוקר.
Agatha All Along - בפאנל של אגת'ה, המנחה אמרה "הנה קטע שרצינו להראות לכם לפני שמתחילים" חשבתי שיראו לנו איזו סצנה נבחרת, אבל הראו לנו את כל פרק 3:-D
מה?! חחחחחח
|קסם|ספרי החודש: הספר (ילדים) החדש של אוברי זמין ל-pre order זה נחשב?
על מה היא כתבה ספר ילדים?
|קסם|סיבה למסיבה: האמת שאין משהו קרוב שאני מצפה לו.
הגענו לימים אפלים!
פסח בנוסח פארקס-
:-D
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? יש לנו איזה יומיים חופש שהבוסים החליטו לקחת את כולם לווגאס.
o_O
אבל כמובן שאני לא הולכת איתם
o_O
כי איכס ווגאס ואיכס אנשים מהעבודה מחוץ לעבודה. במקום זה אני מתכננת ללכת לאחיינת של השותפה שלי ולכפות עליה להכין לי פבלובה כי זה כשל"פ.
o_O
🧁קאפקייקס או מאפינס? מאפינס דההה
מה כל כך דה בזה.
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? בילדות הממש מוקדמת סתם תליתי פוסטרים שהיו במעריב לנוער או ראש 1 בלי רלוונטיות למי מופיע בהם (ככה למשל היה לי פוסטר של שלמה ארצי:-D)
חחחחחחחחח
אבל בשלב שהתחלתי לתלות פוסטרים של אנשים שאני באמת אוהבת היה לי קיר אחד שמוקדש לדרו, קיר של ליאן (+דלת) קיר של סטפס וקיר של גארבג' ונו דאוט.
מאיזה גיל אהבת את דרו?
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים? הייתי רוצה את הכוח לפנצ'ר לאנשים שנוסעים כמו תחת (או כאלה שחותכים אותך במהירות מופרזת) את הגלגל תוך כדי נסיעה. אבל כאילו שלא ימותו או יעשו תאונה, סתם שיתקעו בצד הכביש ויחכו שעות לגרר|שפם|
אוקיי, לוקחת גם את הכוח הזה.
|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר- יואו פעם כשהייתה לי מערכת סטריאו בת דודה שלי הביאה לי איזה דיסק של הסינגל של סוליד הרמוני I'll Be There For You (שהיו בו רק 4 גרסאות של השיר הזה שהייתי שומעת כל הזמן כי לא היו לי עוד דיסקים:-D) ולא ממש הבנתי מה כל הכפתורים של השלט אומרים אז לחצתי על כולם בניסיון להבין מה קורה ואיכשהו קרה שכיוונתי את השעון מעורר במערכת ל-4:00 לפנו"ב. וכל יום ב-4 בבוקר המערכת התחילה לנגן את I'll Be There For You בפול ווליום מהסלון ואבא שלי היה מתעורר בעצבים כדי לכבות את המערכת. אף אחד מהבני הבית לא חשב אפילו לרגע לנתק את המערכת מהחשמל לפני שהולכים לישון או להוציא את הדיסק עצמו מהמערכת או אפילו להנמיך את הווליום לפני שהולכים לישון|חבול| כל פעם שהשיר הזה מגיע היום בשאפל אני נזכרת איך כל בני הבית היו מתעוררים מהשיר הזה כל בוקר במשך שנה (עד שלמדתי איך לשנות את השעון מעורר כי זה לא כאילו שמתישהו השכלנו לעשות משהו מההצעות הנ"ל|חבול|) ואני מובכת מעצמי.
:-D |פנים|
2. ההתחלה קצת מוזרה אבל בהמשך פשוט צחקתי בקול אמאל'ה כמות הפעמים שראיתי את זה:-D:-D הסברובסקי שבר אותי:-D
חחחחחחחחחח

didalf

Well-known member
וואי ואני חשבתי לעצמי שאגיע היום בערב (31) הביתה ואכין את השאלון כדי שאוכל לפרסם לכם אותו ישר איך שניק יפרסם את השרשור מחר (1) כדי שלא תצטרכו לחכות. מי ידע שניק יהיה כזה חרוץ|חבול|
כן ממתי ניק עושה את העבודה שלו בזמן|שפם|
אני מניחה שיכולתי לפרסם אותו לפני שלוש שעות אבל שותפה שלי הזמינה אותי לפנקייק ומי אני שאסרב לפנקייק?! חוץ מזה שאף אחד חוץ ממיקי לא ער בשעות האלה והיא לא הייתה עונה על השאלון במילא|שפם|
צודקת פנקייק עדיף!

