PHP או C# לאיקומרס

swimmer

New member
מספר שאלות

הי,
מה אתם מרגישים יש הרבה דרישה בשוק העבודה לבוגרי PHP
?
האם נקודת הנחה שלי של "איקומרס" PHP היא השפה?

לגבי האקריו,האם אתה מרגיש שאין לך תואר במדעי המחשב פוגע בך לקבל הצעות עבודה?

swimmer

New member
PHP או C# לאיקומרס

שלום לבאי הפורם,

אני נמצא בפני צומת בקריירה שלי ורציתי להתייעץ אם באי הפורם.
אני בשנים האחרונות התמחיתי באיקומרס(מכירות ברשת).
התעסקתי בעיקר ב
Marketplaces,SEO,PPC
הייתי אחראי גם על תפעול האתר הישיר של החברה שבו עבדתי.
על הדרך למדתי
HTML ,CSS,VBS
החברה שבו אני עובד רוצים לשלוח אותי לקורס מקצועי ללמוד תכנות.
יש שם שני מסלולים שהבדל הגדול בינהם הוא
שאחד מלמד
PHP
השני
C#
כל החברים שלי שעובדים בהייטק ממליצים לי להתמקד ב
C#
אך אני שרוצה להתמקד
Ecommerce
חושב ש
PHP
זה הכיוון הנכון בעיקר שרוב מערכות הסחר שאני מכיר
Magento
Wordpress
Joomla

וכו'
עובדים אם
PHP
חברי אמרו לי ש
PHP
זו הטכנולוגיה של האתמול והשפת קוד העדכני היום והמבוקש בשוק הוא
C#

אשמח לשמוע את דעת באי הפורם בנושא.

תלוי לאן פניך מועדות

למרות שאני ממש לא אוהב PHP, אני רואה בה מספר יתרונות:
א. מחיר - אכסון תומך PHP בד"כ מבוסס לינוקס וזול יותר בסדרי גודל.
ב. קהילה - הקהילה העולמית בתחום הPHP למערכות WEB גדולה פי כמה מזו העוזרת למתכנתי C# באותו התחום.
ג. תשתית - נכון להיום, יש בקוד פתוח יותר פתרונות PHP מאשר C#. לקוד פתוח יש הרבה יתרונות (אם מישהו רוצה להתווכח - אשמח לפתוח פתיל הודעות נפרד למטרה זו).

swimmer

New member
האם הבחנה שלי נכונה שמי שרוצה איקומרס כדאי להתמחות בPHP ?

תודה על העצות.
האם הבחנה שלי נכונה שמי שרוצה איקומרס כדאי להתמחות בPHP
?

FreeSoft

New member
ציינת רק אחת (מג'נטו)

השאר הן מערכות ניהול תוכן מבוססות קוד פתוח עם php כצד שרת. לשתיהן (וורדפרס וג'ומלה) יש תוספ/ים שיכולים לשמש כחנות, שהיא חלק מאתר על פי רוב.
מג'נטו היא מערכת לחנויות גדולות ולבינונית הייתי מפנה אותך להכיר את prestashop (קוד פתוח עמובן + php + tpl).

לו הייתי צריך לבחור עכשיו שפה, ע"ס הנתונים שסיפקת - כנראה שהייתי בוחר ב php. ההיתי מציע שלפני שאתה מתביית על כיוון - תחדד את הרצונות ואח"כ את הבנת המושגים (מערכות) שאתה "מכיר".
אם הייתי צריך לבחור מבחינות אחרות - התעמקות ב js וכצד שרת node.js וחברים.

היפה בקוד פתוח, כמו שעוץליגוץלי כתב, זה שיש קהילה והיופי בזה שאתה אוהב את מה שאתה עושה הוא בזה שאתה יכול ללמוד גם לבד.. ;- )

ומשהו קטן שאתה צריך להביא בחשבון

בפורום הזה מרבית האנשים מעדיפים קוד פתוח גם מסיבות אידיאולוגיות, ומפה יוצא שהם יעדיפו PHP.

FreeSoft

New member
באופן אישי

לא רואה אפשרות אחרת זולת קוד פתוח וזאת גם מסיבות אידואולוגיות אך גם מעשיות (פרקטיות).
בהחלט רואה אפשרויות אחרות לphp. זה תלוי לאן האיש מכוון ומה היכולות שלו. אם ירצה לפתח ממש אני בספק ש php (ומסדיו) הם הכלים הנכונים היום. דוגמה לפרויקט ש php לא רלוונטי(יש לי עדכון על זה בפתיל הרלוונטי צריך לעדכן)
https://github.com/fancoder/cryptonote-universal-pool

swimmer

New member
מה לגבי הנחה שלי לE commerce

הי,
מה לגבי הנחה שלי לE commerce
האם PHP אכן השפה השולטת?

bnayal

New member
תלוי מה הכיוון שלך -

להקים חנויות חדשות בעצמך או לתחזק ללקוחות קיימים. אם אתה צריך לתת פתרון ללקוחות חדשים בתחום הייתי בודק מה הפתרון הכי טוב ולא הפתרון הכי פופולארי.
&nbsp
מרבית החנויות אונליין כיום מבוססות קוד פתוח (PHP) או שירותי SASS (כגון Shopify ו- BigCommerce).
ב- C# הפלטפורמה המובילה היא nopCommerce שהיא אולי מאוד מוצלחת טכנית אבל בשוק יש לה נפח קטן.
בקוד הפתוח (ספציפית PHP בלבד, לא מכיר פלטפורומות בטכנולוגיות אחרות כרגע, סביר להניח שיש), הפלטפורמות המובילות הן:
Magento 1 / 2
WooCommerce
Prestashop
Opencart
Virtuemart
(השתדלתי לרשום לפי סדר הפופולאריות לפי הידוע לי, או אולי לפי הסדר של הפלטפורמות שאני הייתי מעדיף לעבוד עליהן בתור מפתח).
&nbsp
כל הכתוב כאן מתבסס על נסיוני בלבד מהתחום ולא על נתונים סטטיסטים (אני מפתח היום ב Remarkety.com , מוצר לתחום ה eCommerce ).

למעלה