Pearl Rhythm-Traveler משודרגת ביותר למכירה
בצער רב אני מוכר את ה-Pearl Rhythm-Traveler המשודרגת שלי.
למה? כנראה שהבנתי כמה חודשים מאוחר מדי שלצערי הופעות ולימודים לא הולכים ביחד (לפחות לא אצלי) ומאז ההופעה היחידה שהייתה לנו המערכת יושבת מקופלת בקייסים.
כשחשבתי שהשניים ילכו ביחד הכנתי לעצמי בתקציב דל יחסית מערכת שלדעתי היא די מכובדת להופעות וגם לנגינה בבית:
* המערכת עצמה היא Pearl Rhythm-Traveler (אפשר לראות אותה כאן).
* המצילות המעאפנות (או יותר נכון חתיכות הפח הזול) שמגיעות עם המערכת המקורית שודרגו לסט Paiste 101
* הפדל שודרג ל- Pearl P-900
* הוספתי סטנד-קראש סטנדרטי שלא מגיע עם המערכת
* כדי לסחוב את המערכת קניתי שלושה קייסים:
- קייס מצילות
- קייס בס שמכיל את הבס והטם-טמים
- קייס לסנר
* החלפתי עורות לבס ולסנר לעורות Remo איכותיים
* המערכת מגיעה עם עורות רשת לכל התופים (טמטמים,בס וסנר) ומשתיקים למצילה שניתן להחליף (במקום העורות) ב-10 דקות ולנגן אפילו עם שכנים בקיר הצמוד ובקומה מתחת (מניסיון).
בלי הרבה ניסיון וחוש טכני לוקח משהו כמו 10-15 דקות להרכיב את המערכת בצורה מלאה, כל המערכת נכנסת לארבעה תיקים (אחד גדול, אחד בינוני ושניים קטנים), הכל נכנס באוטו קטן בספסל האחורי או בתא המטען.
בקיצור, כל מה שצריך במערכת להופעות/לבית קצר במקום במחיר זול.
מחיר - 4000 ש"ח (גמיש מעט), כולל קפה.
אני גר בירושלים, הטלפון שלי - 054-4302210, עידו.
קישור למודעה ביד2:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_inf...content=Yad2&utm_campaign=innerdetails&ref=fb
חג שמח!
בצער רב אני מוכר את ה-Pearl Rhythm-Traveler המשודרגת שלי.
למה? כנראה שהבנתי כמה חודשים מאוחר מדי שלצערי הופעות ולימודים לא הולכים ביחד (לפחות לא אצלי) ומאז ההופעה היחידה שהייתה לנו המערכת יושבת מקופלת בקייסים.
כשחשבתי שהשניים ילכו ביחד הכנתי לעצמי בתקציב דל יחסית מערכת שלדעתי היא די מכובדת להופעות וגם לנגינה בבית:
* המערכת עצמה היא Pearl Rhythm-Traveler (אפשר לראות אותה כאן).
* המצילות המעאפנות (או יותר נכון חתיכות הפח הזול) שמגיעות עם המערכת המקורית שודרגו לסט Paiste 101
* הפדל שודרג ל- Pearl P-900
* הוספתי סטנד-קראש סטנדרטי שלא מגיע עם המערכת
* כדי לסחוב את המערכת קניתי שלושה קייסים:
- קייס מצילות
- קייס בס שמכיל את הבס והטם-טמים
- קייס לסנר
* החלפתי עורות לבס ולסנר לעורות Remo איכותיים
* המערכת מגיעה עם עורות רשת לכל התופים (טמטמים,בס וסנר) ומשתיקים למצילה שניתן להחליף (במקום העורות) ב-10 דקות ולנגן אפילו עם שכנים בקיר הצמוד ובקומה מתחת (מניסיון).
בלי הרבה ניסיון וחוש טכני לוקח משהו כמו 10-15 דקות להרכיב את המערכת בצורה מלאה, כל המערכת נכנסת לארבעה תיקים (אחד גדול, אחד בינוני ושניים קטנים), הכל נכנס באוטו קטן בספסל האחורי או בתא המטען.
בקיצור, כל מה שצריך במערכת להופעות/לבית קצר במקום במחיר זול.
מחיר - 4000 ש"ח (גמיש מעט), כולל קפה.
אני גר בירושלים, הטלפון שלי - 054-4302210, עידו.
קישור למודעה ביד2:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_inf...content=Yad2&utm_campaign=innerdetails&ref=fb
חג שמח!