didalf

Well-known member
|1תו|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה?|קדימה|מסתבר שרוקדים עם כוכבים
|1תו|כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר?|קדימה|בחדר שינה? אחד למזגן. בסלון אחד לטלוויזיה ואחד למזגן.

|קסם|סדרות החודש:|קדימה|הטירון עונה 7|מאוהב||מאוהב||מאוהב| - אני חיה מרביעי לרביעי אבל איזה כיף לי ברביעי באמת אני מאוהבת איזה כיף שגם בעונה 7 בפרק שבועי עדין הפרקים כאלה מוצלחים שאני מחכה כל השבוע ואז יוצאת שמחה!
Running Point - חמוד למדי
באהבה, קיטי עונה 2 - שמעו זה דבילי אבל כיף. והכי מצחיק זה שאיכשהו גם אחותי ראתה את זה וכבר מזמןןןן שאין לנו סדרות משותפות אז איכשהו מצאנו את עצמנו מנהלות דיון דווקא על הסדרה המטופשת הזאת-D
כישור הזמן עונה 3 - אחלה
מי'תיק קווסט עונה 4 - סהכ אהבתי
סייד קווסט - ממ ככה ככה אבל נחמד
|קסם|סרטי החודש:|קדימה|מופאסה - זה הגיע לדיסני אז ישבנו להייט וואטצ' ולמרות שבכללי הסרטים האלה זה תועבה הוא דווקא היה נחמד. אולי כי זה סיפור אחר אז הוא לא רצח את המקור כמו הלייב אקשן הראשון המתועב שהם עשו. למרות שלדעתי קצת סתרו את הסרט המקורי.
10 דברים שאני הכי שונאת אצלך - תמיד מושלם|מאוהב|
לכל הנערים שאהבתי - אחרי שראיתי את הסדרה הספינאוף זפזפתי בנטפליקס וזה צץ ולא זכרתי כלום אז צפיתי. האמת סרט ממש חמוד.
זואי האחרת - רוםקום באמזון שהפתיע אותי לטובה ממש הוא היה הרבה יותר חמוד ויפה ממש שציפיתי.
Picture This - רומקום באמזון שאכזב קצת, היה פחות יפה משציפיתי.
|קסם|שירי החודש:|קדימה|ליידי גאגא הוציאה אלבום חדש ויש בו שיר שנשמע כאילו היא שלפה אותו מהכספת של טיילור8-* והוא גם ממכר בטירוף.
Lady Gaga - How Bad Do You Want Me
|קסם|ספרי החודש:|קדימה||X| אבל פתוחה להצעות.
|קסם|דמויות (אהובות) החודש:|קדימה|צטערת אין חדש פה - טים ולוסי חיים שלי|מאוהב|

|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:|קדימה|סת' מהטירון טפי עלייך:-[ וגם קיטי מהסדרה של עצמה די פוסטמה.
|קסם|שחקני החודש:|קדימה|אני. אני משחקת מלא מהג'ונג.
|קסם|קראשי החודש:|קדימה|גם פה אני מצטערת שאני לא מחדשת אבל בעלי היפה תמיד|מאוהב| גיף מקואצ'לה האגדי שהחודש יחגוג שנתיים 3 שנים😱😱:-0

והגירל קראש המושלמת שלי לוסי|מאוהב|

|קסם|ציטוט חודשי:|קדימה|טוב יש לי בלאקאאוט לא יודעת כבר שעה נתקעתי על השאלה הזאת.
|קסם|סיבה למסיבה:|קדימה|קיבלתי כרטיס ספונטני למחזמר דיר אוון הנסן שרציתי לראות ולא היה לי עם מי:-]
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|מוצש אחד נחמד אמא שלי שטפה את המדרגות. אני האהבלה התעלמתי מהעובדה שרטוב וירדתי מהר מידי והחלקתי בום טראח. התחלתי לדמם מהאגודל. למחרת באתי לעבודה כולי דרמטית עם כפכפים וכף רגל חבושה:-D
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל:|קדימה|פסחחח ליל הסדר אוכל וקצת (קצת מידי;-() חופש!

