PAYPAL

yair24

Member
PAYPAL

PAYPAL זה מעין חשבון בנק שאתה יכול להזרים אליו כסף ולמשוך ממנו כסף. היום כבר די מקובל לקנות דברים בPAYPAL באינטרנט. זה חוקי במדינת ישראל? יאיר

yair24

Member
רק רגע, מה לגבי EGOLD?

EGOLD זה דומה לPAYPAL רק שלא צריך כרטיס אשראי. ואפשר לקבל את הכסף בצ´ק מחו"ל (במידה ומצליחים להרויח משהו ויש כאלה שמצליחים להרויח לא רע). השאלה היא לגבי הצ´ק שמגיע מחו"ל ידוע לי שבנקים יפדו לי את הצ´ק ויקחו עמלה עליו. השאלה היא אם זה חוקי. יאיר

הבנתי אותך

קודם כל: בשאלתך הקודמת שאלת א´ האם השימוש בשרות של paypal חוקי בישראל ועניתי שכן. עכשיו למעשה הוספת שלות שאלות: ב´ האם השימוש ב שרות e-gold חוקי בישראל? ג´ האם חוקי לקבל תשלומים מחו"ל בצ´קים? ד´ האם חיוב בעמלה ע"י בנק בגין פדיון צ´קים אלה חוקי? התשובות הן ב´ גם השימוש ב e-gold חוקי בישראל וגם בכל שרות בנקאי אחר. ג´ חוקי לקבל תשלומים מחו"ל, כל עוד שהם נובעים מפעילות חוקית. כלומר, נגיד אתה לא מלבין הון שחור, לא עושה סחר עם האוייב, לא עושה שכר בסמים וכד´. אם התשלום הוא "הכנסה חייבת עפ"י פקודת מס הכנסה, הוא עשוי כמובן להיות מחוייב במיסים. ד´ החיוב בעמלה הוא חוקי, שכן הבנקים רשאים לגבות עמלות בגין השרותים שהם נותנים ללקוחות. באשר לגובה העמלות, יש לבדוק אצל המפקח על הבנקים במשרד האוצר.

yair24

Member
לצורך הענין נגיד ככה:

נגיד שאני מצליח להרויח סכומים בסדרי גודל של 400$-4000$ באיגולד ואני מקבל צק על הסכום הזה. זה חוקי? (רק לצורך הפרוטוקול אני לא) ואם נכליל את השאלה אז איפה הגבול? זה מחוייב במיסים? זה מחוייב בהצהרות? יאיר

למעלה