Pies Descalzos Fundacion

12ShakirA12

New member
Pies Descalzos Fundacion

באתר הרשמי של שאקי אז יש סרטון קצר על הילדים האלה של קולומביה.. פשוט מדהים שיש מי שאכפת לו, ומוכן לעזור
, מומלץ לראות
. מה שגיליתי זה.. שיש אתר לקרן הזאת של "רגלים יחפות".. לא יודעת מי ראה ומי לא אבל.. אני אישית.. התרשמתי למרות שידעתי על כל זה
.

perrinat

New member
ואו, ידעתי ממזמן שיש אתר...

חחח... איזו תמונה חמודה, פתאום רואים ראש של שאקי

וואיי כל הכבוד לה...

חשבתי שיש בעוד ערים כתוב כאן שזה רק בשלוש ערים ממש כל הכבוד לה עדיף כבר שהיא תהיה הנשיאה ולא הנשיא הנוכחי שהורג את העם שלו ומוכר אותם לאקוודור

rode2

New member
בקרוב תשמעו

על הקרו שלי
אני אשמח אם תתנדבו ותרמו למען הילדים

Green Day 1

New member
חחח חבר'ה שמעו משהו ../images/Emo8.gif

חחח קודם כל כל הכבוד לשאקי על העבודת קודש שהיא עושה לילדי קולומביה... אקיצר, אתמול היה בר מצווה לדוד שלי והיה חבל"ז השקיעו שם היה רקדניות, זיקוקים כאלו יפים
וממש היה יפה וכיף
אני מראש, מסרתי ל DJ שם כמה שירים (ליתר דיוק פול שירים) והוא אכן שידר אותם כמו שהבטיח לי
, כל שיר ושיר הוא שם ברמיקסים וכולם כזה מתחילים לרקוד את השירים שכתבתי לו... והשילוב של השירים המגניבים היו La Tortura של שאקי ו Rich Girl של גוון סטפאני... איזה אדיר זה היה שילוב טראנסי...
כולם רוקדים כזה... חח ומה הכי מצחיק? שבאותו שילוב של 2 השירים האלו היה לימבו עם זיקוקים כאלו זה היה כזה יפה =]
... וזהו בת'כלס... היו עוד כמה שירים עם Mega Mix שבינהם ישראלים וגם לועזיים. בקיצור נהנתי
המשך יום נעים ובוקר טוב

Green Day 1

New member
אני רואה שאת אפ'חד זה לא עניין

לא צריך!!, לא אספר לכם יותר דברים... ובכלל לא יודע עם אחזור לפה בקרוב ... אני בכלל לא נעלבתי ולא כלום... פשוט ככה זה נראה מצטער... ביי....

לא לקחת אישית....

אותי זה עניין... כל הכבוד....אני מאוד שמחה שיצא לך לשמוע...

perrinat

New member
קראתי ולא היה לי מה לכתוב...

באמת לא צריך לקחת ללב, גם אני לי לא תמיד מגיבים להודעות, באמת שזה לא אישי, חבל סתם להתעצבן

Green Day 1

New member
לא ממש לא התעצבנתי...

סורי לא קרה כלום... אני לא עוזב ולא כלום... חלה טעות קטנטנה... אתם פשוט אחלה!!! ותודה למנהלת ממש מנהלת מקסימה יש לנו פה!!

טוב אל תהיה מלודרמתי

עוזב בסערה... גבר אמיתי לא עושה הצגות... סתם מה הקשר... סתם מאמי כמו שאמרתי לא לקחת את זה אישי....אהבתי את מה שכתבת

Green Day 1

New member
צודקת... ובכלל כולכם!

עזבו סתם שטויות... אני מאוד מצטער סורי... ומקווה שלמדו לפחות משהו מהשרשור שלי שלא סתם להיעלב כמוני כמו מטומטם...
שוב - סורי ...

חפיף עזוב שטויות תהנה

ותמשיך לעדכן על מוזיקה... ואם אתה מכיר מוזיקה טובה תמליץ לי משהו טוב סבבה?

Green Day 1

New member
ב ר ו ר למה לא? ../images/Emo9.gif

אם כבר אני יכול להמליץ לך על השיר של מטרופולין - לישון בלי לחלום מכירה? שיר מגניב (= ... למרות שלא קשור לפורום
ואם את מעוניית בעוד בכיף
תודה רבה לכולכם אתם נהדרים!! (=

אתה יכול לשלוח לי?

ויש לי שאלה דפוקה אבל ראית אקומודה? כי אני מחפשת שירים מהסידרה הזו.. ושלחתי לקיקה פקס והשמן הזה מתעלם וכן...אני מעוניינת בעוד...

rode2

New member
חחחחח drama qween

חחחח איזה חמוד זה גרין דאיי חחחח אל תבאס אחי גם להודעות שלי לא מתיחסים לאאא נוראאא welcome to da clup

Green Day 1

New member
חחח תודה רבה... ../images/Emo9.gif

אממ ומאמי לא יצא לי לראות אקומודה
... יש שיר פצוצי שאת חייבת להוריד!
ויש לי אותו
הפזמון הולך ככה : Give Me A Reason For Me I Believing אין מצב שלא תואהבי
Diamond – Reason - זה השיר ברמיקס ואם את רוצה אותו יש לו אותו ואשלח לך בכיף
... ויש עוד פול שירים שאני בשימחה ארשום לך
ובאמת אין לי מה להתבאס, עזבו אני סתם... תודה אתם אחלה!! זה לא סתם פורום! כ ב ו ד

למעלה