plzzzz בבקשה מישהו יכול לעזור לי???

plzzzz בבקשה מישהו יכול לעזור לי???

תראו אני יודע שמה שאני יציג בפנכם יכול להשמע קצת ילדותי, קצת לא בטוח, אבל אם מישהו יוכל לתת עצה מכל הלב ולא סתם עצה דמוגרפית אני באמת באמת ישמח... תראו, המצב הוא ככה, אני כרגע בן 21 עכשיו גליתי גם שלא כובשים את העולם יומיים אחרי השחרור:) שצריך כסף וכסף לוקח זמן וזמן, ובכן, זמן פשוט מבעס:) איך פעם רציתי שהזמן יטוס ועכשיו אני רק מרגיש שהוא בורח... בכל מקרה אני מאז ומתמיד רוצה לשחק, רוצה לשיר, רוצה לחיות את החיים שהלב שלי רוצה ואני כותב יוצר מלחין אבל נכון לעכשיו אין לי הכשרה מקצועית. בדרך לדברים שאני רוצה להתעורר אליהם כל יום בבוקר בחיים אני רוצה ללמוד משחק בניורק, זו מטרה שאני מתקשה להאמין שאני יזוז ממנה איי פעם, מי יודע מה יהיה אבל בעיקרון זה חלק מהחלום שלי, מהתשוקה שלי ממי שאני ובהתחלה חשבתי לסוע לאוסטרליה(שם יש משפחה שתעזור לי בהגעתי) לחסוך שם כסף שנתיים ולצאת בדרכי לניורק אך בין הפחד להתאהב באוסטרליה ולהשתקע ולוותר על הרבה דברים שאולי יתעוררו בשלב מאוחר יותר בחיים שלי ובין הפחד גם לא להצליח שם ולחזור לנקודת ההתחלה שוב עני ושוב עייף פשוט החלטתי למצוא את דרכי לניורק, בהתחלה חשבתי שתוך 3 חודשים אני עף והנה אני כבר שם ולומד ובין ההתייעצויות פה ובין טיפים אחרים הבנתי שהסיפור שונה לחלוטין לכן החלטתי להשאר בארץ שנה, וסליחה על המילים, פשוט לקרוע לעצמי את האים אמא של התחת בעבודה ואז להגיש לויזת סטודנט ולמצוא את הדרכים, את הקשרים, מה שצריך לאט לאט... עכשיו הכל לכאורה נראה טוב ויפה א ב ל עכשיו אני לא יודע מה לעשות כבר, אני מתחרפן מכל צעד כי מצד אחד אוסטרליה עדיין רודפת אותי אבל אני לא מבין ל--מ--ה לי לעשות שבע סיבובים בעולם בשביל להגיע לניורק והשאלה הגדולה מה א---ם אני לא יאהב את ניורק כמו שנדמה לי (בשביל זה אגב אני מתכנן טיול של חודש לשם בשביל לבדוק את כל המידע שלי על בתי הספר שאצור איתם קשר טלפוני או אי מיילי... ) אני שואל אותכם ואני ישמח לכל תשובה, אני לא מצפה להרבה רק לתשובה כנה, מה אתם הייתם עושים? נוסעים לאוס או לניורק חושבים עוד עושים מה מו מי למה איך וכמה... טוב זה קצת הרבה אבל עדיין אני שואל כי במשך החודשים האחרונים אני רק אוגר מידע על שני היבשות אבל לאן ללכת (פלוס להתחשב בזה ש ה ר ב ה יותר קל להכנס לאוסטרליה אבל מצד שני אני לא רוצה להיות באוסטרליה כל כך אני מפחד באמת להשתקע) ובקיצור לאן ללכת אני לא יודע מה לעשות אני באמת באמת באמת לא יודע מה לעשות, אפילו כתבתי על זה שיר.... קוראים לו "לאן מכאן" אני מתחרפן אנשים ואם יש לכם טיפה של טיפה של עצה שיכולה אולי לתת לי רעיון יותר טוב אני פתוח להצעות, תודה רבה, אוהב, תומר עדן

