Please, Please ב-POPJUSTICE אני אוהבת את האתר הזה
ו ואם אין לי כינוי XD New member 13/6/06 #2 איזה מדליקיםםםם../images/Emo98.gif וואיי איזה שינוי מרענן ויפהההה אחרי התמונות המוזרות ב ILL BE OK ו-IWOY איזה תמונה מדליקההה הלוואי עלי הסינגל
איזה מדליקיםםםם../images/Emo98.gif וואיי איזה שינוי מרענן ויפהההה אחרי התמונות המוזרות ב ILL BE OK ו-IWOY איזה תמונה מדליקההה הלוואי עלי הסינגל
ו ואם אין לי כינוי XD New member 13/6/06 #3 אהה כן../images/Emo122.gif תודה שחרר../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif
M m i c k e y 15 New member 13/6/06 #4 חח תמונה מגניבה ביותרר..האם + זה דאגי שקופץ שמה למעלה חחחחחח נראה מצחיק בטירוףף מה שדני עושה מגניב וגם טום.. סך הכל ממש יפהה תודהה!!
חח תמונה מגניבה ביותרר..האם + זה דאגי שקופץ שמה למעלה חחחחחח נראה מצחיק בטירוףף מה שדני עושה מגניב וגם טום.. סך הכל ממש יפהה תודהה!!
P PunK RocK 1o1 New member 14/6/06 #23 גם וגם ככה ג'יימס עשה את זה הכי הרבה עם הרגליים פתוחות (אוקיי זה לא נשמע טוב )
T ThatGirl New member 13/6/06 #10 :O פריטי!! ואני תוהה.. איך לעזאזל דאגי הצליח להגיע לשם?? חחחח ממש אהבתי את העטיפה תודה שחרררררררר
M m i c k e y 15 New member 13/6/06 #12 ../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifבאמת איך הוא הצליח להגיע לשם חחחח
ו ואם אין לי כינוי XD New member 13/6/06 #13 זה נקרא פוטו שופ../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif אתן יודעות שהוא עושה קפיצה של שתי ס"מ ועושים העתק הדבק לפינה הימינית בדף
זה נקרא פוטו שופ../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif אתן יודעות שהוא עושה קפיצה של שתי ס"מ ועושים העתק הדבק לפינה הימינית בדף
ו ואם אין לי כינוי XD New member 14/6/06 #20 מטרת ההודעה הייתה בעיקר לצחוק על הד הדס שלמרות הציונים המזוויעים עוד תוהה לה בקול רם איך זה יכול להיות
מטרת ההודעה הייתה בעיקר לצחוק על הד הדס שלמרות הציונים המזוויעים עוד תוהה לה בקול רם איך זה יכול להיות