Patrik Antonius לקח יד של 500,000$ עם K high

2המרפא

New member
כן ראיתי את זה בלייב

אין אף אחד בעולם שיש לו יכולת לעשות קולים חולניים עם ידיים שכולנו זורקים בלי למצמץ כמו אנטוניוס. רמת האינטלגנציה שלו חולנית ועד 3 שולחנות במקביל הוא לדעתי השחקן הטוב בעולם. ד

shaywh

New member
האמת

שהיד הזאת דומה ליד שאיתה פיל גלפונד הדגים את הרעיון של טווח ידיים במאמר על g-bucks. ושם, למי שלא מכיר או זוכר, הוא אמר שזה כנראה רעיון רע לנסות לבלף עם הפלאש דרואו המפוספס שלך בריבר כי יריב אינטילגנטי ידע לשים אותך על טווח של ידיים ואם כדאי לו להשוות. ככה שהיד הזאת, שגם אותי הפתיעה בלייב, היא בסה"כ בסדר גודל יוצא דופן אבל לא מבוססת על איזה תובנה חדשה. that said, כן, פטריק הזה חולני לפעמים. אני לא יודע אם לשנוא אותו או להעריץ אותו.

2המרפא

New member
הקאטץ' הוא כזה גם אני רוב הסיכוים שהייתי שם

אותו במצב הזה על פלאש דראו. אבל וה אבל גדול מי אמר שהפלאש דראו שלו לא בא עם האס או שהפלאש דראו שלו פגע באחד הקלפים האחרים בלוח. כבר היה לי כאלה מצבים של פלאש דראו שפוגע בטרן או בריבר ומשם הדרך הרבה יותר קלה לאולאין כאתה מנסה לייצג פלאש דראו שפספס. יש לי שאלה תיאורטית אליך כי אתה נראה כמישהו שמבין על מה הוא מדבר, וזה דבר שאני אף פעם לא יודע איך לשחק אותו בוודאות. פגעת בפלופ בבאטן מול שחקן אחד בטופ פייר קיקר גבוה בלי רייזים לפני הפלופ. הבנאדם מהמר לתוכך ואתה יודע שהוא עם פלאש דראו על הלוח הדי מת זה (זה או זה שהוא פגע בסט נמוך ואז חבל) עכשיו הדילמה היא כזאת לעשות לו רק קול ולקוות שהוא לא יפגע בפלאש בטרן ואז לעשות מהלך אגרסיבי של רי רייז, או לדחוף או לעשות רי רייז ענק להבריח אותו (כשאתה יודע שהבנאדם הוא שחקן טוב ויכנס בלי למצמץ לאול אין על פלאש דראו גבוה במיוחד עם יש לו 2 אובר קארדס). אני דוגל בד"כ בשיטה הראשונה. מה אתה אומר?

Harleydude

New member
מה שהשחקן עושה

עם ההובלה אליך מחוץ לפוזיציה הוא מגדיר את המחיר שהוא רוצה לשלם על הפלאש דרו, הוא לא רוצה שאתה תקבע את המחיר (והוא כנראה גם יודע שיש לך אחוז CBET גבוה והפלופ לא יעבור בצ'ק צ'ק) אז הוא עושה את זה בעצמו + חושב שבחלק מהזמן העלית עם משהו שפספס לגמרי (אולי אם פוקט פייר נמוך שקיבל 3 קלפים גבוהים) ואפילו תוותר על הקופה. כמו שסקלאנסקי פעם אמר : כל פעם שאתה משחק את היד שלך בהתאם לקלפי היריב אתה מרוויח, כל פעם שהיריב משחק את היד שלו בהתאם לקלפים שלך אתה מפסיד. אם אתה יודע שהוא על פלאש דרו, והוא כבר השווה העלאה + שילם על הפלופ מה שמראה איזשהו לבל של מחוייבות (תלוי ברמה של השחקן) אז תקפיץ לו ת'מחיר, תיתן לו מחיר כמה שיותר רע ללכת על הפלאש דרו. הרבה שחקנים מנסים למשוך את היריב עד הטרן בשביל להעלות, אבל אתה שוכח שיש לו אאוטים, בטרן הוא יכול להשתפר לאו דווקא לפלאש (זוגיים אם היה לו פלאש דרו עם זוג או טופ פייר חזק ממך), ואז ההעלאה שלך יכולה לקבל העלאה בחזרה וזוג עם העלאה בחזרה על הטרן לא נראה משהו בדר''כ. אתה לא צריך לפחד להפחיד אותו מהקופה , אתה צריך לפחד לתת לו מחיר טוב מדי לתפוס קלפים שעוד יגרמו לך לשלם בגלל שגם אתה תפסת משהו על הפלופ. כמובן שאני אומר את זה גם מתוך מה שאתה אומרת שאתה מחזיק בטופ פייר קיקר גבוה שזאת יד שבירה פצצות. אם היית אומר לי שאתה מחזיק סט ואתה מול שחקן אגרסיבי שמסוגל להמשיך לירות אז בעצם מול ה9 אאוטים שלו לפלאש אתה מחזיק גם 7 לפול האוס\רביעייה ואתה יכול לפעמים לקחת ת'סיכון ולהשוות למרות שזה דורש משמעת ותכנון קדימה של מה אתה עושה במקרה שהדרו נוחת.

