Playlist Which artists do you guys have in your ipod/mp3 player/cellphone playlist??
E enigma69 New member 10/10/06 #1 Playlist Which artists do you guys have in your ipod/mp3 player/cellphone playlist??
ג גלעד2211 New member 12/10/06 #31 וגם מוזיקה 100 אף אמית שזה אומר הרוב שנות ה80 ויש גם חדשים קצת וטיפה מג'ני בלום מתוכנית הרומנטיקה אהבה פלוס למרות שאני לא מת על שירים מתמרחים אבל היא יודעת מה לשים.
וגם מוזיקה 100 אף אמית שזה אומר הרוב שנות ה80 ויש גם חדשים קצת וטיפה מג'ני בלום מתוכנית הרומנטיקה אהבה פלוס למרות שאני לא מת על שירים מתמרחים אבל היא יודעת מה לשים.
L limors2 Active member 10/10/06 #3 יש לי בעיקר מוזיקה גלגלצית...../images/Emo54.gif עם כלמיני חריגות לכיוונים שונים. אבל גלגלצ זה העיקר!
יש לי בעיקר מוזיקה גלגלצית...../images/Emo54.gif עם כלמיני חריגות לכיוונים שונים. אבל גלגלצ זה העיקר!
M McCriminal New member 10/10/06 #7 ואם כבר פלייליסט הינגי עושה לי בעיות... מישהו יודע איזה שיר היה בדיוק לפני הדו קרב? היה בפזמון כזה: Cause im fallingggg שיר כזה יפהפה שקט יחסית...
ואם כבר פלייליסט הינגי עושה לי בעיות... מישהו יודע איזה שיר היה בדיוק לפני הדו קרב? היה בפזמון כזה: Cause im fallingggg שיר כזה יפהפה שקט יחסית...
L limors2 Active member 10/10/06 #8 כן! שיר מדהים../images/Emo54.gif rhythm by rhythm של מוזאייק פרוג'קט. אם תצליח להוריד אותו, תודיע לי
L limors2 Active member 10/10/06 #10 אוף../images/Emo54.gif הייתה לי גרסה לא מרומקסת של השיר מחכה לרדת, ופתאום הקובץ המקורי נעלם אז אין לי מאיפה להוריד
אוף../images/Emo54.gif הייתה לי גרסה לא מרומקסת של השיר מחכה לרדת, ופתאום הקובץ המקורי נעלם אז אין לי מאיפה להוריד
L lolipop המקורית New member 10/10/06 #25 כאילוו מהה הוא באא חפררררררר כאילוו לה המציאו עבריתתתת או מי גודדדדד
S ShukyD New member 10/10/06 #28 לא יודע, אבל כשהמציאו אותה המטרה הייתה שכל אחד בארץ ידע לדבר אותה מה שלא כל כך הלך איתך חוץ מזה כשתתחיל מלחמה גרעינית וכולנו נברח לגרמניה, חייבים לדעת אנגלית
לא יודע, אבל כשהמציאו אותה המטרה הייתה שכל אחד בארץ ידע לדבר אותה מה שלא כל כך הלך איתך חוץ מזה כשתתחיל מלחמה גרעינית וכולנו נברח לגרמניה, חייבים לדעת אנגלית