Pink Postive =+=

IkMfNiY

New member
Pink Postive =+= ../images/Emo42.gif

נפתח הפעם מוקדם מהרגיל, כי אני אהיה עסוקה היום P: מופע למען הסיטי הול
ראשון- כלום, אבל בקטנה P: שני- שני הוא יום סופר קל. ומתחילים לעבוד על הסרט גמר, אז בכלל! שלישי- אחלה יום! גם אני לא לומדת, כי אני הולכת לראיון במודיעין וגם יש הופעה של אינפקציה נורא קרוב לבית שלי ובחינם P: רביעי- אממ. כלום P: חמישי- יום נטול פסיכומטרי זה תמיד טוב P: שישי- סתם יום קל P: תחילת הסופ"ש P: שבת- סופ"ש P: יעל

שלי...../images/Emo87.gif

ראשון- אממ.. יום הולדת לחבר טוב..! שני- מתוכנן לקניון עם חברים.. שלישי- לא משהו מיוחד.. רביעי-אמממ.. גם לא משהו מיוחד חמישי-נוסע לסרט הטיסה
יווו כמה חיכיתי שהסרט יצא לקולנוע כבר! ראיתי את הפירסומת והשתגעתי מרוב שהסרט מדהיםםם!! שישי-ישן כל היום.. חופפשששש!! וערב בחוץ... שבת-לא משהו מיוחד..

עם ג'ודי פוסטר לא?

היא מתעוררת בטיסה ולא מוצאת את הבת שלה לידה, בעוד צוות הטיסה מסרב להאמין שעלתה איתה ילדה יעני, האם יש ילדה או אין ילדה?

../images/Emo9.gif

יום ראשון- עבודה
+ אירובי בערב. יום שני- כנראה ת"א. יום שלישי- אפשר לישון כל היום
. יום רביעי- עבודה
+ אירובי בערב. יום חמישי- אפשר לישון כל היום
. יום שישי- נוסעת לחברה שלי שלא ראיתי המוןהמון זמן. יום שבת- עבודה
.

anat234

New member
../images/Emo27.gif

ראשון- אני חולה
נשארת בבית והולכת לרופא עוד כמה שעות. שני- שום דבר מיוחד. שלישי- מורה פרטית למתמ' ב19:00. רביעי- אסיפת הורים
חמישי- יומהולדת לחברה, תור לרופא ב18:00, הכתבה באנגלית. שישי-שום דבר מיוחד. שבת- 27 שנות נישואים לאבא ואמא

JULI4561

New member
עונהה [לא שמתי לב שיש בכלל שיש]

יום ראשון - ירדתי אצל בת דודה ישר מבית ספר היה מזה צחוקים יום שני - אימוןןןןן [בריקוד] חזרות למסיבה של משהו ..חחח יום שלישי - יום קצר =] יום רביעי - בינתים כלום :/.. בטח אני ישעה משהו עדיין לא קבוע יום חמישי - מסיבההה ואימוןןןן שישבת - לא 'דעת עדייןןןן

L U Z I A

New member
הבלאק פוסיטיב שלי :_/../images/Emo15.gif

אני מנסה לחשוב על דברים טובים שאולי קורים לי השבוע.. אבל לא עולה לי כלום ראשון- מצלמת לפרוייקט צילוםם.. שני- מגלה שהפילים שליח יצאו שחורים
ומחוללל
שלישי- יומקצרר וצופימיםםם
רביעי- אחרצ של שיעורי בית במתמטיקה
חמישי- עוד מחולל
שישי- יבש כמו הקשה של הלחםם
שבת- מתארת לעצמי ששום דבר מיוחד...

L U Z I A

New member
אה בעצם כשחושבים על זה אז..../images/Emo15.gif

מחר יש לי בת מצווה עם המשפוחה..
וזה אמור להיות בכותרת *
*