PINK FLOYD LIVE IN POMPEI

electricGirl

New member
PINK FLOYD LIVE IN POMPEI

בדיוק קנו לי את הדיוידי החדש ליומולדת אז....חשבתי לתת לו סקירה קטנה. לא יודעת אם כבר פרסמו פה משהו כזה, אז אם כן פשוט דלגו
אז ככה, יש את הסרט המרכזי שהוא הdirector's cut, ושם יש את ההופעה עצמה, משולבת בראיונות של החברה וקטעים באולפן ההקלטות בתקופת דארק סייד. כל אלה משולבים בסצינות פסיכדליות לגמרי של "נופי" פומפיי ההרוסה, עם ציורים ממוחשבים וגרפיקות של חלל שמשתלבות יופי עם המוזיקה. השירים שפינק ניגנו הם כולם מהתקופה היותר פסיכדלית פרוגרסיבית- ממש לפני שרוג'ר תפס תאוצה. אז הם עוד היו תמימים, חמודים, בשלבי הניסויים שלהם. חוץ מהסרט המרכזי, יש גרסה נוספת לסרט, כנראה לפני העריכה,שהיא כוללת את ההופעה בעיקר בלי יותר מדי שטויות באמצע. כמו כן, יש את הליריקה של השירים, וראיון עם הבמאי, שמספר של הרעיון שלו כיצד הוא התפתח ולמה בחר דווקא את המיקום של פומפיי, כיצד הפלויידים הגיבו וכו'. יש עוד כל מיני שטויות והוספות לא מעניינות במיוחד. בקיצור, מומלץ ביותר!! פינק פלויד במיטבם.

bujored

New member
אין לי מושג מה חדש בגירסה הזו..

יש לי את זה על קלטת וידאו שקניתי לפני 7 שנים אולי, וחוץ מהספיישל פיצ'רס שיש בדי.וי.די אין שם שומדבר חדש, אה, בדיוידי זה מתחיל באיזה סרטון חללי כזה שעושה מורפ לדייויד גילמור, את זה אין בוידאו. מה שכן, האיכות ממש טובה. שווה.

pink floydror

New member
מממממ..

ראיתי את הדיוידי.. עכשיו... כן הוא מרהיב והכל, כל התוספות והפיצ'רים, הראיונות המעניינים ,קטעי המעבר שרואים איך עשו את הרארקסייד, המסע בחלל וההדמיות, הכל נורא יפה, אבל אני חושב שככה ההופעה איבדה חלק מהאותנטיות שלה...היא כבר לא ההופעה עצמה אלא כל מה שמסביב..:/ אבל בסך הכל יפה!!:)

למעלה