philips כאן lunarbat שאלה חשובה

lunarbat

New member
philips כאן lunarbat שאלה חשובה ../images/Emo35.gif

philips תודה על המענה לשאלה. אך יש עניין נוסף שמציק לי מאוד והוא שאני לא בדיוק גדול הדור במתמטיקה, ובמכללות ואוניברסיטאות דורשים רמה מאוד גבוהה בתחום. האם יש לי כלל סיכוי ללמוד לבדי מתוך נקודת ההנחה שהמתמטיקה אינה שפת אימי? בנוגע לאתרי שפות תן לי כמה מהמומלצות ביותר מבחינתך. תודה רבה מראש lunarbat.

philips

New member
תירגע...

הבסיס לתכנות ברמה גבוהה מאוד הוא אכן מתמטיקה.....TAKE IT OR LEAVEIT ברמות הביניים אפשר להסתדר עם פחות.... יש דרכים להתמודד עם המתמטיקה וזה רק 4 קורסים בשנה ראשונה...
..... הלימוד לבד מהספרים לרוב אינו כולל מתמטיקה מכיון שהוא ברובו טכני בעוד שהלימוד האקדמאי הוא ברובו תיאורטי.... אחזור ואשאל...אילו שפות ברצונך??? יש לך במאגר FAVORITES מאות של LINK בתחום....אבל לאיזה שפה אתה חותר? מצטער על התשובות המאוחרות... אני עובד ב 4 משרות במקביל...

lunarbat

New member
ל-philips קשה לבחור.קרא תוספת. ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo7.gif

לפי הבנתי את דבריך,המלצת על java כבחירה היותר טובה,מדוע? אנא פרט בתשובותיך אני צמא לידע
יש בידי ספר c++ בקלות של הוד עמי, אך זה לא אומר שאני סגור בפני שפות אחרות. המלץ על הספרים הטובים ביותר בנושאים הרלוונטיים. בהזדמנות זו הרשה לי להביע את הערכתי האמיתית לכך שלמרות עיסוקיך הרבים אתה עדיין מוצא את הזמן בכדי לענות לשואלים נודניקים שכמוני. שוב תודה על הקדשת הזמן והמחשבה. lunarbat

philips

New member
דברייך נגעו לליבי

(וללב חברתי..)... בכל מקרה.. הסיבה העיקרית שאני ממליץ על JAVA היא בגלל הידידות ועקומת הלמידה הקצרה והקלה יחסית בשנוה מ C++ ... אגב...אחרי שתדע JAVA אתה בהחלט מוזמן להרחיב את ידיעותיך באמצעות הספר של C++ ספרים בעברית: רובם לא טובים!!! הבנתי שיצא עכשיו ספר של SUB בתרגום לעברית והוא מצויין (הבנתי מתלמידיי) אך אני לא קראתי אותו עדיין.... אין לי זמן לבקר בחנות.. לעומת זאת יש ברשותי כמות עצומה של ספרים באנגלית ואתרים הקשורים לתחום באנגלית... אתן לך שני אתרים להתחיל: 1. האתר של הספר THINKING IN JAVA 2 - http://www.mindview.net/Books 2. ה TUTORIAL של SUN http://java.sun.com/docs/books/tutorial/?frontpage-spotlight עיין בהם....ואם זה יעניין אותך ..נמשיך.. גמר חתימה טובה

למעלה