בוקר טוב, שוקלת את הפיקסל 5. למי יש אותו ויכול לספר לי עליו? תודה
S shoosh2607 Member מנהל 16/3/21 #1 בוקר טוב, שוקלת את הפיקסל 5. למי יש אותו ויכול לספר לי עליו? תודה
ל לוייםLEVIM Well-known member 16/3/21 #2 נכתב ע"י shoosh2607: בוקר טוב, שוקלת את הפיקסל 5. למי יש אותו ויכול לספר לי עליו? תודה לחץ כדי להרחיב... עדיף כבר 4A זול יותר ודי דומה ל5 Google Pixel 4a 5G - Full phone specifications www.gsmarena.com בכללי המכשירים של גוגל יקרים מאוד ואין ממש תמורה בעד האגרה גוגל פיקסל 5: סיקור מפרט Google Pixel 5 - Full phone specifications www.gsmarena.com מחיר בחו"ל מחיר בארץ נערך לאחרונה ב: 16/3/21
נכתב ע"י shoosh2607: בוקר טוב, שוקלת את הפיקסל 5. למי יש אותו ויכול לספר לי עליו? תודה לחץ כדי להרחיב... עדיף כבר 4A זול יותר ודי דומה ל5 Google Pixel 4a 5G - Full phone specifications www.gsmarena.com בכללי המכשירים של גוגל יקרים מאוד ואין ממש תמורה בעד האגרה גוגל פיקסל 5: סיקור מפרט Google Pixel 5 - Full phone specifications www.gsmarena.com מחיר בחו"ל מחיר בארץ
ל לוייםLEVIM Well-known member 16/3/21 #4 נכתב ע"י shoosh2607: יש לך אותו? אפשר כמה שאלות? לחץ כדי להרחיב... אין לי אותו ואני לא מתעתד לרכוש אי פעם מכשיר של חברת גוגל עד שהם יתמחרו את המכשירים שלהם במחירים הגיוניים גוגל זה לא אפל
נכתב ע"י shoosh2607: יש לך אותו? אפשר כמה שאלות? לחץ כדי להרחיב... אין לי אותו ואני לא מתעתד לרכוש אי פעם מכשיר של חברת גוגל עד שהם יתמחרו את המכשירים שלהם במחירים הגיוניים גוגל זה לא אפל
ל לוייםLEVIM Well-known member 16/3/21 #6 נכתב ע"י shoosh2607: תודה - מחפשת מישהו שיש לו אותו כי אני בדרך לקנות אותו לחץ כדי להרחיב... בהצלחה יש לך למעלה סרטון של סיקור בעברית על המכשיר
נכתב ע"י shoosh2607: תודה - מחפשת מישהו שיש לו אותו כי אני בדרך לקנות אותו לחץ כדי להרחיב... בהצלחה יש לך למעלה סרטון של סיקור בעברית על המכשיר