PF - TIME סולו חדש מהיום..

nikkush

New member
PF - TIME סולו חדש מהיום..

הסולו של טיים טיפ'לה שונה על אותו בסיס תגובות יתקבלו בברכה LINK

FunkyMonk

New member
אממ.. כמה דברים

קודם כל, יש לך סאונד טוב ואין לך כמעט לייטנסי בכלל... how is that? איפה אתה מקליט? כמה הערות: 1. יש לך בעיית קצב. אתה לא עומד בקצב, אתה קופץ על ביטים, והפעמות המודגשות לא מודגשות בסולו עצמו. 2. חסרים חלקים. זה היה יכול להיות בסדר גמור אם הסולו היה נקי וזורם, אבל הוא לא, ומרגישים שחסרים חלקים. 3. זיופים פה ושם, בעיקר בבנדים ברבעי טון ככה.. אבל בקטנה. בנוסף: 1. אחלה סאונד יש לגיטרה שלך.. אילו אפקטים יש לך? יש לך סינתי? איזו גיטרה זו? 2. אחלה אינטרפיטציה. אני אישית לא מת על זה, אבל זה אחלה שאתה מכניס מעצמך ולא נדבק למקור. 3. מאיפה לעזאזל הקרצת את הליווי הזה? בן זונה של דבר, תן לי גם!

nikkush

New member
תודה, כמה דברים..

כרטיס קול : RME HDSP תוכנה : CUBASE אפקטים : GUITAR RIG 2 הליווי זה באמת פסנתר וסימפוניות אווירה כאלה על הכתיבה של טיים, לקוחות מVST של PURITY וRAVITY

dondons

New member
זה ממש

לא נשמע כמו גיטרה...:) ולא רק בסאונד... אבל מוסיקלי ויפה באמת...

nikkush

New member
אז כמו מה זה נשמע?ולמה הכוונה "ולא רק בסאונד"

ואיך הסאונד לדעתך

dondons

New member
זה נמשע

כמו מקלדת. ולא רק בסאונד הכוונה שהטאצ' גם נשמע כמו של מקלדת(סינט')...למרות שהסאונד יפה ומעניין, אם זה הוקלט עם גיטרה סינט' אז סחטיין....אבל אם זו מקלדת כמו שנשמע לי, אז סחטיין כפליים על הנגינה... :)

RoieL

New member
באמת כששמעתי את זה בפעם הראשונה זה

נשמע לי כמו ליין שנכתב במחשב. לעתים רחוקות יש ויברטו, הקטע הראשון עם הטאפינג נשמע נקי מדי וכד'.

nikkush

New member
ויברטו אתה מתכוון לפיידים במיתרים ?

בשביל זה יש לך סטיק בלעדי למקלדים של נורד (נראה לי) בצד שמאל ואיתו אתה שולט הגדרה של טווח זה כבר במקום אחר

nikkush

New member
פיצ'ים ?

מה קשור פיצ'ים בפיטצ' אתה שולט על תנודת הטון באופן דינמי ע"י הסטיק שהזכרתי אתה עושה איתו גם את הפיידים+הרעדות של המיתר, מה שאתה עושה כביכול בגיטרה VELOCITY נותנת תמונה הרבה יותר דינמית בין הנגיעות בכל תו שלא רצוף ובגללזה הסאונד משתנה ולא אחיד אבל אלו כבר הגדרות של הסינטי עצמו למשל על מה הוילוסיטי תשלוט מה שיוצר תחושה של ניגון בגיטרה בו אתה שולט ב"וילוסיטי" דרך הטאצ' האישי במיתרים בגלל זה יש אחלה סאונד ומאד לא קבוע\צפוי

למעלה