PHPStudio - שוב עדכונים

gilad_no

New member
PHPStudio - שוב עדכונים

- הדגשת סוגריים עובדת (לסוגר שנמצא בשורה של הסמן) - שיניתי את מבנה קובץ ההגדרות כדי שיהיה יותר קל לערוך ידנית. הצבעים שם עובדים כרגיל (RGB) וכן הוספתי את כל אפשרויות ההדגשה לJS. אם מישהו מוכן להכין צבעים ורובכם תאהבו אותם, אני אכניס את ההגדרות שלו להתקנה. - UTF8\ANSI אמור לעבוד עכשיו. ברירת המחדל למסמך חדש היא UTF8 (ניתן לשנות גם בהגדרות), והיישום אמור לזהות לבד קידוד כאשר פותחים קובץ. אני צריך שתעשו יותר בדיקות לזה, כי אני מעולם לא עבדתי בקבצים עם מספר קידודים. - כאשר סוגרים את היישום, הוא זוכר את כל המסמכים האחרונים. - מספר באגים קטנים תוקנו. מחכה לשמוע הערות מכם...

lior wohl

New member
בעיה

זה תמיד אומר לי שיש גרסה חדשה אפילו אם הרגע הורדתי אותה

lior wohl

New member
עוד

עוד כמה דברים קטנים..
1. אהבתי את הדבר שמסמן התחלה וסגירה של תגיות, פונקציה ממש נחמדה אבל בתגית כמו
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=UTF-8" />​
זה לא מוצא את הסוגר ומסמן את הראשון באדום בכאילו יש בעייה. 2. שאני פותח דף בutf אז אני צריך לשנות למעלה את הקידוד, זה לא מוצא אוטומתי 3. אני לא אוהב את החלק של tools ואני סוגר אותו, אבל אני צריך לסגור אותו כל פעם מחדש, עדיף שזה יזכור את ההגדרה לתמיד.. 4. זה מעצבן שאם סוגרים את התוכנה עם קובץ פתוח אז שחוזרים אליה הוא נשאר שמה.. אני חושב שצריך שיהיה אפשרות להגיד אם מעדיפים שזה יזכור או לא. 5. בקובץ של הצבעים לא מצאתי איך מגדילים את הכתב, צריך לשים Size לכל התגיות? 6. בבוחר צבעים, אם זה לא בעיה עדיף שיהיה גם חלק שמציג את הקוד של הצבע שלוחצים עליו 7. הדבר שמסמן סוגריים לא עובד על יותר משורה אחת, שזה בעצם המטרה
(הוא כן עבד פעם או פעמיים, אבל זה לא פועל קבוע) 8. תמיד הקובץ נפתח בשורה השנייה ולא הראשונה, צריך לגלול ללמעלה בשביל לראות מה שיש בהתחלה 9. התוכנה תמיד נפתחת לא בחלון מלא, אם בפעם האחרונה שפתחתי אותה היא היתה בחלון מלא אז היא צריכה להשאר ככה.. לא? 10. הצביעה של js צריכה לעבוד גם בקובץ עם סיומת js (אין שמה קוד html שפותח את הjs אז התוכנה לא מזהה..) וגם בקובץ xml של הצבעים השורה
<Param Name="jsWORD"​
צובעת כמעט את כל הקוד.. צירפתי את הקובץ של הצבעים אחרי שטיפלתי בו, אני חושב שכמו שהוא עדיף שהוא יהיה בהתקנה. זה הצבעים כמו מedit+ אז אין סיבה שלא יואבו אותם

lior wohl

New member
האא

בקשר למסמן סוגריים, עכשיו הבנתי שהוא עובד רק שמסמנים את הסוגר הראשון (הפותח) אבל לא על סוגר, וזה לא הכי נוח ככה..

bnayal

New member
כל הכבוד על ההתמדה בפרוייקט../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

gilad_no

New member
רק שהייתי שמח ליותר עזרה...

אני עדיין זקוק לאנשים שיעזרו להפוך את התוכנה למשהו יותר רציני (תיעוד למשל)

נסה את SourceForge

אתר שתומך נפלא במפתחי תוכנת open source שם תוכל ליצור קשר עם אנשים שמעוניינים להשתתף ולעזור.

nadav2605

New member
באג רציני....

השמירה אצלי לא עובדת.. כשאני מנסה לשמור את הקובץ זה פותח חלון שנקרא Open וכשאני בוחר תיקיה ושם קובץ אני לוחץ Open אולי זה בכל זאת ישמור וזה פשוט לא עושה כלום... זה פותח את אותו חלון מחדש...

1L4N

New member
אם אתה מתבסס על סנטילה

תבדוק את NOTEPAD++ עשו שם עבודה מצויינת על סניטלה http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm אני אישית משתמש הרבה בNOTEPAD2 שגם הוא מתבסס על סנטילה. http://www.flos-freeware.ch/notepad2.html בהצלחה

amir7931a

New member
כמה בעיות

באתי לשמור קובץ שעבדתי עליו הרבה זמן, אני לוחץ שמירה ואז הוא אומר שהיה באג והוא מחק לי את הקובץ...!! דבר שני אני חושב שכדאי שתוסיף אפשרות לשנות פונט וגודל פונט, כי לכל אחד נוח בפונט משלו..

1L4N

New member
אני הייתי תובע אותו

עוגמת נפש + אובדן זמן + אובדן קניין רוחני + אובדן פוטיציאל הכנסות עתידי + מקלדת חדשה (בגלל המכה שהנחת עליה מהעצבים) זה יוצא מיליונים!!!! אל תוותר. יש רק מכשול אחד קטן ומביך. אתה תאלץ לתת הסבר הגיוני למה אתה כותב קוד חשוב על תוכנה בגרסה תרום תרום אלפה... אז קח עו"ד ממש טוב.

gilad_no

New member
לגבי קריסה של היישום

אני אוסיף משהו שיכול לנתח את הפעולות במקרה של קריסה וכך אני אוכל לזהות את מקור הבעיה. לגבי פונטים, בשביל זה יש את קובץ ההגדרות. אני בעתיד אוסיף ממשק גרפי לשנות פרמטרים (צבעים, גודל, פונט)

amir7931a

New member
ניסיתי כבר כמה פעמים לשמור ותמיד

הוא קרס לי, זה רק אצלי?

gilad_no

New member
תוכל לפנות אליי בMSN?

אני רוצה לנסות לברר מה הבעיה בדיוק

amir7931a

New member
עוד משהו...

כשאני עובד על קובץ כלשהו נוצר קובץ TAG, למה אני צריך אותו? ויש אפשרות לבטל אותו?

gilad_no

New member
קבצי TAG

אלו הקבצים שמכילים את האינפורמציה לגבי המשתנים\פונקציות. אני משתמש בהם כדי לתת עזרה לפונקציות משתמש. אני אוסיף אפשרות לבטל אותם (אבל זה אומר שלא תוכל להשלים פונקציות שכתבת)

למעלה