PC PLUS

PC PLUS

רק רציתי להגיד שבמגזין המחשבים הכי טוב בארץ , PCPLUS כתבו כתבה על הבלוגים בארץ. ויש גם כוכבים איה , שאנטידוס , אילנה , רחלי , Emale ורבים אחרים. אני ינסה לסרוק את זה ולעלות את זה לפורום. בערך בעוד שעה וחצי.

איה@

New member
הייייי זה כבר יצא../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

ווווואו!! דניאל באמת אם תוכל תעלה סריקה בבקשה. הקיוסקים ע"י הבית לא מוכרים את החוברת הזו, ועד יום ראשון..... הסקרנות תהרוג אותי
וגם את החתול
תודה!
איה.

נו טוב, אז עוד פעם אני לא מופיע ..

ביג דיל.. באמת שזה שטויות, ובאמת שאני לא חושב ששקוז הוא בלוג מצליח ומעניין, אבל לפחות היו יכולים להזכיר את קומנט סנטר..

ohad m

New member
שקוז :

הייתי מזכיר את מערכת התגובות שלך, אבל היא לא הייתה קיימת ופועלת כשכתבתי את הכתבה. אני בטוח שבעזרת ניהול יעיל ונכון של המערכת אתה עוד תזכה להרבה אזכורים.

אחלה כתבה! ישר כוח אוהד!

והיה נחמד אם היית מזכיר את שקוז או אותי... מממ... או דניאל...

emale

New member
כל הכבוד, אוהד...

יצא אחלה. לא ביישת את הפירמה (ואת מי ששלח אותך...)

איה@

New member
כתבה מענינת ומקיפה ../images/Emo26.gif

אני צריכה להחזיק את החוברת ביד - כדי להתרשם סופית, ובכל זאת למרות שהכתבה מאד מקיפה ומפרגנת - חסרה לי ההתייחסות לצד הישראלי של הנושא. (לפי מה שהבנתי - זו היתה מטרת הכתבה) לדוגמא - תחקיר מה חתך האוכלוסיה שכותב? להבין - מה במציאות הישראלית גורם לכתיבה. חלוקה למינים - גילאים, עולים חדשים לעומת וותיקים וכו´ יותר דוגמאות - על ה"פטריוטיות" והתגייסות הבלוגרים הישראלים להסברה. יותר על שיכלולים וחידושים שהישראלים הביאו. יותר על העדפות שלנו(הישראליים) בכתיבה לעומת הכותבים בחו"ל - על הוואי הכתיבה הישראלית. הקשר בין ישראלים בחו"ל בעלי בלוג (לוריין, דניאל ועוד) זו הדרך שלהם לשמור על קשר עם מולדת..... איזכור של החברה´ הצעירים יותר - (קופידונית, דניאל, שקוז וכו) איזכור "קוריוזים" ישראליים (קיבינימאט למשל) בקיצור דגש גדול יותר על הצד הישראליי - מבלי לפזול לחו"ל אין צורך לפזול - יש לנו במה להתגאות! ישרא - בלוג כמעט ולא הוזכר. לעומתו בלוגר קום שזכה לסופרלטיבים גדולים. ובכל זאת - אחלה כתבה
ככתבה. יש לך עתיד אוהד! תודה לך.
איה.

איה@

New member
דניאל - תודה על ההשקעה ../images/Emo24.gif

באמת תודה! והעידכונים אצלך מאד מענינים!
איה. נ.ב. - תתחיל להכניס קישור אליך בתגובות שלך כאן

ohad m

New member
בהחלט נקודות מעניינות וחשובות.

אני רק רוצה לציין, שבהתחלה ההצעה שלי הייתה לכתוב סדרת כתבות בנושא, שכן אפשר לכתוב הרבה יותר על בלוגים מאשר מה שכתבתי שם, אך במערכת רצו רק כתבה אחת על הנושא. לכן היה צורך להצטמצם מעט בכתיבה. אני בטוח שמי שיקרא את הכתבה ויתעניין בנושא, יגיע לפה בסופו של דבר וילמד על כל שאר האתרים. בקשר לחתך האוכלוסיה וכל זה - אין מספיק בלוגים בארץ כדי שהעניין יהיה רלוונטי בכלל. הנקודה היחידה שחבל שלא הכנסתי בכל אופן בכתבה הזאת היא עניין הבלוגים של הישראלים בחו"ל. בהחלט קוריוז מעניין. אני, בכל אופן, מתכוון להרחיב עוד קצת את הכתבה הזאת אצלי באתר ולהתייחס לעוד כמה נושאים שדורשים הרחבה. אודיע לכם כשזה יהיה מוכן, תודה. אוהד

למעלה