pink floyd/ wizard of oz

NiKo667

New member
pink floyd/ wizard of oz

מישהו ניסה את הדבר הזה עם פינק פלויד והסרט הקוסם מארץ עוץ? שמעתי שזה ממש מגניב והכל. חיפשתי קלטת של הסרט אבל לא מצאתי... בקיצר מישהו ניסה את זה. איך זה? (מי שלא יודע על מה אני מדבר, הנה קישור)

Marmaduke

New member
אני מאמין שכן..

הרבה אנשים כבר ניסו את זה..ולא צריך בשביל זה את הקלטת..צריך את החבר הטוב שלנו קאזה שם אפשר להוריד את זה תחת השם dark side of the rainbow זה באמת יוצא מאוד נחמד ומתאים!!

NiKo667

New member
ניסיתי באמת להוריד את זה מקאזה

לא כל כך אוריד לי את זה...אני אנסה שוב

מאשרת אם כי זה דבר שווה לראות פעם

אחת וספק אם תצפה בזה בעתיד..... *תודה -marmaduke על אפשרות הצפייה ... למה אתה לא באי סי קיו פושטק!

תראה זה נחמד ולא יותר מזה

אם אתה רוצה תראה את זה בשביל לשים וי ... בעיקרון מראים את הסרט ועליו פשוט יש את הסאונד של דארק סייד...... יכול לקבל את אותו אפקט בבית תשים של סרט תוריד לו את הסאונד ותשים פינק פלויד במקום!

Marmaduke

New member
לא!!!

ממש לא אחי ...או אחותי.. זה ממש שווה את זה אני אישית נכנסתי לזה רציני כשראיתי..לא מספיק פעם אחת כדי לראות עד כמה זה מתאים. וגם נורא מומלץ לראות הכלללל

כן!!!!

אין פה שום דבר מיוחד כולה סרט מצוייר שהדביקו לו סאונד של דארק סייד וזה יצא נחמד.... או שמע אתה רואה נסתרות?

Marmaduke

New member
בעעעע...

חחח קודם כל אני הבאתי לך לבית את הדיסק הזה מאיה!! אז תגידי תודה!! וגם אני בטוח שהסתכלת עליו עשר דקות הרצת אותו כזה ובכלל לא שמת לב עד כמה הוא מתאים לסרט!!!

אמרתי תודה.......עוד למעלה.....

אני ילדה מנומסת ...... הוא מאוד מתאים לסרט לפי דעתי אבל זה סרט ששווה לראות לא יותר מפעם אחת...... רק בשביל החוייה! אל תרתח אדון עזריאל אל תרתח זה רק דעה....

Marmaduke

New member
אה!!!!!!!!!

חיחי סתם כפרה עליך אני אף פעם לא יכעס את אהובתי היחידה!!

Nir of GondoliN

New member
תראו גם את Echoes in space

סינכרון של הסוף של אודיסאה בחלל ואקוס.. חביב בהחלט.

rainbow demon

New member
תראו את החומה וזהו

שמעתי שבסרט הזה משולבים שירים של פינק פלויד :)

Marmaduke

New member
אהה...

הייתי אומר שמזל שמשולב שם החומה אחרת... הסרט לא היה קיים פשוט... הסרט על הדיסק אפשר לומר.

Marmaduke

New member
מה אתה ציני??

למקרה שאתה לא... אז ממש לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה.. כי אחרי הכל במשך כל הסרט מתנגן הדיסק והתמונות הם בהתאם לשירים בדיוק!!! ובכלל מה שקורה בשירים קורה בסרט... אם מישהו חולק עליי חוץ ממך אשמח לשמוע.

למעלה