PENTAX PF-80 ED

Dowitcher

New member
לא אבל...

הטלסקופ הזה פופולרי מאוד בארה"ב וגם זול יחסית. צירפתי קישור, קרא את המאמר באתר...

RedBishop

New member
משם אני מגיע...

בהתחשב בקדחת שאני מקבל ממוצרי SWAROVSKI, זה נראה כמו ממש מציאה, שליש מחיר ועל פי הביקורת בBVD נראה כמו טלסקופ באיכות מעולה. אבל הוצאה של 800$ בלי לבדוק את הטלסקופ נראה לי קצת מוזר, לכן אני תוהה אם יש בארץ, למישהו פרטי (לבדיקה) או בחנות כלשהי (לקנייה).

צלמניה

New member
אני משתמש ב Meade

יש להם טלסקופ Meade Etx 90 שהוא גם אסטרונומי וגם לצפרות היתרון באפשרות חיבור מתאמים לצילום

צלמניה

New member
תוספת ל Meade

ניתן להחליף עינייות ולקבל הגדלות שונות החיבור למצלמה - חיבור T שהופך את הטלסקופ הספציפי לעדשה של 1250 מ"מ או לחילפין צילום דרך העיניות ואז לקבל הגדלה בהתאם לעיניות. ניתן לרכוש / לבדוק את הציוד בארץ בחב' קוסמוס רח' הראה בר"ג www.cosmos.co.il מצרף לכם תמונה מהאגמון צולם ממרחק של בערך 150 מטר

RedBishop

New member
מבחינת

חיבור למצלמה, אין בעיה, כמעט לכול טלסקופ שמכבד את עצמו יש חיבור למצלמה, ועם לא, אז תמיד אפשר לשפצר משהו. לגבי הטלסקופ עצמו, אני צריך משהו יותר עמיד. בהתחשב בתנאי הסביבה שבהם אני מוצא את עצמי צופה לפעמים, זה נתון קריטי.

צלמניה

New member
שים לב לתמונה

כמו שאתה רואה, החיבור למצלמה מסיבי יותר והכי חשוב גדול יותר - המשמעות אין שוליים כהים בצילום גם הפתח של הטלסקופ גדול יותר - המשמעות נכנס יותר אור באגמון, הייתי עם הטלסקופ - איכות מדהימה, תמונה הרבה יותר נקיה וחדה מהטלסקופ של החברה להגנת הטבע (מצטער - לא זוכר את שמו)

RedBishop

New member
ובכל זאת...

טלסקופ שאינו מתאים לצפרי שטח וכנראה מאוד מתאים לצלמים.

PaTaTy

New member
שאלה בקשר למצלמה

המצלמה שאתה עובד איתה היא - FE2-NIKON??? תודה

למעלה