PLS-עזרה בחירה בין 3 מסעדות קרינבורים משובחות

PLS-עזרה בחירה בין 3 מסעדות קרינבורים משובחות

שלום שלום לכולנ\ם! אני מעוניין להתפנק וללכת למסעדת בשרים משובחת...(תל אביב) מהי לדעתכם הכי משובחת??? *דוריס קצבים? *מיט-בר? *NG? לאן ללכת? מה אתם אומרים??? תודה רבה!
 

Master Stav

New member
המלצה חמה ...

על NG קבל תיאור מקרה שמפורסם באתר REST 13/01/2006 11:07:00 | אדם סתיו שבועיים אחרי הביקור הקודם ולאחר שאחת החברות סיכמה עם בעל המקום על מפגש מחודש, הגענו למקום... עקב מזג האוויר ונו טוב אני לא מהדייקנים הגדולים הגענו ב-15 דקות איחור. חלק מהחברים ישבו כבר מסביב לשולחן ומספר דקות לאחר שהגענו גיורא הגיע להסביר ולתת לנו הרגשה של תהנו חברה שמחים שאתם פה. הסיכום היה שאנו יכולים להזמין את מה שהזמנו פעם שעברה או להחליף במנות שוות ערך, במידה ונרצה לשנות ויש הפרש הוא יחול עלינו וכך גם אם אנו מזמניים שתייה, כמו כן הגיעו לשולחן מנות ראשונות במרוכז. המנות הראשונות היו מדליקות, פטה הכבד היה טוב יותר מהפעם הקודמת, סלט הקראנצי' טוב ומשובח כרגיל ואז החלו להגיע המנות העיקריות. אישית הזמנתי שוב את הפורטרהוס קילו מאתיים שהגיע הפעם בלי פלפל כפי שביקשתי אותו מדיום רייר מידיום, טעמתי גם את סטיק האנטרקוט NGMAX של אחת החברות והוא היה טעים מאוד למרות שהיא נוטה לחסל את הבשר שלה ואני אישית מעדיף לקבל אותו עושה מוווו או אוינק אוינק על הצלחת שלי. מהפרצופים של החברים מסביב לשולחן עלה כי כולם בתכלס מרוצים ואז הגיעה גולת הכותרת של הערב. הקינוחים הוגשו ובנתיים מספר חברה קמו מהשולחן בכדי לעשן. במבואה להפתעתנו ניגשה אלינו המלצרית הניחה מאפרות על השולחן והסבירה שמאחר ובמסעדה נמצאים כבר רק מעט אנשים ולכולם לא מפריע, אנו יכולים לעשן שאנו יושבים מסביב לשולחן. לסיכום אני חייב להודות שההתייחסות של בעל המקום לאירוע מוכיחה את העובדה שישנם אנשים שיודעים לומר טעינו מצטערים תנו לנו צ'אנס לתקן ושבעל הבית מתנהג כך במקום שלו זה מקום שאישית אני מאחל לו אריכות ימים ובהצלחה מכל הלב. יצאנו שבעים מרוצים ובעיקר ..... מסופקים. תודה לגיורא וצוות NG על המאמץ ועל התחושות הטובות שהותירו אצלי. אני אישית ....אחזור !!!
 
Master Stav...

תודה רבה על המידע! הכותבת נשמעת כמו אחת שיודעת מה זו מסעדה טובה ולפי הנוסח נראה כי לה יש קריטריונים ברורים וחשובים למיתוג מסעדה טובה. אמנם היא בין היקרות ביותר בז'אנר (מסעדות בשר נטו) אך נראה כי לפי השווחים היא שווה כל שקל! אציין כי שמעתי עליה שבחים גם כן. זה לא מותיר ברירה - אלך לשם!! מה יותר מתאים לקרניבור ליום הולדתו מאשר מקום כזה?! תודה רבה! [email protected]
 
בהזדמנות זו - רציתי לקבל "הדרכה" איך לצלות->

שלום שוב... מישהו\י מהמומחים\יות יכולים בבקשה להסביר לי מה הטכניקה העומדת מאחורי צלייה נכונה של נתח\גוש של בשר(אנריקוט למשל)? אני משתמש בגריל ממש טוב אשר פועל על גז-אבנים מתוצרת WEBER. רצית לדעת איך עושים נתח כה עבה במשקל בערך 2ק"ג על הגריל בשביל שייצא ברמת הצלייה המבוקשת(מדיום פלוס)עשוי מבחוץ ואדום-חום מבפנים - כלומר רמת צלייה מבפנים מדיום-וול. באיזו טמפרטורה להתחיל את הצלייה(מניח שצריך לאטום את הנתח מבחוץ בהתחלה? האם להפוך כל זמן מה את הנתח על כל צדדיו ופינותיו או להפוף פעם ב...?) במה לתבלו(מלח? פלפל גרוס? שמן זית?)? לפני הכנסתו לגריל או בעת הצלייה. יש הכנות(מבחינת תבלון)שדרוש לעשותן לפני הכנסתו לגריל? ואיך להכין צ'ימיצ'ורי טוב??? תודה רבה!!!
 

sjarjar

New member
עבור גוש בשר שלם צריך חום נמוך ומרחק מהלהבה

של כ-20 ס"מ, אחרת הנתח יישרף מבחוץ ולא יתבשל מבפנים. זהו סגנון צליה של אסאדו. צריך סבלנות רבה שכן הצליה לוקחת הרבה זמן. עבור נתח אנטריקוט של 2 ק"ג זמן הצליה ייקח בערך שעתיים, וכל 20-30 דקות יש לסובב את הנתח 1/3 סיבוב. אפשר לצלות בגריל מכוסה, כדי לשמור על חום הנתח גם בחלקו העליון, וגם מקבלים אפקט קל של עישון, מטפטוף השומן על מקור החום, והעשן הנכלא תחת המכסה. לא התנסיתי בעבודה עם גריל גז. בגריל פחמים אני מפנה תעלה במרכז הפחמים ומניח תבנית חד פעמית מוארכת עם מים, לשמירה על לחות כנגד התייבשות הבשר בצליה הארוכה.
 

Master Stav

New member
הכותבת היא : אני ....

או במילים אחרות אדם סתין = Master Stav וכן אני חובב מסעדות ידוע ......
 

Master Stav

New member
קשיים בהבנת הנקרא ?

הכותבת היא כותב שהינו אנוכי .... ולגבי ידע ...יש ....תשתתף יש פה לא מעט אנשים ....שיודעים ....
מזל טוב
 
אין שום בעיות בהנת הנקרא...

כמובן שהבנתי שאתה(למעשה אתה...)הוא הכותב - פשוט חשבתי שזו "את". אבל כמובן שהבנתי שהחבר הפורום: Master Stav הוא כותב ההמלצה.
 
למעלה