PhotoReading - למישהו יש מידע?

PhotoReading - למישהו יש מידע?

שלום, האם מישהו נתקל פעם בשיטה הנ"ל לקריאה מהירה, ואם כן האם התוצאות כמו שהאתר טוען? בנוסף, היות ואני מחפש ללמוד קריאה מהירה, האם ידוע לכם על סדנאות שמועברות בארץ? תודה, רומן

zivadina

New member
קורס קריאה מהירה

אני עשיתי קורס קריאה מהירה ושיפור הזכרון של מכון מיל"ה בבית ציוני אמריקה. זה היה 25 שנה, כך שייתכן שחלו שינויים מאז...

יש קורסים יעילים לקריאה מהירה.

יש שיטות שונות וחלקן מאוד יעילות. אני לא מכיר את השיטה הספציפית הזו אבל אני רואה שהם מציעים שיעור ניסיון בחינם. גם אם השיטה יעילה אני לא בטוח שהיא מביאה אותך לקריאת 25,000 מילים בדקה בשפה זרה. עקרונית, אנגלית כשפת אם נקראת מהר יותר מעברית כשפת אם ושיטות יעילות לקריאה מהירה בעברית מביאים אותך למצב בו אתה קורא 1000 מילים בדקה. גם שיטה יעילה לא יעילה עבור כל אחד ואחד. מכון 'מילה' בפתח תיקווה נותן קורסים בקריאה מהירה בשיטה שהם מזהירים מראש שהיא אינה יעילה עבור דיסלקטים. עוד קבוצה שהשיטה לא מועילה לה היא הקבוצה שקוראת באופן טיבעי מהר מאוד כמו אלה שכבר עברו את הקורס.

יונה שו

New member
עשיתי ומלמדת לפי הספר

קריאה מהירה. באמת לדיסלקטים יש בעיה של מהירות, כיון שהם חוששים הרבה פעמים לפספס נתון ואילו הקוראים רגיל מדלגים על חלק מהאינפורמציה. בספר קריאה מהירה, יש תרגולים, מאד מאד מומלץ.

אישית לא הצלחתי לקורס קריאה

מהירה כי לא הצלחתי להפסיק לבטא את המילים במחשבה שלי בזמן הקריאה כדרוש לפי אותה שיטה. זה היה קורס לימוד עצמי שהוזהרתי מראש שהוא אינו מתאים לדליקטסים (דיסלקטוים).

למעלה