PMI - תודה וכל הכבוד

delta7

New member
PMI - תודה וכל הכבוד

תודה לכם שהקשבתם, הבנתם ושיפרתם. תודה לכם שהבנתם שחלק לא מבוטל של לקוחותיכם אינו גר דרך קבע באזור הסינמה סיטי והבאתם לכך שהסדרות החדשות שיצאו, הופצו במקביל גם בחיפה, ירושלים ובאר שבע. כך נוהג ספק שלקוחותיו חשובים לו. כולי תקווה שכך תנהגו גם בעתיד.

נציג PMI

New member
אוזן קשבת

תודה דלתא. אנחנו שמחים תמיד לשמוע הערות והארות ומחפשים כיצד להשתפר ולהקל על האספנים. בהצלחה בהשלמת הסדרות הבאות והאלבום כולו!

YOGEV541

New member
אכן מעשה נבון

כבעל נקודת מכירה בבאר שבע , ברצוני להביע גם כן את תודתי לצוות pmi . שנתנו לי את היכולת ,להקל על לקוחותי הנאמנים. כמו כן ,אני שמח שבזכות ההפצה המוקדמת אצלי בחנות, הצלחתי לצרף מספר לא קטן של לקוחות חדשים מאיזור הדרום . שסוף סוף ניתנה להם ההזדמנות ,להתחרות על הפרסים בצורה שווה והוגנת. אשמח להמשך שיתוף פעולה פורה ומועיל עם pmi בסדרות הבאות , ובפרויקטים הבאים . בברכה יוגב מהאימפריה של לינוי באר שבע

Ganryu

New member
על מה לעזעזל התודות ?

הלכתי לחנות קניתי 60 חבילות מהסדרה החדשה וכמו תמיד הכל מסריח מקומבינות . למה יצא לי רק מדבקות מסדרת נבחרת ישראל ותלמה ? מה עם אדידס וכל שאר האסים שאתם אומרים שיוצאים ? למה כלום לא יצא לי מאלה ? למה אני חייב לנסוע לסינמה סיטי כדי להשיג הכל ?

YOGEV541

New member
לא מדוייק

אני יכול לומר לך בצורה חד משמעית שלקוחותי שקנו אצלי קלפים החל מיום שישי האחרון קיבלו בתוך החפיסות גם קלפים של אדידס .

sherffi

New member
כמה חבילות הם קנו?

מי שהשלים אצלך את הסדרה של נבחרת ישראל ושל אדידס כמה חבילות הם קנו? אני רוצה לדעת!!!

YOGEV541

New member
מענה

תראה זה מתחלק לכמה היו שקנו 200 י'ח והלכו (ולא חזרו מה שגורם לי להניח שהם השלימו ) היו שקנו 70 י'ח והיה חסר להם קלף 1 היו שבאו קנו בין 20 ל60 ולא חזרו מה ששוב גורם לי להניח שהשלימו את הסדרות . אבל הנקודה היא שהאספן Ganryu טען שהיתה כאן רמאות וקלפי אדידס לא יצאו וזה לא נכון לפחות מבחנית האימפריה של לינוי בבאר שבע מה היה בשאר נקודות המכירה אני לא יודע....

sherffi

New member
אני קניתי סינימה סיטי!!

ויצא לי אדידס אבל מה שאני אומר זה שתריך לקנות הרבה מאוד חבילות אני קניתי 16 ויצא לי שניים\!!!

גם אצלנו עדיין לא יצא מהאדידס החדשים

אני יחכה לשבוע הבא .. יצא אצלנו נבחרת ישראל והאותיות בתוך המעטפות .. זהו

Ganryu

New member
אדידס יצא קצת

אבל אני הבנתי שאמור לצאת הכל וגם האסים כנראה הוטעיתי

Ganryu

New member
אה אבל

בנבחרת גם יש מלא שיצא לי חוזרים ולעומת זאת אוואט בניון ובן חיים לא יצאו לי בכלל כמה חבילות אני צריך לקנות כדי שהם ייצאו לי ? 1000 ?

למעלה