plzzzz בבקשה מישהו יכול לעזור לי???
תראו אני יודע שמה שאני יציג בפנכם יכול להשמע קצת ילדותי, קצת לא בטוח, אבל אם מישהו יוכל לתת עצה מכל הלב ולא סתם עצה דמוגרפית אני באמת באמת ישמח... תראו, המצב הוא ככה, אני כרגע בן 21 עכשיו גליתי גם שלא כובשים את העולם יומיים אחרי השחרור
שצריך כסף וכסף לוקח זמן וזמן, ובכן, זמן פשוט מבעס
איך פעם רציתי שהזמן יטוס ועכשיו אני רק מרגיש שהוא בורח... בכל מקרה אני מאז ומתמיד רוצה לשחק, רוצה לשיר, רוצה לחיות את החיים שהלב שלי רוצה ואני כותב יוצר מלחין אבל נכון לעכשיו אין לי הכשרה מקצועית. בדרך לדברים שאני רוצה להתעורר אליהם כל יום בבוקר בחיים אני רוצה ללמוד משחק בניורק, זו מטרה שאני מתקשה להאמין שאני יזוז ממנה איי פעם, מי יודע מה יהיה אבל בעיקרון זה חלק מהחלום שלי, מהתשוקה שלי ממי שאני ובהתחלה חשבתי לסוע לאוסטרליה(שם יש משפחה שתעזור לי בהגעתי) לחסוך שם כסף שנתיים ולצאת בדרכי לניורק אך בין הפחד להתאהב באוסטרליה ולהשתקע ולוותר על הרבה דברים שאולי יתעוררו בשלב מאוחר יותר בחיים שלי ובין הפחד גם לא להצליח שם ולחזור לנקודת ההתחלה שוב עני ושוב עייף פשוט החלטתי למצוא את דרכי לניורק, בהתחלה חשבתי שתוך 3 חודשים אני עף והנה אני כבר שם ולומד ובין ההתייעצויות פה ובין טיפים אחרים הבנתי שהסיפור שונה לחלוטין לכן החלטתי להשאר בארץ שנה, וסליחה על המילים, פשוט לקרוע לעצמי את האים אמא של התחת בעבודה ואז להגיש לויזת סטודנט ולמצוא את הדרכים, את הקשרים, מה שצריך לאט לאט... עכשיו הכל לכאורה נראה טוב ויפה א ב ל עכשיו אני לא יודע מה לעשות כבר, אני מתחרפן מכל צעד כי מצד אחד אוסטרליה עדיין רודפת אותי אבל אני לא מבין ל--מ--ה לי לעשות שבע סיבובים בעולם בשביל להגיע לניורק והשאלה הגדולה מה א---ם אני לא יאהב את ניורק כמו שנדמה לי (בשביל זה אגב אני מתכנן טיול של חודש לשם בשביל לבדוק את כל המידע שלי על בתי הספר שאצור איתם קשר טלפוני או אי מיילי... ) אני שואל אותכם ואני ישמח לכל תשובה, אני לא מצפה להרבה רק לתשובה כנה, מה אתם הייתם עושים? נוסעים לאוס או לניורק חושבים עוד עושים מה מו מי למה איך וכמה... טוב זה קצת הרבה אבל עדיין אני שואל כי במשך החודשים האחרונים אני רק אוגר מידע על שני היבשות אבל לאן ללכת (פלוס להתחשב בזה ש ה ר ב ה יותר קל להכנס לאוסטרליה אבל מצד שני אני לא רוצה להיות באוסטרליה כל כך אני מפחד באמת להשתקע) ובקיצור לאן ללכת אני לא יודע מה לעשות אני באמת באמת באמת לא יודע מה לעשות, אפילו כתבתי על זה שיר.... קוראים לו "לאן מכאן" אני מתחרפן אנשים ואם יש לכם טיפה של טיפה של עצה שיכולה אולי לתת לי רעיון יותר טוב אני פתוח להצעות, תודה רבה, אוהב, תומר עדן
תראו אני יודע שמה שאני יציג בפנכם יכול להשמע קצת ילדותי, קצת לא בטוח, אבל אם מישהו יוכל לתת עצה מכל הלב ולא סתם עצה דמוגרפית אני באמת באמת ישמח... תראו, המצב הוא ככה, אני כרגע בן 21 עכשיו גליתי גם שלא כובשים את העולם יומיים אחרי השחרור