Philips - מספר שאלות נוספות בנושא

carmonle

New member
Philips - מספר שאלות נוספות בנושא

אתמול הגדרתי הכל מחדש ואפילו הצלחתי להעביר קבצים גדולים פעמיים 640MB. הגדרות הרשת שלי הם תחת חלונות 98. client for microsoft network 3com etherlink - for ADSL dialup adopter microsoft vpn - ADSL Realtek pci ethhenet - לרשת ביתית אני משתמש בפרוטוקולים הבאים ALL-ABOARD DRIVER תוכנה קנויה לשיתוף האינטרנט ndiswan - microsoft vpn - adsl IPX/SPX - לרשת הפנימית ו-netbios לרשת הביתית בנוסף מוגדר לי TCP לכרטיס 3COM - ADSL ו-TCP לכרטיס הרשת הפנימית ושיתוף קבצים ומדפסות. השאלה היא באם לא לוותר על ipx/spx ו- netbios ולהגדיר הרשת הפנימית דרך TCP/IP קישור ערן כרמון

philips

New member
המממ...דברייך קצת מבולבלים אך בכ"ז

ובכן... לדעתי IPX/SPX הוא לא הבעייה - מכיון שאני גם עובד עם NETBIOS על בסיסו ואין לי בעייה להעביר קבצי ענק..... אבל!!! זה יהיה לא נכון מצידי להוציאו מכלל חשבון בעוד אני מנסה לבצע אלימינציה של התקלה... כך שיתכן וכדאי לבטלו ולראות מה קורה בכל מקרה: הרשת הפנימית כבר מוגדרת לך גם כ TCPIP וגם IPXSPX וגם NETBIOS ש"רוכב" על ה IPX.... ההוכחה לכך היא שאתה יכול לחלוק את השימוש באינטרנט... נושא ה "הצלחתי להעביר קבצים גדולים פעמיים" חשוד בעיני מכיון שאיני מבין מדוע דווקא פעמיים? פעמיים מתוך כמה? מה השתנה לפתע? אולי בכ"ז מדובר כאן בתקלת חומרה/עומס...???? אגב..אינני מכיר את התוכנת שיתוף אינטרנט , אבל בהחלט כדאי להפסיקה בעת הניסויים/ביצוע האלימנציה...האם ניסית להעביר בין המחשבים כשחיבור ה ADSL ותוכנת השיתוף מנותקים??? אם כן האם זה שינה משהו? מתוך סקרנות אקדמית... האם הרשת שלך עובדת במהירות התקינה- ואין הכוונה האם אתה יכול להוריד מהאינטרנט במהירות... כמה זמן לוקח להעתיק קובץ 640MB בקירוב ממחשב למחשב

carmonle

New member
לוקח כ-16/17 דקות

הצלחתי להעתיק לאחר ההתקנה המחודשת של הכרטיסים והפרוטוקולים כאשר האינטרנט לא פעל במקביל. הרשת עובדת במהירות 10 כולל ה-HUB ערן

philips

New member
אוקיי

תתחיל אלימנציה של מה בשיתוף האינטרנט שלך בין המחשבים גורם לנזק: 1. תעיף לצורך הניסוי את התוכנה 2. תנתק את המודם ADSL ורק רשת פנימית 3 1+2 -- השווה מהירויות גם בין המצב הרגיל למצב 1,2 אני לא בטוח אבל 16,17 דקות נראה ליאיטי מדי: 0.6 MB בדקה אבל אערוך ניסוי אצלי ברשת ואבדוק... ובהתאם לתוצאותייך ותוצאותי נוכל להבין מה קרה

למעלה