Pixies הכלים

• פותח הנושא xero1
  • פורסם בתאריך

xero1

New member
Pixies הכלים

אל תגידו לי שאף אחד כאן לא שומע אותם.

star breather

New member
*אהמ* ניימדרופינג *אהמ*

דיי כבר!! אני שומעת אותם. קצת. יש לי הרבה שירים במחשב. np - tool - sober

xero1

New member
להקה ענקית

לא יודע למה, אחרי שראיתי וידאו שלהם בהופעה חיה, הם הזכירו לי את רדיוהד. אני יודע שזה לא בדיוק אותו סגנון, אבל עדיין. למי אכפת תיקראו לי בור ותיזרקו אבנים - מה זה הnp הזה?

HandsomeDevil

New member
זה פאנק?

np: marilyn manson- god eat god השיר הראשון מתוך האלבום האחרון. השיר לא משהו, אני אפילו שונא אותו.

xero1

New member
מן הסתם

np - אני והמפוחית החדשה שלי

Esmena

New member
נו טוב, לא צריך להגזים. בפורום

כזה צםוי שכולם ידעו מי אלה, למרות שאם נתחיל כך, אף פעם לא נגמור

אנה-

New member
שומעים גם שומעים...

ואני חייבת לציין ש"מועדון קרב" שחשבתי שלא יכול ליהיות יותר טוב ממה שהוא בראד פיט ואדוארד נורטון ( שהם השחקנים שאני הכי אוהבת... ולא לא כי בראד פיט נראה טוב!) ותסריט גאוני.. הסוף!! הסוף עם where is my mind עשה לי את היום.. np-the gentle waves - where was magic then

HandsomeDevil

New member
בראד פיט ממש לא משחק טוב,

ממש לא. מג ריאן משחקת טוב, טום הנקס משחק טוב (נדודי שינה בסיאטל, יש לך הודעה), אבל בראד פיט לא. חבל.

hospital_food

New member
למה הוא לא משחק טוב?

בגלל שהוא נראה טוב? ראיתי את "מועדון קרב" ו"שבעה חטאים" והוא שיחק שם מצויין. --- והפיקסיז מצויינים, אבל רק ביחד. קים דיל כבר לא משהו עם הלהקה שלה וגם בלאק לא מה שהיה פעם. איחוד איחוד איחוד אה, הם לא מישראל חבל...

HandsomeDevil

New member
ואני ראיתי את מועדון קרב ואת

ראיון עם ערפד. כן כן, גם בחברים ראיתי אותו, בתפקיד אורח. גרוע. אם כבר מדברים על סרטים אני ממליץ על dogma

מנצל את השרשור

לציטוט מהסרט: "Anyone who isn´t dead or from another plane of existence would do well to cover their ears right about now" np: coldplay - daylight

hospital_food

New member
מנצל את השרשור 2

אם כבר סרטים,אז פשוט חובה לראות את "רקיום לחלום", הפס קול והסרט פשוט מדהימים.

למעלה