PayPal Security Key

SpoilleR

New member
PayPal Security Key

אהלן חבר'ה
אני שמח לראות שיש פורום eBay
הייתי מעוניין להוסיף עוד שכבת אבטחה לחשבון הפאי פאל שלי עם המפתח...
האם למישהו יש נסיון עם המפתח האם הנסיון הוא חיובי שלילי ?
אשמח לקבל ביקורת לחיוב או שלילה
תודה רבה.

<a href=https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/cps/securitycenter/general/PPSecurityKey-outside target=_blank style=color:blue>https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/cps/securitycenter/general/PPSecurityKey-outside</a>

ranzz

New member
כנראה שזה רק בארה"ב...

לי אישית בנסיון הרשמה כתוב &quot;The Security Key is currently not available. Please try again later.&quot;.
אני לא מוצא בשום מקום כיתוב שאומר שזה רק ללקוחות US או משהו בסגנון, אבל מצד שני זה פשוט לא עובד לי אז כנראה שזה המצב.

SpoilleR

New member
אני לא כל כך בטוח..

לא מצויין שם שהשירות הוא לארה&quot;ב בלבד..&nbsp;&nbsp;(חיפשתי גם ב FAQ )
בכל מקרה אני תושב ומתגורר בארה&quot;ב.
אני פשוט לא כל כך בטוח לגבי יעילות &quot;המטרה&quot; של המוצר כי קרה ואיבדת את המכשיר או שהוא ניזוק בצורה כל שהיא ולא יכול לתפקד, יש לך את האופציה להכניס פרטים מזהים ולהכנס לחשבון (כך שאם הנוכל הצליח להשיג פרטים מזהים עליך אתה שוב פעם נשען על ה&quot;שאלה הסודית&quot;).

ranzz

New member
זה מה שאמרתי, שלא כתוב בשום מקום

בכל מקרה כנראה שלא כ&quot;כ מעניין אותך אם בישראל אנחנו יכולים להשתמש בזה או לא...

אגב סתם משהו שנזכרתי בו, אם אני לא טועה לכל מנהלי הפורומים של נענע גם כן יש מתקן כזה שאיתו הם עושים לוגאין למערכת הפורומים. או שאני מתבלבל ומדובר בכתבים של האתר שלהם, משהו בנענע בכל מקרה...

בנוגע לאם הוא לא אצלך או נהרס, הם אומרים שאתה עושה לוגאין אבל &quot;we will ask you to confirm your account ownership.&quot; אתה יודע מה הוידוא הזה כולל? אך ורק שאלה סודית?

SpoilleR

New member
לדעתי זה לא רק לתושבי ארה"ב.

קרה והייתי רוצה להגיע לארץ לביקור ועדיין לתפעל את החשבון עם המפתח? (ברור שזה אפשרי אז למה לא להנפיק גם לתושבי ישראל או לכל מדינה אחרת)

החלק הכי בעייתי בשבילי זה מתן הרשאות חלקיות למשתמש נוסף בחשבון ויצירת מפתח דומה (האם זה אפשרי?)

בקשר לוידוא אני מקווה מאוד שזה לא רק שאלה סודית\כתובת\תאריך לידה וכ&quot;ו.. (אני חושב ומקווה שזה מגיע לוידוא טלפוני)

למעלה