SilenceDogood

New member
maybe try that

Hi Tomer, I'm not sure anyone except for you can give you an answer A smart person said once that to know where you want to go all you need to do is to close your eyes and imagine (to the details) how would you like your life to look like in 10 years I think if you can just go to a quite place and imagine Tomer 10 years from now, what do you do in the morning where do you go to work how does your place look like etc' maybe you can come out with an answer what you need to do. you are a young person with great dreams and all the successful people that I know started like that just follow your heart forget for a second the limits / obsticles and just try to dream. I'm sure you will find the answer within you good luck

doronf65

New member
מנהל
תומר...

אני מאוד מזדהה עם מה שאתה כותב, וכואב את התסכול שלך. עצתי לך: אם אתה יכול עכשו לנסוע לאוסטרליה, סע! תהיה שם שנה, תעשה כסף הרבה יותר מבישראל בשנה הזו. ואז יקרה אחד מהשניים: 1. או שלא תאהב את המקום ואז תיסע לארה"ב, כמו שתכננת. 2. אולי כן תאהב אותו, ואז תישאר. אם תחליט אז שטוב לך, הרי תשכח שעכשו אתה רוצה לניו-יורק. ממה אתה פוחד? שיהיה לך טוב? אם תחליט אז להישאר זה יהיה מרצון, לא? אם אתה זוכר את חוק הטרמפים מהצבא, החוק אומר: לנוע! איזה טרמפ שעוצר ולוקח אותך רחוק מהבסיס, עולים עליו, ומתקדמים הלאה. אם תחכה לטרמפ שייקח אותך ישר הביתה - תישאר בשער הבסיס הרבה זמן... זהו, יותר טוב ציפור אחת ביד... ומה יקרה אם תישאר בארץ ופתאום תתאהב במישהי ולא תרצה ללכת בכלל? מה יהיה על החלום אז?? אי אפשר לדעת, ואתה לא צריך לא לנסוע לאוסטרליה מפחד שיהיה לך טוב שם... בהצלחה חביבי, וכשאתה חושב על מה שכתבתי לך, תעשה את זה בטכניקה שהציע לך silenceDoGood, זה יעזור לך להגיע להחלטה נכונה שבאה מתוכך! דורון

ניתושית

New member
תומר

כל תכנית היא הרי בסיס לשינויים. החיים לוקחים אותנו לכוונים שלא חשבנו, וכל יום צופן בחובו הפתעה. אתה בתחילת הדרך, זרום עם מה שיש לחיים להציע לך היום, יש לך זמן להחליט מה להיות כשתהיה גדול. המון בהצלחה!

תודה לכם אתם מדהימים אות י אחד אחת!

