PayPal

InbarBareket

New member
PayPal

נעלמה לי האופציה להעביר כסף "Personal". האם זה רק לי או שזה כללי לישראל? תודה!

InbarBareket

New member
כדאי שתדעו !!!!

PAYPAL הורידו מישראל את האפשרות להעביר כסף באופציה של PERSONAL. הם לא עידכנו את האתר שלהם ואין להם שום הסבר למה - הם לא מסוגלים לענות לי. זו פשוט עובדה, לפני כמה ימים האופציה הורדה! עכשיו הצטרפנו להודו בענין. כל העברה בחשבון מקושר לישראל עולה כסף!

לימיצ

New member
את יכולה לפרט מה זה אומר מבחינת עלויות?

למשל, כמה עולה להעביר את הכסף מPP לחשבון הישראלי עכשיו לעומת אתמול למשל?

milshake

New member
אני חושב שהן מתכוונת להעברת כסף שלא תמורת..

..מוצר. ולא העברה מהכסף שקיבלנו על המוצרים אל חשבון הבנק. כלומר אם את רוצה לשלוח כסף לבת דודה שלך בארה"ב למשל, אין את האופציה של "אישי" שהיתה קודם. אלה רק אופציות עיסקיות, כמו Goods, Service, eBay.. מעניין למה באמת. אבל איך שלא יהיה זה עלה כסף להעביר ב-Personal, אני פעם שלחתי לקרובים בחו"ל והייתי צריך להוסיף עמלות כדי שהם יקבלו את הסכום המלא.

shayque

New member
אני כבר לא יכול לסבול אותם!

כל פעם עם שטיק חדש שרק גורם לי לסלוד מהם עוד יותר. Personal זו אפשרות של העברת כסף מחשבון פייפל אחד לאחר, מבלי שזה יחוייב בעמלה. בעבר, בלחיצה על send money הייתה קיימת האפשרות לבחור personal כדי להעביר כסף וזה לא קיים יותר!

InbarBareket

New member
זה אומר

שלא ניתן להעביר כסף אישי. ואם כבר עושים העברה - המקבל משלם 3.4% עמלה!!! אם אני רוצה לתת מתנה לבני שבארה"ב - עולה לו כסף. הייתי איתם היום בשיחות בווליום מאד גבוה - אין להם תשובות. השינוי מלפני 4 ימים, לא כתוב על זה בשום מקום בפייפל. ביקשתי לתקשר עם ההנהלה בחו"ל - לא הסכימו. כל פתיחת קריאה לחשבון ישראלי ישר עובר לפייפל ישראל. הם עונים באנגלית עילגת לחלוטין - בושה וחרפה! הם מפנים אותי לעשות העברות כאלו בווסטרן. אמרתי להם שהכסף שלי אצלם ולא בדואר.....

shayque

New member
ענבר, האם האפשרות להעברת PERSONAL בוטלה

רק עבור הלקוחות הישראלים? לשאר המשתמשים בעולם קיימת האפשרות הזו?

milshake

New member
אני מאשר באמריקאי שלי עדיין קיימת האופציה

ל-PERSONAL. יש לי חשבון פאי פאל עם כתובת אמריקאית גם, אבל מכיוון שאין לי שם כרטיס אשראי או מזומן כרגע אני לא יכול לבדוק אם זה כולל עמלות או לא. עדיין זכור לי שגם לפני חצי שנה שהעברתי כספים בפרסונל הייתי צריך להוסיף עמלה כדי שקרובי משפחה יקבלו את כל הסכום. אם זה רק אנחנו והודו כנראה שיש סיבה, כמו המון מיקרים של תשלום על מוצר בדרך זו כדי להמנע מעמלות, לא יפתיע אותי עם המוח היהודי. למרות שאין ספק שזה לא פייר.

shayque

New member
אני לא חושב שלקוח ירצה לשלם עבור מוצר

באמצעות PERSONAL כי אז הוא לא מבוטח על המוצר ואין ביכולתו להגיש dispute על מוצר שלא הגיע או לא לשביעות רצונו. אני הייתי שולח תשלומי PERSONAL לחברים שחגגו יום הולדת, או עוזר לבני משפחה שהיה חסר להם מעט כסף כדי להשלים עסקה באיביי. זו ממש חוצפה, אבל אף אחד מאיתנו לא בעמדת מיקוח.

למעלה