המלצה חמה ...
על NG קבל תיאור מקרה שמפורסם באתר REST 13/01/2006 11:07:00 | אדם סתיו שבועיים אחרי הביקור הקודם ולאחר שאחת החברות סיכמה עם בעל המקום על מפגש מחודש, הגענו למקום... עקב מזג האוויר ונו טוב אני לא מהדייקנים הגדולים הגענו ב-15 דקות איחור. חלק מהחברים ישבו כבר מסביב לשולחן ומספר דקות לאחר שהגענו גיורא הגיע להסביר ולתת לנו הרגשה של תהנו חברה שמחים שאתם פה. הסיכום היה שאנו יכולים להזמין את מה שהזמנו פעם שעברה או להחליף במנות שוות ערך, במידה ונרצה לשנות ויש הפרש הוא יחול עלינו וכך גם אם אנו מזמניים שתייה, כמו כן הגיעו לשולחן מנות ראשונות במרוכז. המנות הראשונות היו מדליקות, פטה הכבד היה טוב יותר מהפעם הקודמת, סלט הקראנצי' טוב ומשובח כרגיל ואז החלו להגיע המנות העיקריות. אישית הזמנתי שוב את הפורטרהוס קילו מאתיים שהגיע הפעם בלי פלפל כפי שביקשתי אותו מדיום רייר מידיום, טעמתי גם את סטיק האנטרקוט NGMAX של אחת החברות והוא היה טעים מאוד למרות שהיא נוטה לחסל את הבשר שלה ואני אישית מעדיף לקבל אותו עושה מוווו או אוינק אוינק על הצלחת שלי. מהפרצופים של החברים מסביב לשולחן עלה כי כולם בתכלס מרוצים ואז הגיעה גולת הכותרת של הערב. הקינוחים הוגשו ובנתיים מספר חברה קמו מהשולחן בכדי לעשן. במבואה להפתעתנו ניגשה אלינו המלצרית הניחה מאפרות על השולחן והסבירה שמאחר ובמסעדה נמצאים כבר רק מעט אנשים ולכולם לא מפריע, אנו יכולים לעשן שאנו יושבים מסביב לשולחן. לסיכום אני חייב להודות שההתייחסות של בעל המקום לאירוע מוכיחה את העובדה שישנם אנשים שיודעים לומר טעינו מצטערים תנו לנו צ'אנס לתקן ושבעל הבית מתנהג כך במקום שלו זה מקום שאישית אני מאחל לו אריכות ימים ובהצלחה מכל הלב. יצאנו שבעים מרוצים ובעיקר ..... מסופקים. תודה לגיורא וצוות NG על המאמץ ועל התחושות הטובות שהותירו אצלי. אני אישית ....אחזור !!!