רק הבעיה היא שאני כבר לא כל כך קטן.... אני בן 21 ועכשיו אמורים להתחיל החיים יש שיר כזה שהולך משהו כמו- " כשהאש בוערת בך להגשים כל חלום בליבך, יש מקום אחר בראשך שכובש ממלא את יומך, והלב אומר שהזמן עובר ואתה צריך לבד שוב לקחת עוד רגע אחד... אל האור, אל הרוח בים הכחול, לעזוב את הכל מאחור לסמן אותיות על החול, לעוף כמו ציפור, אל האור, אל הרוח ללא מעצור, שום דבר לא קורא לי לחזור, אל האור, אל האושר, אור... " במקרה נתקלתי בשיר הזה לפני כמה ימים ואני לא מפסיק לשמוע אותו יום ולילה, אני מהטיפוס שמוסגל לשמוע שיר בערך 89 אלף פעם ולא להתייאש ממנו... אני חושב שאני יקח את כל העצות שלכם, אני בטוח שאני יקח את כל העצות שלכם אבל אני עדיין לא אדע איך ומה... כשאני מסתכל אל הלב עומדים מולי שני ניגודים עצומים, אוסטרליה החמימה והאדיבה וניורק העצבנית והמטורפת אבל האהבה שלי היא עצבנית ומטורפת, אני יודע שעכשיו אני כותב כי אני פשוט צריך להוציא את כל שעל הלב ואני בטוח שיום אחד אני ידע מה לעשות, אבל כמו שדורון אמר, הפחד הזה שבגלל שאני לא זז אני פשוט ייעצר, אבל אם אני יסע לאוסטרליה אני גם ככה יצטרך לחזור לפה בשביל להוציא ויזה לניורק וזה הרבה בזבוזים של כסף שזה אחד הבעיות הגדולות שלי, חוסר הכסף ... ושם אני לא יודע כמה אני אוכל לחסוך עם שכר דירה וכו... עכשיו אני יודע מה הכוונה ל- ידע=כוח... אם היה לי את כל המידע בידיים הייתי יותר רגוע... אני מאמין מאוד שצריך להקשיב ללב והלוואי והייתי יודע לפענח את הפעימות האלו עכשיו... בקיצור תודה לכם על העצות החמות.. אני חושב שאני פשוט יצטרך למצוא את הדרך הזאת לבד, לא שונה משאר הדברים שהשגתי בחיים שלי, לבד ועם אמונה חזקה שאלקים יעזור וינחה יחד עם שאר העולם... כשאדם מחליט לכבוש את חלומו נאמר שכל העולם יתגייס לעזרתו... אני מקווה שאני ימצא את הרמזים שלי... תודה לכם.... שבת שלום חבר'ה...

לפי הסגנון כתיבה שלך

אתה מאד מאד מאד קטן. אומרים לך משהו ,ואתה ממשיך לשאול אולי בכל זאת???אגב כל פעל תחילי כותבים ב-א ולא ב-י.אצטרך ולא יצטרך, אקח ולא יקח..וכן הלאה.

jethro1

New member
Jethro Tull?

Ian Anderson KICKS ASS!
Anyway, Tomer, the message from jethro Tull was not from me. Im a different Tull fan. About your dreams and plans, I think you should re-think your ideas about Australia and New York. Australia is not all nice and friendly as New york is not all crazy and stressful. There are nice, ugly, crazy and pleasent people both in NYC and in Australia and no place is neither all peacful nor stressful. I know that your dream is BURNING in you and you cant wait to show the world who you are. You'll get your chance. Now your job is to work-work-work and save enough money to fulfill your dream. Wether its in Tel Aviv or Australia is up to you. Good luck

ויש גם אנשים טובים, כמוך...

תודה לך על העצות החמות.... אני לוקח לצומת ליבי כל מילה ומילה... ואני חושב על הדברים... ושוב תודה... :)תומר

אנשים כמוך זה הסיבה....

שאנשים כמוני לפעמים מפחדים, לפעמים מרגישים ולא אומרים, לפעמים רוצים לתת כל כך הרבה אבל איזה נוד מדיח לו באמצע הדרך ובמקום להסתכל אל הלב הוא עושה כל דבר אחר שבאפשרותו... אני מאחל לכל אדם עם כוח וחלום לא להיתקל באנשים כמוך שמזלזלים בכל מילה ומילה... "יהיה מה שיהיה, אני לא אשנה , יבוא היום אוכיח צדקתי... נושאי בשורה רעה מכות או גזרה לא ישנו את מהותי"... אני מקווה שיום אחד תלמד שהדרך הכי טובה לחיות היא לאהוב, תמיד לאהוב, תמיד לתמוך תמיד לתת גם כשמעצבנים אותך 3 או 4 אותיות שלי... ואני מקווה שאם תצטרך עזרה תתקל יותר באנשים חמים ולא באנשים כמוך , כי תבין שהלב מבולבל והראש מתוסכל כל מילה קטנה יכולה לפגוע ולהסית... מקווה שתבין מהי אהבה, לא אהבת זוגיות בין בן לבת, אלא אהבת אדם, אהבת אחים, אהבת חיים.... בהצלחה לך...

למעלה