ואם תשים לב...
אז לא דיברתי רק עליך אלא דיברתי בכללי... כי מה שקרה בהודעה שלך חוזר הרבה פעמים בזמן האחרון... ושלא תבינו אותי לא נכון - אני לא מצדיק אותו שלכל שאלה או בעיה הוא ישר קופץ ומציע את אמיגו... אבל לא היתי קורא לזה פרסום... כי הבן אדם לקח החלטה, התחבר לאמיגו, ועכשיו הוא מרוצה, והוא מחליט לשתף בזה את כל הפורום, לפי דעתי זה לא דבר פסול, ואפילו כדאי... וכמוהו יש עוד רבים ש"מפרסמים" את אורנג´, סלקום ופלאפון... וכמובן שכל אחד יגיד שהחברה שלו היא הכי טובה ושהמכשיר שלו הוא הכי משוכלל משום שהוא לא אוביקטיבי. תראה, הרבה אנשים שואלים שאלות כאן בפורום לגבי מסלולים שונים, ואם אתה במסלול מסויים אתה תציג את המסלול שלך בחסרה שלך כמסלול הטוב ביותר... זה לאוו דווקא יתאים למסלול שהאדם ששאל את השאלה חיפש אבל אמרת את זה רק בשביל לעזור ועכשיו הבן אדם הזה יעשה עם האינפורמציה הזאת מה שהוא רוצה... בהודעה הקודמת שלי התיחסתי יותר לכל הריבים שנוצרים כאן בפורום שהם ממש לא לעניין... למשל מישהו שבא ומכריז שהקליטה באורנג´ היא חרא... ואז אלו מאורנג´ תוקפים אותו בחזרה... והאנשים מסלקום מתערבים ... וזה לפי דעתי לא המקום לעשות את הדברים האלו... ועל נושא זה היתה רוב ההודעה הקודמת שלי. אייל.