PNS

דור118

New member
PNS

לפני 3 ימים עברתי ניתוח PNS למחרת הניתוח לאחר הסרת החבישה פרץ לי זרם של דם שלא נפסק עד לביצוע צריבה. כעת אני בבית שוכב על בטן וצד נכנס למקלחת 2 3 ביום עם החלפת גזה אחרי מקלחת .. שם מים וסוחט ספוג עם שמפו על החתך הפרשות רק זורמות ממקלחת למקלחת.. אני ללא יציאות מזה 4 5 ימים מהניתוח האם זה פסיכולוגי? איך נוהגים במצב כזה ? במידה ואני כבר מרגיש צורך לשירותים אני חושש ונגעל... מה לעשות?? קיבלתי 10 ימי מנוחה האם זה הגיוני????? מתי לדעתך ייפסקו ההפרשות אודה על תשובתך המהירהה!!!

ניתוח סינוס פילונידלי

חשש ופחד בהחלט עלול להשפיע ולגרום קושי בפעולת מעיים. ניתן להקל בעזרת משככי כאבים ושימוש במרככי יציאה. ההפרשות לאחר ניתוח כזה עשויות להמשך אפילו מספר שבועות במידה והפצע הושאר פתוח או נפתח בגלל זיהום לאחר הניתוח. חופשת המחלה תקבע על ידי הרופא המטפל בהתאם לקצב ההחלמה. בברכה

דור118

New member
כאבים ברוך השם הם נסבלים

הבעיה היא ההפרשות והיציאות אני לא ממש מרגיש צורך ליציאה אבל "האי הרגשה" הזו תביא אותי לבסוף למצב של חוקנים מה שאני רוצה להימנע ממנו אבילאק אני משתמש בו בדרכ והוא מצוין אני פשוט לא יודע איך לשבת כי ברגע שאני מוציא גזה אני ממש מתחיל "לטפטף" איך הניגוב אחרכ ? מצטער על ההגעלה פשוט לא קיבלתי שום הנחיות מהרופא!

למעלה