please read

aniviel

New member
please read

the hebrew in my computer is a bit f----d up lol it won't let me write in hebrew in any forum in tapuz
i also have no time to make the 'sikum shvuyi' (lol
) today, it's a long story
so i'm sorry and i promise i'll make it tomorrow, hoping i'll be able to sort out the hebrew later today xx

../images/Emo5.gif אויי מסכנה.....

או קיי זה לא משנה סולחים לך. אין הבדל היום או מחר. רק שהמחשב שלך יחזור למוטב ויתחיל לכתוב בעיברית.

Eowyn of Rohan

New member
שונאת כשזה קורה..

מקווה שיחזור מהר לקדמותו. בינתיים אם זה דחוף לך יש את המקלדת הוירטואלית

aniviel

New member
יא מגניב

אני יוכל להשתמש בזה כשאהיה באנגליה חחחח grrr why won't it let me change the writing thingy to hebrew though?!!

ThisIsJustME

New member
חחח לירון זה בטח יהיה ממש מעצבן

לעשות עם המקלדת הוירטואלית עידכון שבועי

סולחים לך זה בסדר...

אבל למה את עוברת לאנגליה? לא טוב לך בארץ? את לא רוצה לשמוע על עוד לכידת מחבלים וחיסולם? את לא רוצה להמשיך להתכתב בארץ בפורום שלנו? חבל שאת יודעת אנגלית (אם לא היית אולי לא היית נוסעת. ואני גם לא יודע למה זה כל כך חשוב לי. ואני גם לא יודע למה אני ממשיך לכתוב בתוך סוגריים) NO PROBLEM WE FORGIVE YOU

aniviel

New member
lol

אני רוצה לעבור לבריטניה כי אני מרגישה קשורה לשם. ודרך אגב כנראה בסוף אני בכלל עוברת לסקוטלנד ולא אנגליה (אבל זה עדיין בריטניה) i have to try and see for myself how well i can do in the big world, outside the country

cutieliji

New member
סקוטלנד??

תמסרי ד"ש לבילי.
הלוואי שהייתי טסה לשם כדי להגיד לו את זה בעצמי... וווווווואאאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sniff.

Nimst

New member
poor thing

Here, have some |sympathy|. Can you type in Hebrew on, say, Word? I mean, Is the problem just on Tapuz? Becasue if it is, you can type whatever you wanna say (or.. write) on Word and then copy-paste it over here. Plus, English rules anyway:)

אלרוס

New member
לירון

אם רק בתפוז זה לא נותן לך לכתוב בעברית תכתבי בעברית בוורד ותעשי העתק והדבק, אם זה בכלל אז כמו שדנה הציעה יש את המקלדת הוירטואלית.

cobainos

New member
לא נורא לירון...

בהצלחה עם זה ,ואני בטוח שמחר יהיה סיכום שבועי טוב כמו כל שבוע... ותספרי גם את הסיפור הארוך,נשמע מעניין.

למעלה