2המרפא

New member
אין ספק שעם פגעת בסט ההחלטה היא קלה

אתה נכנס אול אין בלי למצמץ ואם הפסדת אז הפסדת במיוחד אונליין. הבעיה שהרמה אונליין היא סבירה ושחקנים יודעים שפלאש דראו בפלופ במיוחד גבוה זאת יד מפלצתית ודי בלתי אפשר להוריד אותם ממנה. כמעט כל אחד שהוא שחקן אונליין פה יעיד שהסיכוי שהוא מקפל פלאש דראו גבוה בפלופ ולא משחק אותו מאוד אגרסיבי הוא אפסי. הדילמה שלי באמת מגיעה מטופ פייר קיקר גבוה כי זאת היד הכי בעייתית במשחק, ורובנו הפסיד איתה די הרבה כסף.

Harleydude

New member
אכן

טופ פייר קיקר גבוה ואולי אפילו טופ פייר\אס קיקר זאת אולי היד הכי מסוכנת\שבירה שיש. כי מצד אחד אתה אמור\רוצה לשחק אותה אגרסיבי ומצד שני צריך לזכור שזה רק זוג והדבר היחיד שהוא מנצח זה זוגות נמוכים ממנו ולפעמים צריך לשאול את עצמך "האם באמת היריב שלי יהמר ככה עם זוג שהוא חלש משלי או בכלל עם משהו שהוא פחות מזוגיים במצב הנ''ל?" ובאמת שזאת יד שעולה הרבה כסף לשחקן המתחיל, במיוחד בקאש, כי בטורניר אתה עוד איכשהו יכול להצדיק השוואות איתה מתמטית במקרים מסויימים אבל בקאש כשאתה 100 ביג בליינדים בפנים וחוטף התנגדות עם האס קינג שלך על פלופ של K 5 3 אתה מתחיל ללמוד על בשרך את השבירות שלה. הכל מאוד תלוי יריב, אני לא אומר שזאת יד שצריך לשחק חלש, יש יריבים \סיטואציות שמולם אני אעשה בט, בט, בט ויש יריבים\מקרים שמולם עדיף להאט בטרן. וד''א לגבי הנכנס אול אין בלי למצמץ - זה נכון לגבי SNG\טורנירים בשלבים התחלתיים אבל אם אתה יושב עמוק או בקאש הסיטואציות האלה יכולות להיות יותר מורכבות.

2המרפא

New member
אתה תופס סט בפלופ ולא תכנס איתו?

אני מבין בטרן שיש לך ריד חזק על היריב ויצא הפלאש דראו ששמת אותו עליו. אבל בפלופ אני לא מצמץ.

Harleydude

New member
בפלופ אני לא ממצמץ

ברור שאני אעלה, פשוט אמרת "ישר אול אין" וזה די בלתי אפשרי בקאש שזה מה שאני משחק. כאילו, אם לדוגמא אנחנו משחקים 100NL, ויש בקופה 20$ בפלופ ויש לי עוד 92-94 מאחוריי אני לא יכול לדחוף כ''כ הרבה על הפלופ אני מאבד ערך עם הסט שלי, ברור שאני אעלה על הפלופ ואני אשחק את הטרן חזק אבל זה מאוד תלוי יריב ויצא לי כבר לקפל סט (בדר''כ זה פחות מפחד על פלאש דרו כמו על סטרייט דרו עם נגיד 4 קלפים לסטרייט). אבל בתכל'ס כל מה שאמרתי זה כשיושבים עמוק הסיטואציות יכולות להסתבך.