(ממחזרת שאלות פסח משנה שעברה כי אולי יש לכם תשובות חדשות)|קדימה|:-D
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-|קדימה|
חכם - ליפ
תם - ליאם
רשע - פרנק
שאינו יודע לשאול - קארל.
|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?|קדימה|אני לא חושבת שזה השתנה אבל אני אחשוב מחדש בלי להציץ
1. זמן ארוך מידי בין עונות
2. פרקים ארוכים מידי. ספציפית סדרות עם 8 פרקים ארוכים במקום 12 פרקים באורך נורמלי למשל.
3. פרקים חשוכים מידי (אני מסתכלת עליכם כישור הזמן)
4. עונות קצרות מידי לסיטקומים
5. שהכל מפוזר בין יותר מידי שירותים
6. ובסוף את הדבר היחיד שאני רוצה אין בשומקום
7. ריבוטים רימייקים וכו
8. קפיצות זמן בסדרה שאז פתאום הקשרים בין הדמויות משתנים אבל אנחנו לא היינו לחוות את זה אז אנחנו לא מרגישים את ההיקשרות בין הדמויות כמו שצריך.
9. יותר מידי אלימות
10. סיום סדרות במתח או עם פתח לעתיד ואז מבטלים אותן.
|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו?|קדימה|לאדעת אולי עוגת שוקולד בלי קמח יכול להיות נחמד. אולסו מצטברייט יותר טעים מחביתה.
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו?|קדימה|לא;-( לא על חשבון החברה לפחות. בינתיים אבל לקחתי 2 ימים מתוך ה4 אבל אין לי ממש תוכניות.
|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) -|קדימה|וואי אבל אני רוצה לנקות את הטרולים!!! אז אנשים שלא יודעים לשרשר (הם יכולים גם ללמוד כדי שלא ננקה אותם).

|בננה|פרי אהוב?|קדימה|תפוז או תותים
🧁קאפקייקס או מאפינס?|קדימה|וואי מה ההבדל בעצם? קאפקייק זה לא מאפין מקושט? לא מתה על שניהם.
📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ?|קדימה|מוי כיף!
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם?|קדימה|אף פעם לא היו לי פוסטרים על הקירות, אבל אם היה זה כנראה של המורדים/כמעט מלאכים.
📱באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה?|קדימה|וואסטפ, אינסטגרם, כרום (לתפוז), פייסבוק.
|טי-וי|איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה?|קדימה|שיימלס. אתם יודעים מי:-( (למרות שכן היה משהו טוב בעונות האחרונות)
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים?|קדימה|של אוכל כמובן:-P: ריח של על האש או עוגת שמרים טריה|מאוהב|
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים?|קדימה|חיחיחיחיחי שינוי צורה. אני לא רואה איך משתמשים בו לטובה:-D
|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר-|קדימה|וואי כל הזמן צוחקים עליי איך אני מתכנתת כזאת בומרית. רק היום חברה בעבודה הראתה לי איזה קיצור בטלפון שלא הכרתי חחחח

|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?|קדימה|
1. הטירון
2. הטירון
3. הטירון
4. הטירון
5. הטירון

1743528833810.png

בדיחת אבא בשביל ניק:
1743527976374.png
כלבים חמודים לשמח לבב אנוש:

אתם לא תראו וזה הפסד שלכם אבל טיילור מבצעת מאשאפ מושלם של שני שירים שאני ממש אוהבת באיכות מדהימה בהופעה אחת לפני ההופעה שלי!!!;-(

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
הגזמת את לא לונה.
חחחחחחחחח כמובן שיש לך יותר מידי לכן רק את יכולה לחשוב על שאלה כזאת:-D
יש לך דיוידי עדיין??:-0

