מישהו ניסה את הדבר הזה עם פינק פלויד והסרט הקוסם מארץ עוץ? שמעתי שזה ממש מגניב והכל. חיפשתי קלטת של הסרט אבל לא מצאתי... בקיצר מישהו ניסה את זה. איך זה? (מי שלא יודע על מה אני מדבר, הנה קישור)
הרבה אנשים כבר ניסו את זה..ולא צריך בשביל זה את הקלטת..צריך את החבר הטוב שלנו קאזה שם אפשר להוריד את זה תחת השם dark side of the rainbow זה באמת יוצא מאוד נחמד ומתאים!!
אם אתה רוצה תראה את זה בשביל לשים וי ... בעיקרון מראים את הסרט ועליו פשוט יש את הסאונד של דארק סייד...... יכול לקבל את אותו אפקט בבית תשים של סרט תוריד לו את הסאונד ותשים פינק פלויד במקום!
חחח קודם כל אני הבאתי לך לבית את הדיסק הזה מאיה!! אז תגידי תודה!! וגם אני בטוח שהסתכלת עליו עשר דקות הרצת אותו כזה ובכלל לא שמת לב עד כמה הוא מתאים לסרט!!!
אני ילדה מנומסת ...... הוא מאוד מתאים לסרט לפי דעתי אבל זה סרט ששווה לראות לא יותר מפעם אחת...... רק בשביל החוייה! אל תרתח אדון עזריאל אל תרתח זה רק דעה....
למקרה שאתה לא... אז ממש לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה.. כי אחרי הכל במשך כל הסרט מתנגן הדיסק והתמונות הם בהתאם לשירים בדיוק!!! ובכלל מה שקורה בשירים קורה בסרט... אם מישהו חולק עליי חוץ ממך אשמח לשמוע.