שם: דילן
גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? היפים והאמיצים
כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר? 4 (של הטלוויזיה, של האפל טיוי, של הדיוידי ושל המסאז' רגליים ששכחתי מקיומו עד עכשיו [אני הולכת להמשיך לענות על השאלון הזה בזמן שאני עושה מאסז' רלגיים])
סדרות החודש:
Severance - סדרה הזיה. חלק מהפרקים היו סבבה. חלק היו מיותרים. סכ"ה עונה סבבה.
Prime Target - הייתה חביבה. שמחה שהסתיימה. לא נחוצה לי עונה נוספת.
Parks and Recreation - אי אפשר לעבור את ה-31 במרץ בלי לצפות בה.
Paradise - סדרה מעולה חבל שהסתיימה. בא לי עוד.
Running Point - סדרה ממש חמודה. נהניתי ממנה מאוד.
Adolescence - היה לזה פרמיס מענין אבל הרגיש לי מרוח מידי. [נגיד שספוילר]
משחק טוב אבל לא התלהבתי מהוואן שוט וקצת רציתי שיקפצו מלוקיישן ללוקיישן כדי שנוכל לראות את כל הדמויות הראשיות בכל הפרקים ואולי לוותר על כמה סצינות מיותרות.
Slow Horses - בדיוק אתמול סיימתי לצפות בה, היא ליוותה אותי באימוני בוקר בחדר כושר ועכשיו אני צריכה למצוא משהו שיחליף אותה.
Agatha All Along - בפאנל של אגת'ה, המנחה אמרה "הנה קטע שרצינו להראות לכם לפני שמתחילים" חשבתי שיראו לנו איזו סצנה נבחרת, אבל הראו לנו את כל פרק 3

(אז כמובן שהייתי חייבת לחזור הביתה ולראות את פרק 4. וכמובן שאי אפשר לראות את 4 בלי לראות את 5 אז כבר ראיתי הכל

)
The Studio - סדרה חדשה באפל שהדבר היחיד שמשך אותי אליה זה שיש בה את קת'רין האן אבל אני שונאת סדרות כאלה קרינג'יות שכל דבר שיכול להשתבש בהן- משתבש. ובינתיים לא היה הרבה קת'רין, אז אם בשתי הפרקים הבאים אין מספיק קת'רין בשביל שאתעלם מהעלילה, כנראה שאפרוש.
Dope Thief - סדרה חדשה באפל. לא הכי הסגנון שלי אבל מספיק מעניינת לי כדי שאמשיך איתה בינתיים.
Mythical Kitchen - Last Meals - ראיתי רק את הפרק של קת'רין האן אבל היה שווה. היא קורעת אותי
סרטי החודש:
Damsels in Distress -ראיתי בגלל שיש בזה אוברי אבל התפקיד שלה פה קטן מידי אז זה לא שווה צפיה.
My Old Ass - גם פה התפקיד של אוברי קטן אבל זה לגמרי שווה צפיה. (איזה מישהו בעבודה אמר שהוא לא ראה את הסרט אז כמובן שעשינו ערב צפיה משותפת).
Operation Fortune - טוב פה יש כבר קצת יותר אוברי. אבל בא לי כבר סרטים חדשים עם מלאאאא אוברי בהם.
שירי החודש: היו כל מיני אבל זה הכי חשוב
ספרי החודש: הספר (ילדים) החדש של אוברי זמין ל-pre order זה נחשב?
דמויות (אהובות) החודש: כל הדמויות של אוברי.
דמויות שנואות/מעיקות של החודש: כל הדמויות שהן לא אוברי.
שחקני החודש: אוברי.
קראשי החודש: אוברי.
ציטוט חודשי: I didn't think March 31st existed
סיבה למסיבה: האמת שאין משהו קרוב שאני מצפה לו.
[למתקדמים] סיפור החודש: אספר בהמשך, אני צריכה ללכת לישון מוקדם היום.
למה אתם מצפים בחודש אפריל: פסח ואיסטר.
כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
פסח בנוסח פארקס-
חכם: הזוג המלכותי
רשע: תמי
תם: בן
שאינו יודע לשאול: ג'רי
מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם? טוב אני צריכה לחזור לשאלה הזאת כי זה מצריך מחשבה. הייתי צריכה להסתכל על השאלות לפני שגנבתי אותן
איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו? ביסלי בצל וקליק להיט.
האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? יש לנו איזה יומיים חופש שהבוסים החליטו לקחת את כולם לווגאס. אבל כמובן שאני לא הולכת איתם כי איכס ווגאס ואיכס אנשים מהעבודה מחוץ לעבודה. במקום זה אני מתכננת ללכת לאחיינת של השותפה שלי ולכפות עליה להכין לי פבלובה כי זה כשל"פ.
פרי אהוב? מנגו (אבל שיהיה חתוך), אפרסק, נקטרינה וכל פירות היער
קאפקייקס או מאפינס? מאפינס דההה
איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ?
קטשופ עומד לו על הראש, אסם הכי כדאי לדרוש, קטשופ זה הטעם שלי, אסם קטושפ א-מ-י-ת-י
וגם
דני על הבוקר הלב שלי תופים, דני במגרש הכדורים שורקים, תעשה לי מערוף, אני כבר בטירוף על דני, דני, הוו איי לאב יו דני!
פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? בילדות הממש מוקדמת סתם תליתי פוסטרים שהיו במעריב לנוער או ראש 1 בלי רלוונטיות למי מופיע בהם (ככה למשל היה לי פוסטר של שלמה ארצי

