peretzy ?

ashomer

New member
הוא...

התלבט אם לקנות אחד, אפילו היו לו המון טיעונים נגד בסוף הוא קנה i80 מכוער ועוד עם מסך כתום!!! מוטורולה התעלתה... ועכשיו כשיש לו אחד הוא מרגיש שייך ומוכן לעזורת לחברה המקרטעת להצליח! ישר כוח a
homer

eyal2953

New member
אני לא חושב ש...

...זה נכון שאתה תגיד דברים כאלו על המכשיר I80 או על האופן שבו הוא קנה אותו וכו´... בכללי סלולארי הוא כל דבר בחיים, כמו טעם, כמו ריח, כמו כל דבר, ולכל אחד יש טעם שונה בדברים מסויימים, וכנראה שעכשיו גם בלסולארי. אז אולי בעינך העיצוב לא משהו אבל בעיני רבים אחרים שכן קנו את המכשיר העיצוב מאוד קרץ לעין... ואולי בשבילך תאורה כתומה (orange) זה דבר לא יפה אבל בעיניו זה דבר יחודי ויפה... אז מספיק אם הזלזול הזה, זה מתחיל קצת להימאס... אני חושב שמטרת הפורום הזה היא להתיעץ לפתור בעיות וכו´ ולא להעביר ביקורת על אנשים ועל מעשיהם מה שבזמן האחרון קורה כאן הרבה... אייל.

ashomer

New member
אני לא ביקרתי! עכשיו אני כן!

תשים לב שרק כתבתי שהוא מכוער לא יותר מזה וגם זה במידה של ציניות לגבי התאורה הכתומה בכלל לא אמרתי אפילו פסיק של רע. הוא באמת התלבט אם לעבור ובאמת היו לו טיעונים נגד ובעד, תחפש בהודעות אם אתה לא מאמין. לגבי הביקורת אתה יודע אני חושב שהיא דווקא יעילה לפורום כי כמו שאתה אמרת על טעם וריח... אז גם על רשתות זה ככה ולדעתי זה קצת לא יעיל כשכל הצעה של בן-אדם מסתכמת ב"תעבור לאמיגו" הרי זו פרסומת לא? - ועובדה חשבו שהוא עובד באמיגו. אולי בשבילו אמיגו היא הנוחה ביותר אבל זה לא אומר שבשביל כולם וממש לא צריך לקטול אנשים על זה שהם ברשת סלולארית אחרת. אנ לקוח פלאפון ואני גאה בזה (קצת - הרי בסופו של דבר אתה לא אוהב אף חברה שגובה ממך כסף גם אם קצת) וגם אני הצטרפץי אליה אחרי שיקולים וליבוטים וכשאני בא לשאול ולספר בפורום אני רוצה שיתייחסו בכבוד לזה שבחרתי ברשת שהיא לא אמיגו כי מבחינתי פלאפון טובה יותר. הביקורת שלי היתה על המכשיר אם בכלל:"מכוער" בשבילי הוא מכוער והעברתי ביקורת קודם כל על מוטורולה שיש בה הרבה לבקר! כמו שכתבת הפורום הוא בשביל לפתור בעיות ולא בהכרח על ידי מעבר לאמיגו שאגב גם אתה לקוח שלה - אז בבקשה! a
homer

eyal2953

New member
ואם תשים לב...