Parks and Recreation - אי אפשר לעבור את ה-31 במרץ בלי לצפות בה.
כמובן

Agatha All Along - בפאנל של אגת'ה, המנחה אמרה "הנה קטע שרצינו להראות לכם לפני שמתחילים" חשבתי שיראו לנו איזו סצנה נבחרת, אבל הראו לנו את כל פרק 3:-D (אז כמובן שהייתי חייבת לחזור הביתה ולראות את פרק 4. וכמובן שאי אפשר לראות את 4 בלי לראות את 5 אז כבר ראיתי הכל:-D)
תהיי בריאה את:-D
גם באמת בזבזו ככ הרבה זמן של פאנל על להקרין פרק?8-*
The Studio - סדרה חדשה באפל שהדבר היחיד שמשך אותי אליה זה שיש בה את קת'רין האן אבל אני שונאת סדרות כאלה קרינג'יות שכל דבר שיכול להשתבש בהן- משתבש. ובינתיים לא היה הרבה קת'רין, אז אם בשתי הפרקים הבאים אין מספיק קת'רין בשביל שאתעלם מהעלילה, כנראה שאפרוש.
שמעתי שעפים על זה ממש אבל חשדתי שזה קרינג' כזה, תודה לך.

My Old Ass - גם פה התפקיד של אוברי קטן אבל זה לגמרי שווה צפיה. (איזה מישהו בעבודה אמר שהוא לא ראה את הסרט אז כמובן שעשינו ערב צפיה משותפת).
|מאוהב|

|קסם|דמויות (אהובות) החודש: כל הדמויות של אוברי.

|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: כל הדמויות שהן לא אוברי.
|קסם|שחקני החודש: אוברי.

|קסם|קראשי החודש: אוברי.

את יותר צפויה ממני:-D
(אבל יותר משקיעה ממני. מהממת|מאוהב|)
|קסם|ציטוט חודשי: I didn't think March 31st existed
:-D:-D:-D
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש: אספר בהמשך, אני צריכה ללכת לישון מוקדם היום.
אני במתח.
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל: פסח ואיסטר.
מה אתם עושים באיסטר?

פסח בנוסח פארקס-

רשע: תמי
תם: בן
שאינו יודע לשאול: ג'רי
חחחחחחח מעולה:-D
|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו? ביסלי בצל וקליק להיט.
זה נשמע לא משהו בכלל
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? יש לנו איזה יומיים חופש שהבוסים החליטו לקחת את כולם לווגאס. אבל כמובן שאני לא הולכת איתם כי איכס ווגאס ואיכס אנשים מהעבודה מחוץ לעבודה. במקום זה אני מתכננת ללכת לאחיינת של השותפה שלי ולכפות עליה להכין לי פבלובה כי זה כשל"פ.
מה הם מתכננים לעשות בווגאס?

🎶 וגם דני על הבוקר הלב שלי תופים, דני במגרש הכדורים שורקים, תעשה לי מערוף, אני כבר בטירוף על דני, דני, הוו איי לאב יו דני!
חחחחח את זה אני גם זוכרת. בערך.
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? בילדות הממש מוקדמת סתם תליתי פוסטרים שהיו במעריב לנוער או ראש 1 בלי רלוונטיות למי מופיע בהם (ככה למשל היה לי פוסטר של שלמה ארצי:-D) אבל בשלב שהתחלתי לתלות פוסטרים של אנשים שאני באמת אוהבת היה לי קיר אחד שמוקדש לדרו, קיר של ליאן (+דלת) קיר של סטפס וקיר של גארבג' ונו דאוט.
חחחחח בילדות, עדיין יש לך קיר של דרו. (אבל עכשיו זה ממוסגר אז זה בוגר. ככה סיכמתי עם חברה שהתלבטתה מה לעשות עם הפוסטרים מהחבילת ויפ של טיילור כי הרגיש לי שזה קצת טינאג'רי לתלות פוסטר. החלטנו שאם ממסגרים זה תמונה ותמונה זה לאדם בוגר).
אולסו לא היה לך פוסטר של הרמטכל או משהו?:-D

|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים? אני ממש אוהבת ריח של ריתוך.
8-*
אומייגאד כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D

חחחחחחחח השיר הזה רודף אותי
3. אמאל'ה למה זה אני כל פעם שאני צריכה לאיית משהו בטלפון|בוכה||בוכה||בוכה|
חחחחחחחחח רנצ'ו קרנה טורוס:-D:-D:-D:-D
5. טוב זה יותר חמוד ממצחיק אבל זה גם קצת מצחיק "מהר יותר" :-D
חחחח אוי חמוד
טוב יאללה הגיע הזמן לישון|חבול|
לילה טוב!