) אבל בשלב שהתחלתי לתלות פוסטרים של אנשים שאני באמת אוהבת היה לי קיר אחד שמוקדש לדרו, קיר של ליאן (+דלת) קיר של סטפס וקיר של גארבג' ונו דאוט.
באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה? מסתבר שביטלתי את האופציה הזאת שהטלפון אומר לך על מה ביזבזתי את היום שלך אבל אם אני צריכה לנחש בטח הסמסים הרגילים, אינסטוש או איזה אפליקצית משחק כלשהי.
איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה? האנטומיה אחרי שאדיסון עזבה הייתה שונה לגמרי, אבל אחרי שאריזונה עזבה היא פשוט נהייתה גרועה. גם מחשבות פליליות נהייתה גרועה אחרי שהוצ'נר עזב. בטח יש עוד מלא אבל אלו שתי הראשונות שקפצו לי בלי ספוילרי מוות.
ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים? אני ממש אוהבת ריח של ריתוך.
כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים? הייתי רוצה את הכוח לפנצ'ר לאנשים שנוסעים כמו תחת (או כאלה שחותכים אותך במהירות מופרזת) את הגלגל תוך כדי נסיעה. אבל כאילו שלא ימותו או יעשו תאונה, סתם שיתקעו בצד הכביש ויחכו שעות לגרר
אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר- יואו פעם כשהייתה לי מערכת סטריאו בת דודה שלי הביאה לי איזה דיסק של הסינגל של סוליד הרמוני
I'll Be There For You (שהיו בו רק 4 גרסאות של השיר הזה שהייתי שומעת כל הזמן כי לא היו לי עוד דיסקים

) ולא ממש הבנתי מה כל הכפתורים של השלט אומרים אז לחצתי על כולם בניסיון להבין מה קורה ואיכשהו קרה שכיוונתי את השעון מעורר במערכת ל-4:00 לפנו"ב. וכל יום ב-4 בבוקר המערכת התחילה לנגן את I'll Be There For You בפול ווליום מהסלון ואבא שלי היה מתעורר בעצבים כדי לכבות את המערכת. אף אחד מהבני הבית לא חשב אפילו לרגע לנתק את המערכת מהחשמל לפני שהולכים לישון או להוציא את הדיסק עצמו מהמערכת או אפילו להנמיך את הווליום לפני שהולכים לישון

כל פעם שהשיר הזה מגיע היום בשאפל אני נזכרת איך כל בני הבית היו מתעוררים מהשיר הזה כל בוקר במשך שנה (עד שלמדתי איך לשנות את השעון מעורר כי זה לא כאילו שמתישהו השכלנו לעשות משהו מההצעות הנ"ל

) ואני מובכת מעצמי.
תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?
דברים באינסגרם ששברו אותי מצחוק
1. אני רוצה להיות כמוה כשאגדל
34K likes, 509 comments - femaleradiant on March 9, 2025: "Drop a 🔥to affirm it. 2025 vibes, dancing through life with a healthy mind and a happy heart! 💃 Follow @femaleradiant for more inspiring & motivational content! 🔥 Video credit @the_devon_maid DM for credit or removal request (no...
www.instagram.com
2. ההתחלה קצת מוזרה אבל בהמשך פשוט צחקתי בקול אמאל'ה כמות הפעמים שראיתי את זה

הסברובסקי שבר אותי
133K likes, 4,683 comments - favourmohammed1 on January 26, 2025: "Is the confidence for me😂😂😂 one leg bird".
www.instagram.com
3. אמאל'ה למה זה אני כל פעם שאני צריכה לאיית משהו בטלפון

39K likes, 1,678 comments - kimquindlen on February 4, 2025: "that’s okay".
www.instagram.com
4. הבחור הזה קופץ לי כל כמה זמן באינסטוש. נראה לי שהיו לו כמה יותר מצחיקים אבל גם זה קרע אותי מצחוק
1,699 likes, 17 comments - standup.journal on March 18, 2025: "OBGYN . Credits: @andrewschulz . Follow: @standup.journal . . #standupcomedy #standup #standupcomedian #standupcomedyshow #standupcomics #standupcomedians #standupcomedynight #standupcomedyclub".
www.instagram.com
5. טוב זה יותר חמוד ממצחיק אבל זה גם קצת מצחיק "מהר יותר"
2M likes, 5,131 comments - findgoodsongs2.0 on March 4, 2025: "Do you know? This song was written by Jimmie Davis and Charles Mitchell. It was first recorded in 1939. One of the earliest known recordings was by The Pine Ridge Boys (Marvin Taylor and Doug Spivey). Later, it was also recorded by...
www.instagram.com
טוב יאללה הגיע הזמן לישון