Please help -Jobs in America

liam01

New member
Please help -Jobs in America

Hi I'm a 20 year old Israelie student and would like to work for a few months in America/Canada. I am an American citizen, but really know nothing about life in america and would like to get some links to Israelie firms that could fix me up with a job and a place to live, as I'll have to be on my own, just like everyone who don't have the citizenship. my email is [email protected] thanks

jethro1

New member
אני לא מבין

אתה באמת מצפה שאנשים יצרו איתך קשר וירצו להעסיק אותך ולספק לך דיור סתם כך, בלי לדעת עליך כלום? אם אתה רוצה לעבוד, זה בטח לא יתחיל בצורה כזאת. אתה צריך להתחיל לחפש בעצמך עבודה, אם באינטרנט או בעיתונים, או הכי בטוח פשוט לטוס לשם. אם אתה חוקי אז אין סיבה שלא תמצא עבודה פשוטה כמו מלצרות, מובינג וכדומה. הנה קישור ללוח ידיעות אחרונות באמריקה, שם יש הרבה הצעות עבודה מתאימות בשבילך http://www.yediothusa.com

liam01

New member
no, you don't, so listen

First, thanks for the link, that should be useful דבר שני, התכוונתי שיש חברות בינלאומיות עם סניפים בארץ במיוחד בשביל הדברים האלה. אני לא מבינה איך אפשר פשוט ללכת לשם ולמצוא ככה סתם. אני לא מכירה את האיזור, לא מתמצאת בחוקים, ולא רוצה לבזבז הרבה כסף על שכר דירה. ואני מתכוונת להיות שם רק לכמה חודשים. הייתי פונה לחברה הזאת שמסדרת אופרים אבל אני לא יכולה להתחייב לשנה אלא רק לכמה חודשים. אני מחפשת סידור מגורים-עבודה כלשהו שיהיה safe. אם אתה יודע על חברות שמארגנות כאלה דברים בבקשה, צור קשר או תגיב פה שוב. thanks

jethro1

New member
מצטער, אבל לא

לא שמעתי על חברות שעושות סידורים כאלה, ואני בספק אם ישנן כאלה בכלל. שוב, אם ברצונך לעבוד ולחסוך כמה שקלים בתקופה קצרה את יכולה, כמו אלפי ישראלים אחרים, להגיע לארה"ב ולהתחיל לעבוד במלצרות או במכירות או בכל דבר זמני כזה. העובדה שאת בעלת אזרחות מאוד תקל עליך את החיים.

למעלה