PAY PAL - זה פשוט משגע אותי!!!

PAY PAL - זה פשוט משגע אותי!!!

שלום לכולם, ה-PAY PAL הזה ממש משגע אותי... כל מיני דברים לא מובנים לי...לשמל: עשיתי בעבר 2 עסקאות ב-EBAY ושילמתי דרך PAYPAL בכרטיס אשראי (לא הגדלתי את ה"בלאנס" ע"י העברת כספים מחשבון הבנק שלי. מה יכולה להיות הסיבה שעכשיו, לפתע כשאני מבקש לשלם עבור משהו אני מתבקש שוב(!!!) לבצע את הליך : bank account verification process את ההליך הזה כבר עשיתי פעמיים(וחויייבתי פעמיים)בשנתיים האחרונות!!! למה אין לי אפשרות פשוט להכניס את פרטי כרטיס האשראי כמו בפעמיים הקודמות שקניתי,והפעם כשאני נכנס ל-PAYPAL אני נדרש לעשות שוב את ההליך הזה של אישור חש'ן הבנק(אין כלל אפשרות לתשלום בכרטיס אשראי)??? ה"באלאנס" שלי עומד מן הסתם על 0$ משום שלא הכנסתי לשם כסף(משלם בכרטיס אשראי). כשאני נכנס ל-PAYPAL(דרך האימייל שקיבלתי מהמוכר שנושאו: Your invoice for eBay purchases),אנימקבל הודעה זו: The amount of this transaction exceeds your remaining sending limit and cannot be processed at this time. You will need to add and confirm your bank account. Once your bank account has been added and confirmed, you can continue this payment. Add your bank account information below. מעניין למה...כבר אישררתי פעמיים את חש'ן הבנק שלי ל-PAYPAL!!! מקווה תעזרו לי... תודה רבה!

למעלה