PLAYLIST

shlook

New member
PLAYLIST

אף פעם לא הייתי בהופעה של דנה ואני מתכוון להגיע להופעה הבאה. מישהו יכול לכתוב לי פה בבקשה פלייליסט של השירים שהיא נוהגת לבצע בהופעותיה האחרונות? תודהההה

אולה

שבוע טוב!
בסיבוב החדש היא שרה שירים מהאלבום החדש- "יום יום" - חירותי, מותר, היום זה אנחנו, יום יום- שיר הנושא, ומשלבת עוד שירים מהחדש. כמובן להיטים כמו- חמימות חולפת, עד הקצה, מלך, אהבה, חמש בבוקר, גן מאיר <הפייבוריט שלי
>ושירים מבלאגן- שלח לי שקט, חוץ לארץ. בכל מקרה, לא משנה מה הפלייליסט זה האנרגיות שלה. היא מסוגלת לשיר את "גינה לי" או "הבית של פיסטוק" ותגרום זה להשמע נוגע ועמוק. תהיה בטוח
אפשר להגיד ברוך הבא לפורום?

shlook

New member
אכן

אפשר. תודה רבה :) האמת אני די חדש בעניין של דנה ברגר. אף פעם לא באמת הערצתי אותה אבל לאחרונה פתאום התחלתי להתעניין בה. אבל מה שגרם לעניין האמיתי והגדול בה היא העובדה שהיייתה בהופעה של קורין אלאל מארחת את דנה ברגר בקמלוט בהרצליה וממש התרשמתי מדנה. היא הייתה אדירה ופשוט קישטה את ההופעה של קורין והביאה אנרגיות חזקות. גם הקול שלה היה ממש מרשים וחזק האמת היא שבכלל לא ידעתי שיש לה יכולות ווקאליות כל כך חזקות!!! גם דיברתי איתה אחרי ההופעה והיא הייתה ממש חמודה, כך שבהחלט התחלתי לאהוב ואפילו להעריץ... :)

באמת איך היה בקמלוט?! ../images/Emo9.gif

יש פליילסט משם
שמחה שנהנת ושגילית את דנה מחדש. לדעתי הקול שלה פחות מרשים כמו שהוא נוגע בך ועושה לך סוויצ' כזה מפנים.
וכום, כמובן שיש לה יכולות שקצת נדיר לשמוע כאלה בכלל בישראל. אם אתה לא מכיר כ"כ שירים שלה, אני ממליצה לך לקנות את הדיסק "תוך כדי תנועה" שהוא הפייבוריט שלי. יש שם המון להיטים לצד שירים פשוטים וטובים. ודנה מבצעת הרבה שירים בהופעות משם. כמובן שגם הדיסק החדש -"יום יום" מומלץ. והרי הסבב החדש של ההופעות בנוי על הדיסק הזה..

shlook

New member
בקמלוט

היה מדהים!!! גם קורין הייתה במיטבה וזאת הייתה אחת מההופעות הטובות אם לא הטובה ביותר שלה וגם הנוכחות של דנה תרמה המון המון. דנה הייתה אנרגטית, מצחיקה ומדהימה (אתם יכולים לקרוא את מה שכתבתי בפורום של קורין). כשדנה עלתה לבמה היא פתחה עם "לישון בלי לחלום". מאד אהבתי את הביצוע (אני רגיל לשמוע את השיר בגרסת הדיסק האלקטרונית קצת אבל ב-LIVE זה נשמע מעולה). אחרי זה דנה שרה את "תמונה בכחול" של קורין ואמרה שזה שיר שהייתה שרה כשהיא הייתה קטנה וקורין הייתה כבר מפורסמת וזה חלום לשיר אותו בהופעה. אחרי זה דנה ביצעה את "חמימות חולפת" ואת "יש בזה טעם". בהדרן דנה עלתה לשיר עם קורין את "אין לי ארץ אחרת". היה מעולה.

שמחה שנהנת ../images/Emo24.gif

הן לא שרו זן נדיר ביחד?! זה דווקא נשמע כ"כ דנה"
בכל מקרה אין ספק שזה שילוב מיוחד של שתי יוצרות מהשורה הראשונה בארץ.
משובח לגמרי.

BurningUp10

New member
ואיי למה לא הייתי למה?!

עם מי היא שרה את לישון בלי לחלום? עם קורין או לבד?

Twisted Shadows

New member
אממ בהופעה שאני הייתי

זה היה הפלייליסט: שקט מלך חמימות חולפת מחכה לו יש בזה טעם לומדת לעוף עד הקצה אהבה בומביי בוכה לך תוך כדי תנועה בא והולך גן מאיר חירותי ככה זה מותר הקן והציפור מקום בטוח יום יום אזור דמדומים היום זה אנחנו

למעלה