אז לא דיברתי רק עליך אלא דיברתי בכללי... כי מה שקרה בהודעה שלך חוזר הרבה פעמים בזמן האחרון... ושלא תבינו אותי לא נכון - אני לא מצדיק אותו שלכל שאלה או בעיה הוא ישר קופץ ומציע את אמיגו... אבל לא היתי קורא לזה פרסום... כי הבן אדם לקח החלטה, התחבר לאמיגו, ועכשיו הוא מרוצה, והוא מחליט לשתף בזה את כל הפורום, לפי דעתי זה לא דבר פסול, ואפילו כדאי... וכמוהו יש עוד רבים ש"מפרסמים" את אורנג´, סלקום ופלאפון... וכמובן שכל אחד יגיד שהחברה שלו היא הכי טובה ושהמכשיר שלו הוא הכי משוכלל משום שהוא לא אוביקטיבי. תראה, הרבה אנשים שואלים שאלות כאן בפורום לגבי מסלולים שונים, ואם אתה במסלול מסויים אתה תציג את המסלול שלך בחסרה שלך כמסלול הטוב ביותר... זה לאוו דווקא יתאים למסלול שהאדם ששאל את השאלה חיפש אבל אמרת את זה רק בשביל לעזור ועכשיו הבן אדם הזה יעשה עם האינפורמציה הזאת מה שהוא רוצה... בהודעה הקודמת שלי התיחסתי יותר לכל הריבים שנוצרים כאן בפורום שהם ממש לא לעניין... למשל מישהו שבא ומכריז שהקליטה באורנג´ היא חרא... ואז אלו מאורנג´ תוקפים אותו בחזרה... והאנשים מסלקום מתערבים ... וזה לפי דעתי לא המקום לעשות את הדברים האלו... ועל נושא זה היתה רוב ההודעה הקודמת שלי. אייל.

d@r121

New member
לפי אתיקת הפרסום זה נחשב

פרסום סמוי לאמיגו את האמת לא אכפת לי שיפרסם פרסום סמוי את אמיגו (ראה מקרה HOLY MAN) אבל ללכת להשמיץ חברה אחרת רק בגלל שהוא לא נמצא בה ולקרוא לה חברה חרא הוא לקרוא קליטה מסריחה לא בפורום הזה מהיום אני החלטתי להנהיג יד קשה בקשר פרסומות גלויות (סמויות זה טוב עד גבול מסוים), השמצה של כל דבר (מיצרנית ועד חבר פורום) והאשמות ללא אפשרות התגוננות של הצד המואשם וגם קללות כי אנחנו רוצים רמת דיון של אנשים בוגרים ופעם מחקתי פתיל שלם שעייקר עיסוקו היה חירבון העונשים יהיו כדלקמן: מחיקה והגבלה כי המטרה של הפורום הוא רמת דיון גבוהה ומקום שכיף להיות בו ולא ניתן לאף אחד לקלקל היום תעודכן הודעת המנהל נא לקרוא
ד
ר

דור אני מצטער...

בקשר ל"פתיל החירבון" המדובר, אני הייתי חלק ממנו ואני מבקש סליחה... מקווה שאתה סולח לי

oleg_kh

New member
חבר´ה, לגבי peretzy../images/Emo151.gif

הבנאדם מפרסם את אמיגו בטירוף, אז אל תתיחסו בכלל. בוואלה ראיתי הודעה שלו "החברה הכי טובה מכשירים הכי טובים ועכשיו גם במחיר זול, התקשרו עכשיו 057... וכו´" אז תנו לו.. הוא ירגע עם הזמן.

eyal2953

New member
היי היי אולג תרגע!

אני גם ראיתי את ההודעות בפורום בוואלה וזה לא היה פרץ... זה היה מישהו אחר ואני יודע כי דיברתי איתו באיסיקיו וזה שפרסם הוא אגב גם פרסם כאן הוא באמת נציג של אמיגו אז לא להעליל סתם כי אתה חמום מוח על הבן אדם הזה ...

oleg_kh

New member
סליחה!!!! אז טעות שלי!!!!

הניק היה דומה מאוווד!! סליחה פרץ!! או איך שקוראים לך. אבל באמת נמאסת עם האהדה המוגזמת שלך.

peretzy

New member
הלווווו הלווווו !!! לא לשקר!!!!

אני רוצה להגיד לכולכם שאין לי שום עבודה באמיגו אני לא עובד שלהם אני כולה בן 18 שעד לפני כמה שבועות היה לקוח סלקום עברתי לאמיגו ואני מרוצההה זה הכלל וכמו שאייל - הבן אדם הכי נורמלי בפורום הזה ,אמר אני רק מתלהב ומביע את ההתלהבות שלי כלפי חוץ אני לא עובד של אמיגו.. ובבקשה לא לשקר אין לי שום קשר לוואללה תפסיקו להשמיץ אותי

למעלה