PAY PAL

tomerol

New member
תשובות

1. חשבון בנק אמריקאי 2. כן 3. כן 4. כ 5. טאגליינס (אם יש שם) וgoogle.co.il

PAY PAL

היי אני נמצאת בארה"ב. וחשבתי לפתוח חשבון PAY PAL. אני לא מבינה בזה כלום, אבל לפני שאני מתחילה להיכנס לזה, אני רוצה לדעת כמה דברים. מאוד אודה לכם אם תענו לי... 1. איך פודים את הכסף מהחשבון ב- PAY PAL ל CAHE ? 2. האם ניתן להעביר כסף בין שני אנשים פרטיים מבלי קניה ומכירה ? ( מדובר על סכומים של 50$-500$ ) 3. האם נותן הכסף , יודע פרטים , על מקבל הכסף? (שם, שם משפחהת כתובת וכד') 4. ולהיפך.... האם מקבל הכסף , יודע פרטים, או, יכול לדעת פרטים , על נותן הכסף? 5. איפה אפשר לקרוא חומר על PAY PAL בעברית? תודה רבה

תודה. משהו לא ברור קצת

היי ראשית תודה רבה. לגבי שאלות 3 ו 4 1. אילו פרטים יודע מקבל/נותן הכסף על הצד השני בעיסקה, באופן אוטומטי ? 2. אילו עוד פרטים הוא יכול לדעת עליו? ואיך? קראתי במאמרי הפורום ושם היה כתוב (קראתי את זה לפני שעתיים משום מה זה השתנה במהלך זמן זה) : "הפרטים היחידים שיודעים שני הצדדים בעיסקה, הם כתובת האימייל אחד של השני ".... האם זה נכון? לא נכון? תודה רבה רבה

tomerol

New member
RE

המקבל\נותן יודע: שם, כתובות, אימייל, ומי שהגדיר את המספר שלו כניתן להצגה, אז גם את המספר. למה הפראנואידיות?

היי תודה

היי תודה על התשובות.... אני לא רוצה שידעו את שמי האמיתי. כי איני רוצה שידעו שאני בת-נקבה.- וזה חשוב לי !! יש אפשרות לעשות עם זה משהו? חוץ למשנות את השם בת"ז... דבר שאיני רוצה תודה

tomerol

New member
אם את רוצה

את יכולה לפתוח בפייפאל חשבון עסקי, ולשנות את השם שלך לשם עסקי. ככה במקום שיהיה כתוב שם "אורנה הר פז", יהיה כתוב שם "ג'ו הר פז.

תודה רבה כמה שאלות

1. בשביל לפתוח חשבון עיסקי - האם יש צורך שיהיה לי עסק ? (עוסק מורשה או משהו...- כי לא לזו הכוונה) 2. האם אני יכולה לשים כל שם שאני רוצה בחשבון העיסקי? 3. מה ההבדל בין חשבון עיסקי לחשבון רגיל? תודה רבה נ"ב: מדובר על מס' הפקדות קטנות חד פעמיות של סכה' כ 500-1000$ ....

evilihi

New member
על שם בעלך או משהו כזה..

הם מחייבים את הפרטים המלאים.. למה כ"כ הרבה פרנואידיות?

הסבר

אני רוצה לקבל את הכסף, ואיני רוצה שידעו את שמי האמיתי. כנ"ל נותן הכסף איני רוצה להזדהות יש אפשרות שכזו ? לא מדובר בקניה אלא רק בהעברה של כסף של כ 500-1000 $. תודה

tomerol

New member
תראי

אם אתה כל כך פרנואידית, ולא רוצה להחשף את יכולה לפתוח חשבון עסקי, ולא צריך עסק בשביל זה. את תוכלי לשים כל שם שבא לך גם. אבל זה יעלה לך: חשבון עסקי יקח ממך משהו כמו2.5% + -. חשבון פרטי, מצד שני, לא יקח עמלות (במידה ומי שמעביר לך את הכסף מעביר מחשבון הפייפאל שלו, ולא מכרטיס אשראי), אבל יראו מי את.

למעלה