Pirate Master 0101

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אפילו שזה דיי פתטי ואפשר לראות שחלק מהמתמודדים דיי מובכים מהמצב עושה רושם שלסידרה יש פוטנציאל, הפורמט עצמו נראה דיי מבטיח במיוחד בגלל האפשרות של המשתתפים לשחד אחד את השני. חבל שנפטרו מהרקדן אקזוטי/מדען (הא?!) הוא היה בנאדם הזוי במיוחד, מצחיק שהוא חשב שע"י גניבת המצפנים מישהו הולך להעיף את הקטפן או לסמוך עליו. באמת, זה ריאלטי של בארנט, מה הסיכויים שהם לא יקבלו בחזרה את המצפן בצורת "פרס" כלשהו? (ע"ע אש בהישרדות). חוץ מזה הרופרט wannabe הזה צריך למות, ומהר.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

לואי ממש מטריד אותי. גם אני תהיתי בקשר לרקדן אקזוטי/מדען. איפה בדיוק הקשר ביניהם?

willo

New member
../images/Emo58.gif

ביזארי ביותר, אולם חביב. הרעיון שלקפטן, שני סגנים והמרד הוא רעיון מצויין, המשחק של הפיראטים מסביב הוא מוגזם. משום מה כל הפרק חשבתי על התוכנית (ששרדה פרק אחד או שניים) הצוואה. אחרי הפרק הבא נהיה יותר חכמים.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

9 על הגימיק (ביחוד בתקופת העליה של שודדי 3, אחלה טיימינג) 8 על רמת הביזאר 7 על רמת העניין לאורך הפרק 2 לסיכוי שהרייטינג לא יצנח בעשרות אחוזים עם כל פרק 1 על הליהוק המטריד של רופרט וואנבי 0 אחוז סיכויים לעוד עונה שיקנו כבר את המבצר או מבוך הקריסטל וגמרנו. אותם משחקים אבל בלי שלדים מפלסטיק. קצת פחות מביך.

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

היה נחמד, דומה מדי להישרדות. היו צריכים להרחיק את זה כמה שיותר מהישרדות, או לחילופין להתייחס לזה בתור ספין אוף רשמי של הישרדות. כרגע זה סתם נראה חיקוי עלוב, אפילו שזה מאותו היוצר. למרות הכל, היה נחמד ויש פוטנציאל. נראה איך יתקדם.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

הדימיון היחידי להשרדות זה שמדיחים בסוף הפרק מישהו, וזה לא שונה מהרבה תוכניות ריאלטי אחרות. אם כבר הפורמט של התוכנית דומה לזה של ביג בראדר האמריקאי, בו הHead of Household בוחר 2 מועמדים להדחה והשאר מצביעים מי להעיף.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי על זה. השאלה היא האם הקפטן נשאר קפטן כל התוכנית או שכל שבוע מחליפים, כי אז זה באמת יהיה כמו ביג בראדר.

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

לא מסכים. כל האווירה הכללית של התוכנית מאוד מזכירה את הישרדות, יש המון צילומי רקע שאני יודע בוודאות שהשתמשו בהם גם בהישרדות, וגם האתרים הם מאוד הישרדות-יים. אבל זה לא דבר רע, אני אוהב הישרדות וסביר להניח שאני אוהב גם את זה. בנוגע לקפטן - לדעתי הוא לא מתחלף עד שלא מעיפים אותו,אבל יכול להיות שאני טועה.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

פיראטים אמיתיים היו לוקחים את המצפנים בכוח, משספים את גרונו ומשליכים מהסיפון.

Mr Bing 16

New member
../images/Emo58.gif

שיטת הצבעה מעצבנת. כולם יכולים לראות מה מישהו מצביע ובנוסף, ההקראה של הקולות לא כיפית. נראה נחמד, אבל לא יכולתי שלא לחשוב באמצע שבא לי הישרדות. תמיד תהיה השוואה בין זה לבין הישרדות, ובינתיים זה נראה הרבה פחות מעניין.. אבל יש מצב שזה ישתפר.

d@r121

New member
../images/Emo58.gif

תנו לי תנו לי הישרדות. משומה כל הקטע שהם דחוסים על אוניה הופך את המצב בעיניי לקצת קלסטרופובי. הפורמט מראיה כללית נראה די מעפן, משהו די מטריד אותי שם, אני לא ממש מסוגל לשים את האצבע על מה בדיוק, אבל המירוץ המטופש לכסף, המנחה המציק, ובכלל הרעיון של האונייה... רק אותי מטריד איפה ישנה ההפקה של הסידרה? לא נותן לזה סיכוי לעונה מלאה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

העניין שכולם חושבים שהם באמת פיראטים ממש משעשע וזה ממש נחמד,אני מחכה לראות איך זה ימשיך. האמת שבנתיים אני אמשיך לראות רק בגלל הבחור עם הראסטות הבלונדיני.גרררר.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

נכון שהצילום של הירח בהתחלה לקוח מהישרדות? ולא ראו בערך חצי מהקאסא בווידוי. נראה לי חביב.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

מישהו הצליח להבין בכלל מה הולך שם? או שזה המבטא האוסטרלי המעצבן של המנחה, או שכל הקונספט מסובך מידי, או שכל המתמודדים מדברים בלחש... ודוקא את מי שחיבבתי העיפו..

למעלה