please

please

שלום לכם אני מתכוון לקנות פליסטישן בארה"ב , רציתי לדעת האם תהייה לי בעייה להפעיל אותו בארץ (ארה"ב -ntsc )הטלוויזיה שלי תומכת בntsc . מה אני צריך לקנות בנוסף.? צריך ציפ בשביל להפעיל משחקים מהארץ?(שיטת pal)??.?? ומה לגבי צרובים?? תודה מראש. אני לא בטוח עדיין לגבי איזה פליישטישן 1 או 2 תודה על העזרה

*גלעד*

New member
לי יש מארה"ב.

אני לא רואה איזו סיבה יש לך לקנות בארצות הברית, היות וכמעט כל הסיבות שבעולם מצביעות שלא כדאי לך... אבל אם אתה מתעקש אז תדאג לבדוק שהטלויזיה שלך תומכת ב NTSC. אם לא, אז אתה צריך שהיא לפחות תתמוך ב PAL 60hz ואז אתה חייב לקנות ממיר משיטת NTSC לשיטת PAL. הממיר עולה במינימום 300 ש"ח, לפחות במחירים שאני הצלחתי למצוא. אשרייך אם תמצא יותר טוב. אני לא יודע אם בארה"ב מוכרים כזה ממיר כי אין להם צורך בכזה, אבל באנגליה יש כאלה ומשם אני קניתי דרך האינטרנט. חוץ מזה אתה צריך ממיר מתח שממיר מ220 ל110 עם יותר מ100 וואט. זהו.

חיים חלודה היקר.

זוהי הצעתי אם אתה קונה בארה"ב אז אתה חייב לקנות או צ´יפ או הסבה (אשר מחירה כ500 ש"ח) ואז גם משחקים מהארץ וגם מארה"ב יעבדו אך עליך להסתמך על כך שאת הצ´יפ צריך כל הזמן להכניס ולהוציא לכן אם אתה ממשיך לגור בארץ אז עדיף שתקנה בארץ יש גם חיבורים שונים אך את זה אפשר לסדר ובשביל משחקים צרובים אתה צריך לקנות צ´יפ או שנדמה לי שNTSC תומך בצרובים דני.

תודה על

העזרה. כמה אמור לעלות בארץ הפלישטישן 1 או 2 ? ומה אני צריך לקנות בדיוק כדי שמשחקים מארה"ב(שאני מתכוון להביא)יפעלו במכשיר שאקנה מהארץ . תודה

אם...

אתה קונה מכשיר בארץ אז אתה צריך הסבה פליסטישן אחד אמור לעלות 800-900 בלי כרטיס זיכרון או שאתה יכול לקנות משומש עם משחקים ב500 PS2 עולה 1800-2200 תלוי עם איזה תוספות המחירים אינם כוללים כרטיס זיכרון והסבה או צ´יפ הם כוללים ג´ויסטיק, מכשיר PS2, מולטיזון,ומשחק אחד נ.ב אני מכיר אתר שאפשר להזמין צצנו הסבה ב500 ש"ח בלבד

מה ה

שלום לך לגבי ההסבה -מה התוספת הכספית למחיר של הפליסטישן ומה שם האתר שדרכו אפשר לקנות את המכשיר בזול? תודה מראש

למעלה