Pink Positive =+=

IkMfNiY

New member
Pink Positive =+= ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מצטערת ששבוע שעבר לא היה
העיקר שהשבוע שיש! אז- אני מזכירה ש... בPink Positive כותבים אך ורק את כל הדברים הטובים שאתם יודעים שיקרו לכם בשבוע הבא ולא את התכנונים לשבוע הקרוב... יום ראשון מחר, זה דורש הרבה כוח נפשי להתחיל שבוע חדש, אז.. קחו נשימה עמוקה ו...
תחשבו חיובי =+=
השבוע שלי:
ראשון- כפ"ס ^^
שני- כפ"ס ^^
שלישי- כפ"ס!
רביעי- כפ"ס !
חמישי- כפ"ס...
שישי- בית
שבת- שבת
יעל

Black Jane

New member
בערך../images/Emo3.gif--->

ראשון - יום ראשון, זה שבוע חדש, דף חדש
שני - ? שלישי - יום קצר בביצפר רביעי - סיור באמנות.. מוזיאונים וזה. מתאים לי :] חמישי - ? שישי - שישי, זה תמיד כיף. שבת - ?

Yann Tiersen

New member
../images/Emo54.gif

ראשון: 20:30 "הרטיטי של ליבי" בקאמרי שני: מוזיקלי שלישי: לא יודעת עדיין רביעי: כנ"ל חמישי: תפאורה תאורה שישי: שטויות למינהם (שום דבר עוד לא סגור עדיין..) שבת: לנוח אחרי השטויות של אתמול.

NP16

New member
לאחרונה התחלתי לראות העונה השלישית :)

ביוטוב,להרגע ^^^.. אן ואווה כאלה מדהימות. (למי שלא הבין,זה קשור בגלל הפינק פוזיטיב) ראשון-ספארי [סוג של מתנדב שם,לא סתם] שני- חוג ושני פגישות. שלישי- מסיים את העונה השביעית של הטופ מודל? +לומד. רביעי- מתחיל עונה שמינית? ^^^ חמישי- לומד שישי- שישי(אולי לונה פארק) שבת- שבת (""^^כמו שישי?)

dancer 1992

New member
אני =]

ראשון (מחר) - ריקוד בבצפר.. =] (אנחנו בשביתה אז רק רוקדים.. =] ) שני - ספרות (למרות השביתה.. ) ואז חברה שלישי - לא ידוע עדיין רביעי - ריקוד בבצפר.. חמישי - לא ידוע עדיין שישי - חברות שבת - מנוחה.. =]

efif1212

New member
../images/Emo42.gif

ראשון- יומולדת של חברה שני- לא ידוע שלישי- פרק של נמלטים+גיבורים. לומדת... רביעי- תל אביב חמישי- משחק של מכבי שישי- "יום שישי את יודעת....יש בעיר מסיבה"
שבת- בשביל מה יש שבת אם לא בשביל לישוןןןןןן? שיהיה שבוע נפלא לכולם

למעלה