Peace Sells VS Youthanasia(אלבומים)

Roy1232

New member
יות'נזיה, בנוק אאוט

פשוט אלבום שגם קל מאוד לעיכול, מלודי להפליא יחסית לאלבום ת'ראש וקטעים יפים מאוד של מגהדת'. את פיס סלס אהבתי הרבה פחות. בכל מקרה, הורדתי דיסקוגרפיה וגיליתי אלבום בשם Risk... מה ששמעתי גרם לי לחשוב שזה זיוף, רק שהקול היה דומה להחריד לקול של דייב. גם הליריקס היו די תואמות. מישהו יכול להסביר את האלבום המחריד הזה ומה הוא עושה בדיסקו' של מגהדת'?

the Sithari

New member
ע"ע load- metallica

או: מסחור והשפעתו על להקות ת'ראש אמריקאיות.

redot

New member
תו לי לענות לך

כשיות'נזייה יצא הוא היה הצלחה מסחררת ולמיטב ידיעתי זה האלבום הכי מצליח שלהם. קריפטיק שבא אחריו כבר נהיה הרבה יותר ממוסחר והרבה יותר פופי, והפלא ופלא, גם הוא נמכר נהדר. דייב חשב שהוא עלה על גל טוב ולקח את הרעיון צעד קדימה והוציא את ריסק, שנכשל. עכשיו, תן לי להגיד לך משו. ריסק זה אחלה של אלבום. זה לא פיס סלס, לא יות'נזייה ולא אפ'חד מאלה. אבל בפני עצמו, הוא עושה ת'עבודה יופי. מה שבטוח, שאלו שבאו אחריו לא יותר טובים ממנו. בכל אופן, אם אתה רוצה לתת לו צ'אנס, תשמע את 2,4,5,7,8,11,12 במיוחד השניים האחרונים שהם שווים את האלבום.

Roy1232

New member
צ'אנס אני אתן לו

ת'אמת, השיר היחיד שאהבתי משמיעה ראשונה זה אקסטזי. אם הייתי שומע אותו בלי לדעת איך קוראים ללהקה הייתי אומר שדפש מוד החליטו לעשות רוק (גם התכנים מתאימים לדייב גהאן מדפש
).

redot

New member
the other side of dave mustaine

דרך אגב, אם אתה מדבר על התכנים, תופתע בוודאי לשמוע (או לקרוא) שהלחנים שם לפנים !

Good Mourning

New member
למרות כל מה שאומרים על ריסק,

יש שם 3 שירים ממש טובים שאין כמוהם בכל האלבומים החדשים האחרים. כמו שציינת, שני האחרונים- טיים דה ביגינינג וטיים דה אנד, ושיר 8- wanderlust, שהוא מדהים.

the Sithari

New member
חוץ מאיזה3 שירים

(גם wanderlust, הוא סביר) הדיסק הזה דיי מחורבן לדעתי. ועזבי את זה שזה מחורבן בתור דיסק של מגהדת', זה גם גרוע כאלבום רוק אלטרנטיבי...

Good Mourning

New member
נו בסדר, לא אמרתי שלא,

ובנוסף לדעתי כל הדיסקים שלהם אחרי רסט הם מעפנים.. בפעם האחרונה שאמרתי את זה פה קפצו עליי, אבל מי שם. ו- wanderlust הוא טוב, לא רק סביר. בכלל, בטיים דה ביגינינג יש ליריקה מדהימה שהלוואי שהיתה למגה כל השנים.. לא מתחברת לכל מיני דברים על שלטון, מלחמות וכאלה.

למעלה