didalf

Well-known member
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? היפים והאמיצים |אליהו|
חחחחחחח ידעתי

|קסם|סרטי החודש: התחלתי את מואנה 2.
ואיך הוא? שמעתי שלא משהו.

|קסם|שירי החודש:
חחחחח מגניב
זה קטע הכרתי את הקאברים שלו מזמן מזמן ופתאום הוא צץ לי שוב באינסטגרם.
יש לו גם קטע שהוא צועק על אנשים לעשות מטלות כמו לקפל כביסה, הועיל לי מאד

|קסם|ציטוט חודשי:
I am doing my mediumest
:-D:-D
אני מאמצת:-D

|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש: אני עובדת כרגע רק במשרה חלקית ויש לי יחסית זמן פנוי, אז מצאתי מקור הכנסה ממש נחמד מהבית. אם מישהו רוצה לדעת מוזמנים לפנות בפרטי. וכן, אני יודעת שאני נשמעת עכשיו כמו תרמית פירמידה :-D
חחחחחחחחחחחחחח לונה זה ממש תרמית פירמידה:-D
אבל אני סקרנית חח מה את עושה?
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל: להפוך לעוד יותר |אליהו| רק כי שוב הקפתי את השמש כנגד רצוני.
אבל אולי תהיה עוגה.

1. סדרות שמבוססות על תעלומה
2. סדרות עם תעלומה שנפתרת בצורה שאין בה שום הגיון (אני מסתכלת עלייך, אדם סנדלר)
כמובן:-D
5. שאין יותר סדרות טלויזיה ממש מבריקות (או שאני לא יודעת איך למצוא אותן)
לגמרי
6. לבטל ולחדש מינויי סטרימינג כי בכל אחת יש תוכן אחר.
וואי כן. או לשלם לכולם כמו הפרייראית שאני.
7. סרטונים בלופים בשידורי אקטואליה, הכוונה שהם מדווחים על משהו ויש להם רק סרטון קצר אחד או שניים מהאירוע, אז הם מראים את זה שוב ושוב בלופ כשהם ברקע מדברים על זה (לא שאני צופה בהם מרצוני יותר מדי, אבל כשאני אצל ההורים הרבה פעמים אין לי ברירה).
זה נורא ואיום. תכבי להם את הטלוויזיה!
8. לגלות שסדרות עבר אהובות, בעיקר קומדיות נוסטלגיות, כבר לא מצחיקות היום
אוף כן. מי אכזב אותך לאחרונה?
9. שיש לי כבר מזמן בעיה כנראה בסטרימר של סטינג או בטלויזיה עצמה, שמדי פעם השידור כאילו עושה אתחול ולא רואים הפסקה בשידור אבל כן הסאונד נאבד לכמה שניות, ואין לי כוח לבדוק או לעשות עם זה משהו.
10. שהממשק של אפל טיוי פלוס בדפדפן מעצבן.
יש לי בעיה עם האפל טיוי שפתאום הכתוביות נעלמות וצריך להכנס ולצאת מחדש לפרק.

|בננה|פרי אהוב?
אבטיח
יאמי
🧁קאפקייקס או מאפינס?
איזה שאלה אמריקאית!
:-D:-D

הריח מהאגזוז של אופנוע אחרי שהוא מתחיל לנסוע (בטח זה רעיל, אבל ריח נעים לי משום מה)
הריח המסריח מהפה של חתולים :-D |מובך|
איוו לונה!

תקופה ארוכה לא שמתי לב לכפתור החיפוש שיש פה בפורום למעלה משמאל, והשתמשתי בקישור מימין שמוביל לעמוד שצריך כל פעם לבחור בו את הפורום שרוצים לחפש בו מתוך הרשימה הארוכה! |פנים|
חחחחחחחחחח לונה:-D

חחחחחחחחחחחחחחחח תודה חתול:-D
מזדהה:-D

(גם לי יש בעקרון מכשיר כזה אבל אפילו הוא כבר לא זוכר שהוא קיים).