2המרפא

New member
לרוב עם סט אני עושה רייז בגובה

קופה אחרי הרייז של היריב. במצב הזה אני יודע שכל אובר פייר, 2 פייר וטופ פייר טופ קיקר ישלמו לי וסיכוי סביר שנגיע למצב של אול אין בריבר שבסופו של יום זאת המטרה. במצב של פלאש דראו או סטרייט דראו המצב מסתבך אבל סיכוי סביר שאחרי הימור בט שלו בטרן ורי רייז שלך תהיה מספיק מחויב לקופה בשביל לעמוד בדחיפה בתקווה או לתפוס בלוף או את ה10 אאוטים בריבר.

Harleydude

New member
אני מסכים איתך

למרות שאם הפלאש יוצא בטרן ואתה עמוק טוב להתחיל לעשות קצת שיקולים לגבי היריב שלך. מדי פעם טוב להשוות בטרן גם בשביל קצת להשתלט על גודל הקופה וגם בשביל לתת לו הזדמנות לבלף בריבר אם אתה באמת חושב שהוא יורה עם פחות מפלאש. מה שגם, אם הפול האוס שלך פוגע בריבר הכסף יהיה שלך, אם לא, אתה בספוט בעייתי , ולמרות שרובנו ברוב המקרים נשווה כמו שאמרתי יש מקרים שבהם אפשר לברוח מסט, אני לא מתיימר להיות אחד שיודע לעשות את זה ואני גם לא מקפל סטים כל יום, אני רק אומר שהמצבים האלה יכולים להיות טריקיים ובדיוק בגלל זה שנינו אמרנו שאם אנחנו שמים מישהו על פלאש דרו על הפלופ הדבר הנכון בדר''כ הוא להעלות.

shaywh

New member
אני מאוד בעד השיטה הראשונה

ולו רק בגלל שהיא מורידה את הvarience שזה הדבר הכי מעצבן בפוקר. בסה"כ מצבו של פלש דרואו בפלופ הוא לא רע ואם מישהו משחק את זה אגרסיבי הוא גם יוצר לעצמו את הסיכויים כדי להשוות אח"כ, במיוחד שהרבה פעמים גם יש לו אס כאוברקארד וזה מצב מאוזן פחות או יותר, שלא לדבר על הידיים הענקיות, כמו זוג ופלאש דרואו, סטרייט פלאש דרואו וכו. אגב, הסיכוי לקבל כזה דרואו שנחשב רווחי עם SC הוא בערך כמו הסיכוי לפגוע בסט, לכן בגדול אמורים לשחק אותם כמו זוגות קטנים, כולל אחרי הפלופ אם הם פוגעים. ככה שלדעתי אם אתה מחכה לטורן אתה יכול לוותר על היד בזול יחסית אם הקלף שלו בא או לגרום לו לעשות מהלך שהוא ev- רציני אם הוא מפספס. ובפוקר אנחנו הרי מרוויחים כשאחרים עושים טעויות. מהצד השני של המשחק, אם אני מנסה לקנות קופה בפלופ נמוך הדס אפ, אני תמיד אמשיך להמר אם יגיע שלישי לצבע בטורן. זה המקום הכי מתאים לקו של בט-פולד שיש וזה בד"כ עובד לא רע.

Shaycus

New member
זה באמת מדהים, אבל

שים לב שאחרי הריבר זה היה האול אין שלו, זה לא שהוא השווה רייז אסטרונומי, תסתכל על יחס הקופה ברור ברור ברור שהייתי מקפל גם אם זה זה היה 500 שקל ולא 500 אלף דולר אבל זה גם משהו שמשפיע על היד ברמות האלה החולניות כל כך גבוהה שאני נהנה יותר להסתכל על היי סטייקס פוקר מאשר לשחק במציאות עם חברים לפעמים

Kgt1

New member
זה הבן אדם הכי חולה בעולם, נקודה.

וגם שחקן הקאש הכי טוב בעולם. :)

talhorm

New member
SICK! נגד מי זה היה דרך אגב?

אגב אנטוניוס היה בWSOP ME השנה? כי לא יצא לי לראות אותו

shaywh

New member
לא

הוא חיכה יחד עם יותר מדי אנשים ליום האחרון ואז כבר לא היה מקום לכולם.

למעלה