PhEoNiX FiRe מה שלומך?.....

ארטור

New member
להחזיק מאמד? מה לא תמיד הולך לך?

נשמע ב-"down" מקווה שזה יעבור מהר שבת שלום

כשאנחנו בתקופה קשה

כשאנחנו בתקופה קשה להחזיק מעמד זה הרבה אני יודעת שכשאני בתקופה קשה נראה אז שאף פעם אני לא אחלים מקווה ששתינו נצא מהתקופה הזו ונתגבר

יפה אמרת תלתלונת ../images/Emo140.gif

לא , לא טעיתי, וגם את לא. תקופה. היא תיגמר ותתחיל טובה יותר. ואנחנו כאן. אנחנו אוהבים. וזה חשוב.

../images/Emo24.gif

למרות שאני לא מאמינה באלוהים אז מהפה שלך לאלוהים מקווה שהתקופה הזו תעבור מהר ואני אתחיל להתקדם למעלה ולא למטה כמו עכשיו

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo10.gif אני לא משלה את עצמי

אם עד היום כלום לא זז כנראה שלא יזוז לצערי אני לא בונה לי ארמונות בשמיים אבל אני מאחלת לך(ולכולם) הרבה שלווה ובריאות לשבוע החדש הזה

אף אחד אינו משלה את עצמו

אולם לכולם יש תקווה גדולה, ואת זה אף אחד לא ייקח מאיתנו, לא היום, לא עכשיו ולא אף פעם. איני רוצה להגיע לשמיים, אני בונה ארמונות בחול, מספיק טוב לי. איני שולחת יד לקרן זוהר - קרן אור - אפילו מנר - מספיקה לי. איני שולחת מחשבות של אכזבה - מספיק לי חיוך אחד של תקווה, וכאלה יש לי בלי סוף. את התקווה אף אחד לא ייקח ממני, גם לא מאף אחד אחר. אז, הפכי בבקשה את הקו ההפוך מפנייך - קחי לך קו לכיוון השני...
קו אחד של תקווה.

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo141.gif למילים החמות

תודה שאכפת לך Thank you for hearing me Thank you for loving me Thank you for seeing me And for not leaving me Thank you for staying with me Thanks for not hurting me You are gentle with me Thanks for silence with me Thank you for holding me And saying "I could be" Thank you for saying "Baby" Thank you for holding me Thank you for helping me ... Thank You For Hearing Me Lyrics Artist(Band):Sinead O'Connor

זה לא שאני משלה את עצמי

אני לא חושבת ככה אבל למרות שאני כבר 14.5 שנה אנורקטית אם לא תשאר לי תקווה קטנה שאולי יש סיכוי שמשהו ישתנה אין לי מה לחפש בטיפול ואין לי בשביל מה להלחם אז בשביל הסיכוי הקטן הזה שאני אצא מהמצב הזה אני נלחמת

למעלה