Lhuna3

Well-known member
|1תו|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה?|קדימה|מסתבר שרוקדים עם כוכבים
את מתכוונת לאמריקאי? כי לא נראה לי שלישראלי יש כל כך הרבה עונות (אני לא מתכוונת לקרוא לך זקנה, אבל עדיין...)
|קסם|סדרות החודש:|קדימה|הטירון עונה 7|מאוהב||מאוהב||מאוהב| - אני חיה מרביעי לרביעי אבל איזה כיף לי ברביעי באמת אני מאוהבת איזה כיף שגם בעונה 7 בפרק שבועי עדין הפרקים כאלה מוצלחים שאני מחכה כל השבוע ואז יוצאת שמחה!
כיף לך!
סייד קווסט - ממ ככה ככה אבל נחמד
אה כן. וכן תכלס לא היה מדהים.
|קסם|שחקני החודש:|קדימה|אני. אני משחקת מלא מהג'ונג.
:-D:-D:-D בוקר טוב כי את |אליהו|!!
|קסם|סיבה למסיבה:|קדימה|קיבלתי כרטיס ספונטני למחזמר דיר אוון הנסן שרציתי לראות ולא היה לי עם מי:-]
מגניב, אז עם מי הלכת בסוף?
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|מוצש אחד נחמד אמא שלי שטפה את המדרגות. אני האהבלה התעלמתי מהעובדה שרטוב וירדתי מהר מידי והחלקתי בום טראח. התחלתי לדמם מהאגודל. למחרת באתי לעבודה כולי דרמטית עם כפכפים וכף רגל חבושה:-D
אאוץ'! חבשת לבד או הלכת לרופא/מיון? או שאמא חבשה?
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-|קדימה|
חכם - ליפ
תם - ליאם
רשע - פרנק
שאינו יודע לשאול - קארל.
את בטח ענית אותו דבר בפעם הקודמת.
|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?|קדימה|אני לא חושבת שזה השתנה אבל אני אחשוב מחדש בלי להציץ
1. זמן ארוך מידי בין עונות
לגמרי :(
2. פרקים ארוכים מידי. ספציפית סדרות עם 8 פרקים ארוכים במקום 12 פרקים באורך נורמלי למשל.
נכון!
3. פרקים חשוכים מידי (אני מסתכלת עליכם כישור הזמן)
זה הכי מעצבן שיש.
6. ובסוף את הדבר היחיד שאני רוצה אין בשומקום
כן הא?
7. ריבוטים רימייקים וכו
הדבר הכי מיותר שהמציאו.
|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו?|קדימה|לאדעת אולי עוגת שוקולד בלי קמח יכול להיות נחמד. אולסו מצטברייט יותר טעים מחביתה.
ברור שיותר טעים אבל זה לא המקביל של חביתה, כי לא עושים חביתה עם לחם, אז לא נחשב.
|בננה|פרי אהוב?|קדימה|תפוז או תותים
תפוז כשהוא מתוק לגמרי זה גן עדן. הבעיה שאי אפשר לדעת לפני שמקלפים.
תותים בלי כלום זה סתם בעיני.
|טי-וי|איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה?|קדימה|שיימלס. אתם יודעים מי:-( (למרות שכן היה משהו טוב בעונות האחרונות)
אה נכון... :-(
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים?|קדימה|של אוכל כמובן:-P: ריח של על האש או עוגת שמרים טריה|מאוהב|
לא סובלת ריח של על האש, זה נדבק לבגדים ולשיער 8-{
ריח של עוגת שמרים זה אכן חלום |מאוהב|
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים?|קדימה|חיחיחיחיחי שינוי צורה. אני לא רואה איך משתמשים בו לטובה:-D
מממממממממ מה בטח שאפשר לעשות עם זה מלא דברים טובים! אפשר לשנות צורה לגלגל הצלה ולהציל מישהו טובע. כל מיני דברים כאלה. רואים שלא ראית בגן את ברבאבא
1743531604744.png
|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר-|קדימה|וואי כל הזמן צוחקים עליי איך אני מתכנתת כזאת בומרית. רק היום חברה בעבודה הראתה לי איזה קיצור בטלפון שלא הכרתי חחחח
:-D תלמדי אותנו גם!
אני צריכה הסבר.
:-D |מאוהב|
בזמן האחרון אני צופה במלא סרטונים של כלבי דאצ'האונד (לא בטוחה איך אומרים) זה הדבר הכי חמוד ביקום.

למעלה