please help

shiri885

New member
please help

אני חדשה בפורום אומנם אין לי שום ניסיון אישי בתיקשור אבל אני מאוד נימשכת לכל מה שכרוך בניסתר זה מסקרן ומעניין אותי מאוד, קראתי את תוכן הפורום וניסיתי להבין כיצד אוכל להיחלץ מהמצב שאני נתונה בו... אני מובטלת זה זמן רב ( היו לי עבודות מיזדמנות אומנם לא הרבה אך תמיד היו לי קשיים ולא קיבלתי את השכר המגיע לי) אני מאוד מתוסכלת מהמצב כיוון שאני כבר בת 25 ושום דבר חיובי בחיי לא קורה מה גם שכבר זמן רב אין לי זוגיות... לאחר שקראתי קצת את תוכן הפורום וניסיתי להבין כיצד מזמנים את המלאך המדריך שלי לעזרה - עשיתי זאת, ואני מקווה לקבל איזו שהיא תשובה או עזרה... בכל אופן רציתי לבקש את עזרתך אם תוכלי לתקשר עבורי - אודה לך מאוד

happines s

New member
היי הילה, אשמח אם תעני בנוסף משהו כללי

למצב המתואר תודה רבה

אמונה ורצון - הכרחיים

שירי יקרה, מה שקורה מאד בור זה שנראה שאת לא בוחרת. מחכה שהחיים יביאו לך משהו טוב, מקווה הרבה - אבל לא ממש בוחרת. לבחור זה להגיד לעצמך "אני רוצה למצוא עבודה בתחום כזה וכזה, עם משכורת כזו וכזו, בשעות כאלה וכאלה" . לסמן לעצמך יעד. את לא ממש יודעת מה את רוצה, ואז נשארת במקום של לא להזמין לך משהו נכון לחיים ואז הכל נשאר רק ברמה השירדותית. המחשבה שלחנו יוצרת מציאות. המחשבה היא אנרגייה. ברגע שאנחנו חושבים משהון, אומרים בלב "אני רוצה..." זה סוג של אנרגייה שיוצאת החוצה, ליקום וברים מתחילים לנוע. כשאנחנו לא בוחרים - אנחנו נשארים במקום פסיבי הבחיינו, לא מניעים עצמנו, והחיים לא יביאו לנו את מה שאנו רוצים - כי הרצון לא מעוצב, לא מתבטא החוצה. אני יודעת שאת מבקשת הרבה זמן - אבל תעשי עבודה ממוקדת - שבי וכיתבי על דף מה את רוצה - איזו עבודה, שכר, תנאים, תחום. מה שיותר פרטים. אחרי כם שמייני שזה קורה בחייך. ואחרי כן שבי ותכתבי איפה את רואה את החיים שלך בעוד שנה, שנתיים, חמש. מכל הבחינות ודמייני. הכל צריך להיות עם דמיון (סוג של הטמעת זרע חיובי בתת המודע), וגם עם אמונה. שגם כאן יש קצת עניין - כי את כבר לא כל כך מאמינה שבאמת ייקרה לך מה שאת רוצה. לכן הפסקת לרצות ולבחור. חשוב להאמין. עיבדי על אמונה. התחילי לעשות את מה שתארתי לך - עם הדימיון של המציאות החדשה, אחרי כמה ימים שתעשי זאת תבוא האמונה.

למעלה